zx11
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zx11
MemberSelge,aga millised oleksid elementaarsed instrumendid,millega treenida.Kange on ka erineva kuju,pikkusega..Ühesõnaga ma alustaksin täitsa nullist,midagi ei oska muretseda! Ilmselt oleks ka mulle vaja treening ja toitumisprogrammi…just,just. Telli siit kava. See 9sotti tasub ära.
zx11
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Karta on, et mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise kasutasin tavalist liiva, mille panin kilekoti sisse ja vormisin teibi abil seljakoti suuruse järgi sobivaks pätsiks. On neid väksemaid, erladi seljapehmendusega seljakotte mida hea kasutada.
Ok. Ise pistan vist hantli kotti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
Memberhttp://www.scoutspataljon.ee/Vanade uudiste all olemas eelmised aastad, kui seal kodulehel surfata leaid viited piltidele jne.
Leidsin jah. Kle, kui mul puust automaat on, kas see võetakse arvesse? Et siis 10 kg stardist pääseda..
zx11
MemberAlla 4 h ei ole rännakut võimalik läbida, kui sa ei ole eriettevalmistust teinud või väga hea aeroobse põhjaga (a.la jooksja või midagi sellist). Need, kes arvavad teisti, tehke enne ühe korra läbi ja siis teate millest räägin. Ise 3 x läbi teinud ja iga kord erinev ilmastik olnud, mis seab omad piirid. Kõige hullem oli siis kui lumi sulas, teekatte ja metsarajad oli jääs ja jää peal lainetas vesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju tavaliselt osavõtjaid on? Mingi arhiiv kuskil ehk??
zx11
MemberRespekt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kle sa 100 km rännakul oled käinud?..jalgrattaga küll)) kuigi meenub, et Meegomäel sõjaväes olles sai mingi 70+ära tehtud. Kiievi kirsades!!!
zx11
MemberKurat, jube optimist olin eelmises postituses. Aga veksel on välja käidud. Kui keegi siit käsi on, siis pakun transporti 26-nda hommikul. Sõidan Raasikult Tallinnasse ja siis Paldiskisse. Autos on 7 kohta, hetkel 5 vaba. Kui keegi tahab oma miinipildujat vm. suuremat kaasa vedada pole probleem-võtan käru sappa, kandejõud 2 tonni. Huvilistel helistada 50 12 903.
Eesti vabaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
MemberRekord seal 2.49. Üle 10km tunnis siis..hmm, pole paha. Ise teeks asja ära alla 4h pakun.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
MemberKas kerge vette karastamine ja veits suplemist on rohkem karastav või laastav tervisele?Jääauk on parem – hüppad üleni sisse ja välja tulles saad kohe sooja.
Aga jutt käib siis rannast, algul tirid jääpeal paljaks , siis jooksed 50-60m ja alles siis saad kasta, tagasi tulek on ka kehv väljas miinus ja tuul tõmbab + jooksed paljalt jääl või nii autoni 200m+.
Kokkuvõtteks,kas see on hullus või hea tervisele? mulle ekstreemsuse poolest meeldib, hea ajaviide , aga kas tasub, mis ohud vms?
Muidugi soovitan end karastada. Paugust jääauku ära hüppa-alusta külma dussiga kui algaja oled. Jääaugus käidud küll ,aga kuskil pirital poole soome peal ei näe mõtet, kui just autoga ligi ei saa. Tuul paljale ihule hästi ei mõju. Ja kui sisse hüppad, siis täielikult, pea ka. Külmaga tõmbavad veresooned kokku ja kui pea veest välja jääb ründab 200-300g verd korraga kuplit-see pole hea. Edu.
zx11
MemberKorraldage hääletus. Saatke pildid nüüd ja pärast siia fitnessi. Pakun, et see on parim varjant.
zx11
MemberSee kõik on iseenesest loogiline..muidugi sellele,et päris tühja kõhuga trenni teha vaidlen vastu.Midagi kerget enne trenni või tavaline söögikord ~ paar tundi enne trenni on vast efektiivsem energia mõttes,muidugi tühja kõhuga võib rasva rohkem põletada kuid ilma energiata ja ikka pool päeva söömata olles suurt ei jõua..Ja kui nii pikka aega peale trenni ja enne ka söömata olla siis ma kuulen vaid kõhukorinat ning jõudu ei ole isegi magamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi pead sa oma kehaga sõber olema ja teadma oma piire. Kui enne aeroobset süsikaid sööd siis su organism ka neid trenni ajal tarvitab. Kui süsikate defitsiit, siis need pahad rasvad just põlevadki.
zx11
MemberTere!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas kellegil on selle rasvapõletajaga kogemusi? millised olid tulemused? Kaua toodet tarbisite?
Ja ehk oskab keegi veel soovitada naisterahvale rasvapõletajat,mis oleks efektiivne kuid odavam või tuleks päevas vähem koguseid võtta.
Panen küll sinu teemast mööda, aga tasuta ja efektiivseim rasvapõletus on näit. selline: väljas aeroobne(kepikõnd,jooks jne), tee seda tühja kõhuga. Peale trenni joo vett ja söö alles tunni-kahe möödudes,kuuled otseses mõttes ,kuidas rasv põleb.
zx11
Member18- aastastest tüüpidest pidid 60% pool invaliidid olema, kui uskuda sõjaväe arstliku kontrolli.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
MemberAegade algusest on saunas käidud puhkepäevadel. Saun on ise paras pingutus ja trenn. Ise olen suur saunafänn ja laup. õhtu on oodatud. Mingit veekeskuse nn. sauna ma tõsiselt ei võta-seal võiks vast tihemini käia. Niiet mina trennipäeval saunas ei käiks.
zx11
MemberKui jutt juba vanusepeale läks, siis toetan 30+ juttu. Enda(34) kupli all on arusaamad ja tõekspidamised lõpuks) paika loksunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zx11
Memberaitäh vastuste eest.Aga kui ma sooviks asendada toidukordi mingite sheikidega nt. hommikul ja umb. 6 paiku?
Millised oleksid siis minu variandid?
kui tahad asja kontrolli alla saada siis telli kava spatsialisti käest, paar tükki neist on juba su postitusele vastanud. see annab sulle enesekindluse edaspidiseks. kui ise siit foorumitest kava kokku paned hakkad seda üle päeva muutma pakun.
-
AutorPostitused