zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
Memberzwen
MemberKas kaalusid end peale venda uuesti? Kui mitte, siis raudselt kaal valetas.
zwen
MemberSiitsamast amazoni lehelt vaata artikkleid “Legendaarne Arnold”, Schwarzeneggri pildid on juures.(osadel mitte aga enamusel)
zwen
MemberKaasavõtmine on hea mõte. Kulturistidel on ka kindlad söögiajad ning nad võtavad samuti oma toidu kaasa kui kuhugi vaja minna.
zwen
MemberNeed on kaks kaugelt erinevat asja. Lihased ehitatakse ikka proteiinidest. Kui tahad massi saada on vaja valku. Kreatiin pole oluline.Siiski on Kreatiin üks väga hea abivahend soovitud tulemuste saavutamiseks.Ise ka usud ,mida kirjutad?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paranda siis, mitte ära hakka norima.

zwen
MemberNeed on kaks kaugelt erinevat asja. Lihased ehitatakse ikka proteiinidest. Kui tahad massi saada on vaja valku. Kreatiin pole oluline.Siiski on Kreatiin üks väga hea abivahend soovitud tulemuste saavutamiseks.
zwen
MemberMida sa üldse saavutada tahad. Ega trenn polegi ju kerge. Mul näiteks on peale igat jalatrenni jalad üsna valusad. Ise katsetan Kiivikase koostadud neljaks jagatud kava.
zwen
MemberMaakeeli: kiirendab rasvade põletamist.
zwen
MemberSuits ja jõusaal(või mis iganes trenn) ei sobi absoluutselt kokku. Trenni mõte kaob siis täielikult.
Minu arvamus selline.
zwen
MemberSee toitumisskeem on nö. tavalise inimese jaoks. Kulturismis peaks ju valkude hulka suurendama ja lipiidide hulka vähendama.
A sellest ei saa aru miks kartulit ja liha koos süüa ei soovita.
zwen
MemberMis siis ikka saab. Muutud duracelli jäneseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zwen
MemberIlusa kõhu, käte ja rinna saamiseks mine jõusaali. Ega kreatiin neid anna. Kui oled mõndaaega treeninud võid kreatiini võtma hakata küll. Kui tarbimise lõpetad ei kao tulemused kuhugi, kui edasi treenid. Selles peenisejutus isiklikult kahtlen.
Aga samas 8a. jutti iga päev. Nii pikaajalisi mõjusid pole arvatavasti uuritud.
zwen
MemberMinul jääb küll energiat muude asjade jaoks. Puhkepäevadel on õhtuti veel niipalju energiat, et on tahtmine ringi hüpata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zwen
MemberTäitsa segane.Huvitav, et juuksed peast ei tule.
zwen
MemberIstudes tekkivate voltide pärast pole nüüd küll vaja muretseda.
Mina olen oma kõhuga väga rahul, kuubikud jne aga istudes on mulgi kolm väikest volti. See on tingitud kõhul olevast rasvakihist, isegi kui see on õhuke tekivad istudes ikka voldid.
-
AutorPostitused