Skip to main content

zwen

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 374 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: profikulturism kas sport? #218035
    zwen
    Member

Kindlasti sport.

Siinkohal küsiks mis teeb autoga kiiresti sõitmise/rallitamise spordiks?

in reply to: Argo Aderi hetkevorm #217410
    zwen
    Member

Mõnel lihtsalt on geneetiliselt suured biitsepsid.

in reply to: Pekisena lihast kasvatada kergem ? #214114
    zwen
    Member

Ehk siis kokkuvõtteks: Kõige parem on lihast kasvatada kerge pekikihiga.

in reply to: reklaam #213759
    zwen
    Member

No aga lollid ameeriklased usuvad kõike ja ostavad

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213758
    zwen
    Member

Eks seda asja võib vaadata nii ja naa. Lastele on ju ka igasugu purgitoidud ja piimapulbrid. Aga samas enamik massilisajaid ja proteiine sisaldavad neid kunstlikke värvi ja lõhnaaineid, mis võivad igasuguseid allergiaid põhjustada.

in reply to: Järvamaa rahvas #213201
    zwen
    Member

No ma ka ei näe siin mingit ulmet …

Loomulikul ei ole ulme…aga mõistlik kah pole.

in reply to: Järvamaa rahvas #213198
    zwen
    Member

Meil annab teha üle kaheksakümne erineva harjutuse.

Mida veel me pakkuda saaksime?

Kardioseadmeid pole. Muidugi arusaadav, et ruumi on vähe. Aga kui need on puudu, siis peaks see ka hinnas kajastuma.

Tallinnas saab peaaegu sama raha eest veel lisaks erinevatest treeningutest osa võtta. Nt. Sparta. + 5x suurem saal…

Ja noh, ikkagi väike linn ja MASU aeg kah.

in reply to: Järvamaa rahvas #213128
    zwen
    Member

Meki saal asub Paides Karja tänaval, 500m tervisekeskusest linna poole. Vanakooli saal on, lagunenud ja veits räpane, pesemisruum on hiljuti remonditud-seega korras. Isegi sai selles saalist alustatud. 155eek kuu. Selle raha eest on jõusaali rohkem kui küll.

Tervisekeskus ja Spordihalli saal on ülemõistuse kallid arvestades, mida neil pakkuda on.

zwen
    Member

EST 0-2 BRA

in reply to: Sparta #197483
    zwen
    Member

Ise käiksin ka hea meelega Spartas, aga seal halb see, et peab aastaks liituma. Võiks ju kuu aja kaupa ka olla. Sama probleem on enamikus tallinna klubides. Ja siis veel need nõmedad kallid paketid, kus kõik võimalused sees on. Ma tahaks lihtsalt jõusaali ja kõik. Revalsport tegi lihtsalt jõusaalipaketi aga kah jälle aastase lepinguga. Ma ei ela aastaringselt tallinnas, et püsilepingut teha.

in reply to: NO? #194941
    zwen
    Member

NO pumbad parandavad verevarustust ja lihased lähevad verd täis, mitte gaasi täis
    in reply to: Probleem kavast arusaamisega #194680
    zwen
    Member

Ma arvan, et tegu on tõlkeveaga. Raali palju jaksad, ei suuda välja mõelda kuidas trossplokil seljataha tõmbeid tehes võiks rinda treenida. Sellist nimetust saab seostada ainult seljaharjutustega, äärmisel juhul õlatagaosaharjutustega. Seega vaata harjutustepangast, milliseid rinnaharjutusi seal trossplokiga pakutakse ja vali mõni välja.

Kava sellest nüüd halvemaks küll ei lähe.

in reply to: Probleem kavast arusaamisega #194609
    zwen
    Member

Selle ajakirja tõlkijad vajaksid üleüldse konsultanti, kes oleks harjutuste nimetustega kursis. Sealsed otsetõlked inglis keelest jäävad tihtipeale segaseks.

in reply to: Imerohi on leiutatud #194607
    zwen
    Member

Jõuluvana on olemas.

in reply to: Kulturismis pikkus? #193345
    zwen
    Member

Ma olen aru saanud, et parim keha kulturismis ongi pikk ülakeha ja lühikesed jalad.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 374 total)