Skip to main content

zx11

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 91 through 100 (of 100 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Steroidid polegi nii kahjulikud ? #159667
    zx11
    Member

“Teadmised” on need mis meistriks teevad. Lollilt rapsida oskab igaüks, samuti mingeid komme neelata.

in reply to: toidulisand Feroglobin #162092
    zx11
    Member

Tubli vanaema sul! Respect. Jäta parem see raha kvaliteetse toidu jaoks.

in reply to: Õnnitlused sünnipäevaks! #183687
    zx11
    Member

..Inimene on loodud terveks ja tugevaks. Õige.

Parimat!

in reply to: Kuidas ennast kaitsta koera eest. #183476
    zx11
    Member

Ilusad jutud siin a`la mind koer ei ründa ja ma meeldin neile…Nagu ka inimeste seas on koerte seas ajudeta olendeid. Enda kogemused just jooksmisel on see, et väiksed kerad on teinekord eriti agresiivsed-aitab suht järsk pööre ja hirmutamine. Sry, aga väike tuts kulub ka ära, kui muu ei aita(küll vaid korra juhtunud). Mälu on neil hea ja järgmine kord on rahu majas. Jutt seisma jäämisest ja passimisest ei toimi, just kassi hiire mängimine eriti noortele koertele meeldibki. Kipub nii olema, et kui omanik on loll siis koer ka.

Endale koerad meeldivad ja plaan endalegi võtta.

in reply to: Palju õnne Marek Kalmus! #183228
    zx11
    Member

Parimat!!!

in reply to: jõusaali varustus #182936
    zx11
    Member

Bensport. Tartu mnt. Turu juures.

in reply to: raamat “ÕIGE TOIT” #182813
    zx11
    Member

Ise soovitan samade autorite raamatut “Normaalne söömine”2004

Kui algajale selline raamat kätte satub, siis tal veab. Jääb ära mõtetu siitsealt saadud info analüüsimine ja siis endaarust õige söömine.

Jupp sealt raamatust:…Üks fanaatiline “teadja” laidab mune, teine liha, kolmas piima, neljas viina, viies juurikaid ja juustu jne. Üks päris hoogu sattunu väitis hiljuti, et maailmas elab inimesi, kes üldse ei söö. Teine spets aga kinnitas pühalikult, et kui Jupiter juhtub põrkuma komeediga, tuleb ellujäämiseks kogu oma uriin ära juua.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #182637
    zx11
    Member

190 92kg 34juba.

in reply to: Mina tegelen hetkel… #182591
    zx11
    Member

R2 saade Röntgen. Hea muss.

in reply to: ADIOS AMIGOS! #181115
    zx11
    Member

Kalmus oli alati Eesti kulturistitest nr 1, minu silmis. Kahju, et dopingut kasutas.

Kalmus on pikk. Ott veits pisem. Mõjub suurem ja Kalmus on suur. Tuli mulle ükspäev vastu. Olen ka 190. Aga ta raibe oli ka sama lai.

Martin

Viewing 10 posts - 91 through 100 (of 100 total)