zxcvb
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zxcvb
MemberPalju õnne!
zxcvb
MemberOkei, hakkasin siis täna trenni minema, enne seda läksin poest läbi ja ostsin Alpenrose rasvata kohupiima helesinises pakis, vaatasin hea hind 7.50kr. Läksin siis trenni ja pooleteise tunni möödudes hakkasin seda kohupiima sööma, kohupiim oli terve trenni aja riidekapis. Enne kui kohupiim ennast prügikastist leidis suutsin ma teha vaid 2 ampsu… see oli lihtsalt nii…kuidagi kuiv või nii. Kujutan ette, et kohupiimatoru rosinatega võib olla parim aga see oli 12.50 kr. loomulikult võtsin odavama. Seega peale trenni läksin ma uuesti poodi ja ostsin ühe banaani. Nüüd mingi tunni aja pärast hakkan praadi sööma.
zxcvb
MemberTahaks tegelt peale trenni kohupiima süüa küll aga ma ei julge vms :S trennis või koju minnes natuke imelik nosida kohupiima mingi lusikaga… keegi vastu tuleb siis veits imelik hakkab
Kõik räägivad küll et mina söön peale trenni kohupiima aga ise ma pole kunagi näind, et keegi riietusruumis sööks, kuigi ma ise söön küll banaanid ruttu riietusruumis ära niiet keegi ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohupiimaga oleks see veel raskem.Kuidas teie teete?
zxcvb
Member88g ehk 4 kalapulka oleks ok süüa enne trenni?
Kaloreid kokku: 186.56 Kcal
Rasva: 7.04 g.
Valke: 9.68 g.
Süsivesikuid: 21.12 g.
Kiudaineid: 0 g.
Või hoopis peale trenni kodus söömiseks?
zxcvb
MemberPalju kahest korralikust banaanist siis umbes süsivesikuid ja valku saab?
zxcvb
MemberSelge, aga kahest banaanist ma siis oma valguvarusi kätte ei saa peale trenni jah? üritan veel midagi juurde lisada või lähen kohupiimale üle.
zxcvb
MemberLäheb veits teisele teemale küll üle aga kui ma lähen trenni, siis hakkan ma ju niiöelda lihaseid lõhkuma ja peale trenni kui ma söön valku ja süsivisikuid siis hakkab lihas kasvama, ehk kui ma midagi peale trenni ei söö, võib hoopis treenimisega päris kondiks jääda? Imelik mõelda, et ennast hantlitega pumbates lihas ei kasva vms… et toitumine on ikka suht tähtis nagu ma aru olen saanud.
Olen ma üldse õigesti aru saanud?
zxcvb
MemberMilleks siis Hera 80 kasutatakse kui mitte massi lisamiseks? valk ju ehitab massi vms. Massilisaja siis ehitab veel rohkem ?
Ning kas selline variant ei sobi, et peale trenni söön kohe 2 banaani, pool tundi hiljem joon kodus klaasi piima kerge toidu kõrvale ja mõne aja pärast tuleb suurem toit.
zxcvb
MemberMa kaalun praegu 60kg ja peale trenni söön 2 banaani, see on kõik. Paar tundi hiljem kodus suurem söök.
zxcvb
MemberKätekaid tee ikka rohkem, pikki seeriaid.Tee näiteks 100 alguses päevas, kui pikemaid seeriaid teha suudad, siis tee juba rohkem.
Vabu päevi ka kindlasti, ja ära unusta lõuga tõmmata v muudmoodi selga treenida, et end ära ei sandistaks pikas perspektiivis.
Sa mõtled, et ntx 3×100? ma jõuan max 30 järjest teha. 3×30 teen siis? ntx ülepäeva nii. ja vahepealsetel päevadel teen lõuatõmmet 3×10, nii sobib?
zxcvb
MemberKüsin kohe siin teemas ära, et plaanis oleks hakata kätekõverdusi tegema iga päev, kuidas oleks õige teha? iga päev mingi 3×12 või peaks puhkepäevi ka olema?
zxcvb
MemberJah see oleks ka võimalus, et 1 trenn kodus teha, mul mingid hantlid isegi olemas. Ei hakka uut teemat tegema aga küsin, et kaua algajate kava tuleb täpsemalt teha?
zxcvb
MemberEi ole poksiga eriti tegelend, mul lihtsalt pole edeid mida panna :S riidetükid ju väga kerged ja ma ei saa teda nagu suuruda ju, pean samalajal kokku ka panema. Vb kahekesi saab kuidagi.zxcvb
MemberEi ole poksiga eriti tegelend, mul lihtsalt pole edeid mida panna :S riidetükid ju väga kerged ja ma ei saa teda nagu suuruda ju, pean samalajal kokku ka panema. Vb kahekesi saab kuidagi.
zxcvb
MemberTrenni ka ei lähe sellepärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 15 olen muidu, sain vist vastuse kätte. Tänud 
-
AutorPostitused