zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
MemberGain fastis on süsivesikud juba sees.
zwen
MemberMina katsetasin samasugust õgimist 2 aastat tagasi. Ei kahetse. 7 kuuga kasvas kaal 13kg. Ei täheldanud küll midagi negatiivset(va. kõhutuuled
) Muidugi ei õginud ma selle 7 kuu jooksul iga päev, sest mingi aeg lihtsalt enam ei jõudnud, aga siis puhkasin pisut ja lasin edasi.zwen
MemberMul korduvalt olnud see, et tunnen nagu kukuks aga tegelikult voodi peal. See ei ole nüüd täpselt see aga veider ikkagi.Olen ise ka midagi sarnast kogenud. Seda just päeval magades ja mitte sügavas unes, vaid hakkan nagu magama jääma ja järsku selline vabalangemise tunne. Öösel pole olnud.
zwen
MemberViimane tulemus +57.25
zwen
MemberTai kane kreatiin tuleb umbes poole odavam. Esimene kreatiin mida mina kasutama hakkasin oli just tai kane’i kreatiinmonohüdraat. Mõju oli väga hea.
zwen
MemberMõju kohta suurt midagi öelda ei oska, sest pole seda regulaarselt kasutanud. Aga maitse on paha-paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kannatab ära.zwen
MemberHeh, savi sellest cv-st, mulle piisab, kui näen mida kava koostaja ise oma kehaga teha suutnud on.
zwen
MemberKannata natukene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll välja kasvad.zwen
MemberEhhee, trükivea leidsin pealkirja “Aeroobne treening” alt. Teises lõigus on sulgudes jaldrattasõit
zwen
MemberPalju siis rinnalt max on ilma varustusega:)Samu teemasid on siin foorumis juba mitu.
zwen
MemberBiitsepsi ümbermõõtu ei oska öelda, kas triitsepsi ümbermõõtu ei või siia kirjutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks õigem oleks tõesti öelda õlavarre ümbermööt, sest biitsepsit-triitsepsit ju eraldi mõõta ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: ..jõuti ette. Endal muidu 41cm
zwen
MemberSealt kuskilt said sa valeinfot.
zwen
MemberVastu seina seistes-meetodil umbes 52cm, pikkus 171cm
zwen
MemberKas õllekasti hoidmisel on mingi reegel ka kuidas kastist peab kinni hoidma? Vaatasin, et kõik hoidsid sangadest pealthaardes. Pöialde peale toetades(ülejäänud sõrmed taeva poole) on ju kergem, ei vääna randmeid.
zwen
MemberVõin julgelt väita, et Nox Pump annab mulle vähemalt rinnalt surumises juurde seeriaid tehes 5 kg- hull värk. Üle keha värised ja tunned, kuidas raskused alistuvad. Ja trenni ei taha kuidagi ära lõpetada, tahaks teha muudkui edasi ja edasi.Aga nüüd siis küsimuse juurde- ei näe ühtegi põhjust, miks need 2 ei peaks kokku sobima.
Täpselt, miks ei peaks kokku sobima.
Minust tegi Nox Pump liiklushuligaani
AutorPostitused