zx11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zx11
MemberOn inimesi, kes lihtsalt tõmbavad endale alati mingeid probleeme ligi. Osa minu sõpradest kakleb pidevalt, osa mitte kunagi. Endal probleeme eriti tekkida ei saagi, sest minu “väljaskäik” on99% juhtudel kas merel,metsas, kalal-sõnaga looduses.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
MemberTervist! Sooviks teada mis maa puu- ja juurvilju ning marju te tarbite enim? Millise maa omad on naturaalsemalt kasvatatud ja millise mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parimad on ikka oma aias kasvatatud. Käsitöö.. Poest ostes ei tea sa iial mida ostad. Meie aia parim on kuldranett, õun siis.
zx11
MemberMis iganes, Parimat!
zx11
MemberOlenab jah mis eesmärk on. Kui kaalu langetada siis jookse tühja kõhuga ja söö valkusid peale jooksu. Korralikum sööma jäta hilisemaks.
zx11
MemberHarjumuse asi on see jah. Kunagi ei läinud hommikusöök sisse, nüüd on see kujunenud väga oodatud sündmuseks! Mõtle- peale tõusmist pooluimasena on sul kohe eesmärk ja veel milline: valmistada maitsev eine! Eriti mõnna on tõusmine siis, kui sööki veits õhtul ette valmistada-eile näit. võtsin lillkapsa sulama. mmmmmmmmmm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
MemberAsjalik, aga tegemist siiski vist e- poega.
zx11
MemberLeidke omale elu!
“>
Sellised m6ttek2igud on sama m6ttetud, kui nurga taga onaneerimine. Rahu see teile ei anna ja elu edasi ei vii.
Onaneerimises pole mitte ühtegi kõrvalmõju, tuleb ainult kasuks)) Doping on aga paha. Niiet vale mõttekäik sul veits.
zx11
MemberMul 200-300g kala või kanafileed,lillkapsast vahest köögiviljasegud, ahjukartul.
zx11
MemberInimorganism on üldjuhul tugev ja kohaneb ka pool rämpsuga. 20aastat? 30? Igaljuhul pidevalt ja suvalist s.. süües annab ming elund otsad ja siis juba hilja mõelda.
zx11
MemberAile, kas sa õiget, töötlemata pruuni jahu ka kasutad? Ma pole pihta saanud, aga õde Balti jaama turult taluniku käest vahest ostab ja kiidab.
zx11
Member1. Pyytakse leida alati odavaimat toorainet. Enamikul juhul ei taha te teada , millest see k6ik tehtud on… Odavaim variant raha teha tundub mulle igatsugu kr6binate meisterdamine, pane sinna veel silt ka kylge, et sydamele hea…Näit. Snicersi üks komponentidest(ei meenu hetkel) vedeleb sadamates tageda taeva all. Frontaallaaduritega(millega hetk varem näit. puitu laaditi) laaditakse see mant kalluritele mille kasti puhtus ei huvita kedagi. Aeg-ajalt need pasahunnikud süttivad iseenesest jne. Head isu.
…tegemist kakaoubadega.
zx11
Member1. Pyytakse leida alati odavaimat toorainet. Enamikul juhul ei taha te teada , millest see k6ik tehtud on… Odavaim variant raha teha tundub mulle igatsugu kr6binate meisterdamine, pane sinna veel silt ka kylge, et sydamele hea…
Näit. Snicersi üks komponentidest(ei meenu hetkel) vedeleb sadamates tageda taeva all. Frontaallaaduritega(millega hetk varem näit. puitu laaditi) laaditakse see mant kalluritele mille kasti puhtus ei huvita kedagi. Aeg-ajalt need pasahunnikud süttivad iseenesest jne. Head isu.
zx11
MemberHakkasin vaatama foorumi topicuid ei jäänud silma, aga seal on nii pealiskaudne kõikja ei lei leidnud ühtegi korraliku säärelihaste harjutust. Saaks keegi aidata? :S
parim, kui kang või hantlid käes ja päkkadele tõus.
zx11
MemberVabandan aga kus on tööriistad?
“>siin samas üleval, lugeda oskad?
zx11
Member+ unustasin veel öelda, et kükke teen naisega, ta mul 53kg.
-
AutorPostitused