zx11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zx11
Member“Teadmised” on need mis meistriks teevad. Lollilt rapsida oskab igaüks, samuti mingeid komme neelata.
zx11
MemberTubli vanaema sul! Respect. Jäta parem see raha kvaliteetse toidu jaoks.
zx11
Member..Inimene on loodud terveks ja tugevaks. Õige.
Parimat!
zx11
MemberIlusad jutud siin a`la mind koer ei ründa ja ma meeldin neile…Nagu ka inimeste seas on koerte seas ajudeta olendeid. Enda kogemused just jooksmisel on see, et väiksed kerad on teinekord eriti agresiivsed-aitab suht järsk pööre ja hirmutamine. Sry, aga väike tuts kulub ka ära, kui muu ei aita(küll vaid korra juhtunud). Mälu on neil hea ja järgmine kord on rahu majas. Jutt seisma jäämisest ja passimisest ei toimi, just kassi hiire mängimine eriti noortele koertele meeldibki. Kipub nii olema, et kui omanik on loll siis koer ka.
Endale koerad meeldivad ja plaan endalegi võtta.
zx11
MemberParimat!!!
zx11
MemberBensport. Tartu mnt. Turu juures.
zx11
MemberIse soovitan samade autorite raamatut “Normaalne söömine”2004
Kui algajale selline raamat kätte satub, siis tal veab. Jääb ära mõtetu siitsealt saadud info analüüsimine ja siis endaarust õige söömine.
Jupp sealt raamatust:…Üks fanaatiline “teadja” laidab mune, teine liha, kolmas piima, neljas viina, viies juurikaid ja juustu jne. Üks päris hoogu sattunu väitis hiljuti, et maailmas elab inimesi, kes üldse ei söö. Teine spets aga kinnitas pühalikult, et kui Jupiter juhtub põrkuma komeediga, tuleb ellujäämiseks kogu oma uriin ära juua.
zx11
Member190 92kg 34juba.
zx11
MemberR2 saade Röntgen. Hea muss.
zx11
MemberKalmus oli alati Eesti kulturistitest nr 1, minu silmis. Kahju, et dopingut kasutas.
Kalmus on pikk. Ott veits pisem. Mõjub suurem ja Kalmus on suur. Tuli mulle ükspäev vastu. Olen ka 190. Aga ta raibe oli ka sama lai.
Martin
-
AutorPostitused