Skip to main content

zwen

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 361 through 374 (of 374 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiin #60172
    zwen
    Member

Kas kõik kasutavad siis tõesti kreatiini vaid kuuridena? Vaid 100st üks mitte. Huvitav.

in reply to: Areng ühe aastaga #60164
    zwen
    Member
    in reply to: Kangi tõstmine #60062
    zwen
    Member

Mina näiteks surusin 55kg (ise kaalusin 55-e 60 vahel) Enne seda ku hakkasin üldse trenni tegema. Läksin lihtsalt ükskord sõbraga jõukasse kaasa ja proovisin.

in reply to: Kreatiin #60051
    zwen
    Member

p6pa

Aga kas Sa võtad koguaeg ühepalju või teed iga kuu jälle laadimise?

in reply to: Kulturismi maine #60048
    zwen
    Member

See on tõesti väga huvitav, milliseid väärarusaamu rahva seas liigub. Valku, mis on tähtsaim organismi ehitusvahend, peetakse mingiks steroidiks. Ühe sõbra ema näiteks ei luba tal valku süüa. Vanemad tahavad võsukestele ju head, kuid väärarusaama tõttu teeb see ju tegelikult kahju.

in reply to: kehakaalust rohkem #60047
    zwen
    Member

35

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #60046
    zwen
    Member

Pealthaardes:

15tk

kaal: 70kg

in reply to: Kulturismi maine #60037
    zwen
    Member

Mina nõustuksin prussakuga. Olen täheldanud, et kulturistide peale vaadatakse tõesti pisut imelikult nagu poleks neil kõik korras ning küsitakse miks nad seda teevad. Sageli ollakse aga kadedad, kuna endal igasugune lihas puudub ning selepärast halvustataksegi. Enda sõpradele aga jõusaali värk meeldib, üks klassivend on naljatlevalt kulturistide kohta “beefcake” öelnud muidu on ok.

in reply to: treening #59999
    zwen
    Member

mekis puudub vaid võimalus teha istudes sääri.

in reply to: treening #59992
    zwen
    Member

Surumispink on tervisekeskuses korralik. Ise käin mek-i kõrval asuvas hoones. Jõukas näeb küll kehv välja aga 100kr kuus pole selle eest mingi raha. Ja nagu ma enne ütlesin, saan seal ideaalselt treenida.

in reply to: treening #59986
    zwen
    Member

Paide tervisekeskus. seal on korralikud uues vahendid. Ise käin aga teises salis kus on “vana kraam”, kuid trenni saab ideaalselt teha. Lisaks on seal plokksüsteem, rööbaspuud, ja plokk rinalihastele”liblikas”, mida tervisekeskuses pole. Peale selle on hind üle nelja korra soodsam.

in reply to: Kreatiin #59977
    zwen
    Member

Ühest artiklist lugesin, et laadimise ajal oleks hea see 20g päeva peale ära jagada, sest organism ei suuda nii suurt kogust korraga omastada. See mis verre ei imendu tuleb tagant sama targalt välja.

in reply to: sooviks teada!! #59954
    zwen
    Member

See ei muuda küll midagi. Eks endalgi jäänud vahele.

in reply to: PROBLA #59952
    zwen
    Member

51 kg on tõesti vähe. Selliste numbrite peale ütleks, et kaalu on sul igatahes raske juurde saada, kuid mitte võimatu. kõige tähtsam asja juures on tahtejõud, kui see puudub siis pole miskit teha. Trenn peab meeldima. Igatahes jõusaali pumpama ja õgima-küll see kaal siis ka tulema hakkab.

Viewing 14 posts - 361 through 374 (of 374 total)