zxcvb
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zxcvb
MemberRööbaspuudel surumisel hakkab mõlemast õlast valus, selline tunne nagu vigastaks kohe ära. Keegi teab mida teha enne seda harjutust? käteringidest piisab?
zxcvb
MemberIlmselgelt higistamise suurendamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milleks higistada? Mina püüan küll trenni jooksul võimalikult vähe higistada.
zxcvb
MemberMillalgi nägin, kui blogis kirjutasid, et jooksid paksude riietega saalis. Mis selle mõte on? Vedeliku kehast välja saamiseks?
zxcvb
Memberno ikka suht võssa panin, kui need on õiged andmedPanin kaloriarvutisse need arvestades, et täismuna on ~50g ja munavalge ~30g
zxcvb
MemberKeegi ei oska midagi soovitada, kui me su eesmärki ei tea.
zxcvb
MemberKuidas toituda enne ja pärast treeninguid
zxcvb
MemberIga päev käia, siis on ületrenn kerge tulema.
Kolmest korrast nädalas piisab http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=1084
zxcvb
MemberJah, meil ka mingi krõpsuga pehme asi olemas, mille saab ümber kangi panna. Mõtlesin küll milleks see on
zxcvb
MemberKas teil ei hakka kuklal valus kui kang seal peal on küki ajal? Ma ei saa isegi tühja Smith kangi turjale võtta. Harjumise asi vist?
august 15, 2011 at 8:15 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #310309zxcvb
MemberRäägitakse, et taastusjoogid (valk+dextro) teevad “keskelt jämedamaks”. Kas selle all peetakse silmas, et lihtsalt laiemaks või mida? Ja kas see on sellepärast, et taastusjoogis on kiiresti imenduv sv ja valk? Kuigi peale trenni ongi ju kiireid vaja.
zxcvb
MemberMina ei suudaks ühe toidukorraga pooltki nii palju sisse ajada. Ja üldse milleks.
zxcvb
MemberKartulid ja makaronid ning rasvased lihatoidud jäägu lõunasöögiks, vähene maiustamine ning pika valmimisajaga toidud (so juust, suitsuvorst) aga päeva esimesse poolde.
http://www.tarbija24.ee/429396/kusimus-mid…tuleks-loobuda/
Leidsin siis sellise huvitava asja. Miks just pika valmimisajaga toite ei tohiks õhtul süüa?
zxcvb
MemberMiks selles kavas on kükk ja jõutõmme ühel päeval, kas liiga raskeks ei lähe?Mis su eesmärgid on?
Jõutõstjatel on 3*3 kavas kükk, surumine ja jõutõmme kõik ühel päeval.
Jõud, mass. Aga kindlasti mitte jõutõstmine. Kas jõutõmbe võib selja päevale viia ja asendada seal ühte harjutust või lihtsalt lisada? nt muidu on seljale 4 harjutust aga koos jõutõmbega 5.
zxcvb
MemberJa kui lased tõmbe ajal natuke kükki ennast, siis treenib alaselga?
zxcvb
MemberKüsi kava autori käest.Minu arvamus on,et põhiharjutusi tuleb teha põhjalikult ja mina ei ole võimeline tegeme ühe päeva jooksul põhjalikult kahte põhiharjutust.Kui keegi on – palju õnne.
Ma pole neid kahte harjutust elusees teinud, sellepärast tahtsingi küsida.
AutorPostitused