zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
MemberPikkus: 173cmVanus: Napilt 14
Kaal: 60kg
Biitseps: 29cm
Trenni olen teinud umbes 3 kuud.
Ei hakka uut teemat tegema ja tahaks teada kas siis kui rinna ümbermõõt on 92cm kas see on hea või halb tulemus?
Edit: Lisasin kaalu
Rinnaümbermõõt on norm. Proportsionaalselt on bits pisut väike.
Ideaal proportsioonide tabel: http://www.zone.ee/kulturismiweb/proportsioonid.htm
zwen
MemberMa pidasin silmas kava, mis on jaotatud neljaks. Sry, et ei täpsustand.
zwen
MemberProovi teha biitsepsile erinevaid harjutusi ja korra nädalas-aga täiega.
Väljavõte Kiivika koostatud kavast:
Biitsepsile seistes küünarvarte kõverdamine 3×6-10
Hantlitega kaldpingil küünarvarte kõverdamine 3×8-10
Ühe käega hantliga konsentreeritult 3×10-12
zwen
MemberBacardi.
Kusjuures saab, kui teha igale lihasgrupile 1-2 harjutust.
zwen
MemberLihase kasvatamise eesmärgil tuleks igat lihasgruppi teha nädalas korra.
Ühele lihasgrupile 3-4 erinevat harjutust. Seeriad nii 3×8-12. Näidiskava leiad ülalt menüüst: Tööriistad-treeningkavad.
zwen
Member3-4x. Hommikul tihtipeale 2x enne ja pärast sööki.
zwen
MemberPoksis on vaja kiiruslikku jõudu. Jõukas saab seda ka arendada.
zwen
MemberTulemus onväga hea. Kahju, et mina 14a jõusaalist midagi ei teadnud. Tegelt teadsin nats aga selleks väheseks teadmiseks see jäi kuni 16 aastaselt käima hakkasin. 70kg surusin mina alles u16,5 aastaselt.
zwen
MemberSamuti sõltub biitsi ümbermõõt ju ka sellest kui suur selle omanik on.
Kui sa oled pikem tüüp on ka keha liikmed proportsionaalselt suuremad.
Mina olen 170-171cm. Kaal 69-70kg, biits 34cm.
Väike parandus 35cm , avastasin et see mõõdulint on pisut teistsugune kui eelmine.
zwen
MemberPaide, tervisekeskuse jõusaal.
zwen
Member… võiksid eeskuju võtta Kiivikase koostatud kavadest. (üleval Tööriistad-treeningkavad)
zwen
MemberMis järjekorras sa neid harjutusi üldse teed? Kavas tehakse enne suuremad lihasgrupid, siis väiksemad, enne lihtsamad harjutused, siis keerulisemad. Ühte lihasgruppi tasuks koormata 1-2 korda nädalas. Kui sa oled suht algaja siis võiksid teha näiteks E, N ühe poole oma kavast ja T, R teise poole.
zwen
MemberKange on väga erinevaid. 20kg , juhul kui see on selline nagu sellel pildil oleva jõutõstepingi peal http://www.avexsport.ee/
zwen
MemberTänx!
zwen
MemberAasta tagasi käisin Kiivikase loengul toitumisest ning seal ta rääkis et noored teevad tihti selle vea et võtavad vaid kreatiini ja valgule tähelepanu ei pööra.
Ta mainis et nii toimimine on suht mõttetu. 1,5-2g valku keha kilo kohta päevas on valku igal juhul vaja et lihas kasvaks. Peale valgupulbri on valgurikkad toidud rasvata kodujuust kanafilee. Kaloriarvutist vaata.
AutorPostitused