zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
MemberKui see pidamatus kestis vaid ühe päeva on ok. Vesi tuli välja.
zwen
MemberSellest on küll kahju, et nii mööda pannakse.
zwen
MemberÜkspäev raadiouudises räägiti ühe uuringu tulemusest. Pekk võib olla küll isolatsioon, kuid lihased toodavad sooja. Seepärast ongi naistel üldjuhul külmem, sest neil rasvaprotsent suurem, kui meestel.
zwen
MemberTeemakohane artikkel:
zwen
Memberja kui ma kaalun 68kilo palju korraga võtma peabKui su eesmärk on massi kasvatada, siis 5 korda päevas 30g valku.
zwen
MemberMinu sedaded–>Minu isiklikud seaded—>Avatar! Peaks olema nii!Täpselt.
zwen
Memberaga kui on 82,5% valku palju siis 30 grammis pulbris on30g x 0.825 =24,75g
zwen
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Norm lihas on. Isegi kui tunduvad kergekaallased, siis võistelda tasub ikka. Lavakogemus ja hea poseerimisoskus maksab kulturismis palju. Mida varem harjutama hakata, seda parem.
zwen
MemberKindlasti arenevad harjutuste käigus. Ise pole eraldi kaela treeninud, kuid ümbermõõt suureneb siiski võrdeliselt teiste lihastega. Õlakehitused kangiga mõjub hästi.
zwen
Memberma ei saa enam asjast aru,paned mingi kysimuse ja vastusteks tulevad mingid mõtetud naljad.või mis värk on ?või siis minu viga?
“>Tõesti. Vastused võiksid olla selged, konkreetsed ning teemakohased. Kui tead vastust, kirjuta, kui mitte, siis pole mõtet teemat kõiksugu jamaga risustada.
zwen
MemberJalapäeval ikka higistan, kuid teistel päevadel üldiselt mitte.
zwen
MemberTarbi kaua vaja. Kes väidab, et kreatiiniga tuleb teha kuuajalisi kuure??
zwen
MemberEi. Vee pissid välja.
zwen
Memberet milliste harjutustega saaks need harjutused asendadaLendamine küljele trenazööril-mul pole sellist masinat
lõuatõmbamine-lihtsalt ei jõua teha:D
Lendamine hantlitega küljele istudes.
Tõmbed plokil alla ette.
…kui neid juba kavas sees pole.
zwen
MemberHantlite horisontaal-, kald – ja negatiivse kaldega pingil surumine ja lennutamine.
-
AutorPostitused