zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
MemberKas treenite biitspsit ja triipsetsit nii ,et peopesad on all,üleval ja vastastikku.Näiteks biitseps
1.kangi tõsted peopesad üleval.
2.kangi tõsted peopesad all
3.hantlitega peopesad vastastikku.
Või teete kogu aeg biitsepsi harjutusi peopesad üleval, kuid harjutused on erinevad.
Triipsetit on mõtet treenida peopesad üleval, all vastastikku.
Loodan ,et saate aru kaasmaalased.
Kangi tõsted peopesad all pole ju biitsepsi harjutus.
zwen
MemberPepu
zwen
MemberKas mitte Arnold ei alustanud 15 ja 4a hiljem ehk 19 võitis tiitli!13. aastaselt tegi juba trenni.
http://www.fitness.ee/view.php?path=lehed/…kstid/1970.jpg#
Vaata pildilt aastat.
Sündis 1947a.
zwen
MemberOn olemas erinevad kehatüübid. Ole õnnelik , et sul siis selline on mida teised kiidavad. Igatahes ise kaalun 171 pikkuse juures peaaegu 80 kilo ja pole ikka rahul.(liiga vähe massi)
zwen
Memberhttp://www.prisonplanet.com/images/may2005…perspective.jpgusu või mitte:D
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on mingi jama pilt. Aga samas, kui vaadata enamikke ~60a. mehi, näevad nad palju hullemad välja.
zwen
MemberKui arvestada seda, et organism võtab korraga ära ca. 30g valku, siis sa võtad 35-40g ja kui seda pikemat aega teha…
Myth #2: You can only assimilate 30 grams of protein at one sitting.
Fact: The body has the ability to digest and assimilate much more than 30 grams of protein from a single meal.
Speaking of high intakes of protein, people have been perpetuating the myth that you can only assimilate ~30 grams of protein at a time, making protein meals any greater than a 6 oz. chicken breast a waste. This is anything but true. For example, the digestibility of meat (i.e. beef, poultry, pork and fish) is about 97% efficient. If you eat 25 grams of beef, you will absorb into the blood stream 97% of the protein in that piece of meat. If, on the other hand, you eat a 10 oz steak containing about 60 grams of protein, you will again digest and absorb 97% of the protein. If you could only assimilate 30 grams of protein at a time, why would researchers be using in excess of 40 grams of protein to stimulate muscle growth?1
Critics of high protein intakes may try to point out that increased protein intake only leads to increased protein oxidation. This is true, nevertheless, some researchers speculate that this increase in protein oxidation following high protein intakes may initiate something they call the “anabolic drive”.13 The anabolic drive is characterized by hyperaminoacidemia, an increase in both protein synthesis and breakdown with an overall positive nitrogen balance. In animals, there is a correspondent increase in anabolic hormones such as IGF-1 and GH. Though this response is difficult to identify in humans, an increase in lean tissue accretion does occur with exaggerated protein intakes.14,15
The take home message is that, if you are going to maximize muscle growth you have to minimize muscle loss, and maximize protein synthesis. Research clearly shows this is accomplished with heavy training, adequate calories, and very importantly high protein consumption. This means that meals containing more than 30 grams of protein will be the norm. Not to worry, all that protein will certainly be used effectively by the body.
zwen
Membertere! asi siis selline, et ma olen 15a. 184cm ja 65kg. teen regulaarselt sporti nii aeroobset kui jõutrenni. Tahaks siis teade et mitu kcal ma võin rohkem sisse süüa et sellest ei tuleks rasv mulle naha alla ja samas tahan ma teha trenni, et saaks massi? Ma kasutan päevas umbes 4000kcal.Massikogumisega tuleb mingi rasv paratamatult. Üldine skeem Massikogumiseks on niipalju kui kulutad+500kcal. Kui näed, et tulemust pole siis pened veel juurde.
zwen
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selge. Eks ma ise arvasin ka et see p2ris 6ige asi pole. Tellin kava kohe kohe Oti k2esti siis parem.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks just Oti käest? Kalmus võib ka sulle menüü koostada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>(Y) Kas tuleb enampakkumine?
zwen
MemberAlustasin 16a, kaal ~50-55kg
Nüüd 18(aprilli lõpupoole 19), kaal 76kg
Eks seda rasva ole ka. Kõrvalolevalt pildilt võib vaadata.
zwen
Member170-Vanus!
zwen
MemberKasuta seda palju tahad, võid teha mida tahad, keegi ei keela. Aga kas on vaja kohe hakata mingeid pulbreid sisse kallama? Äkki on sul puudus hoopis puhtast ja lihtsast trennimõnust, kus saab oma vaimu koju jätta ja lihtsalt “aju vaba” trenni teha? Söö korralikult kodust toitu ja tee trenni, lihased kasvavad ka siis. Üldse on mu arust praegu olukord, kus noored muretsevad liigselt, kas nad ikka piisavalt pulbreid söövad, kuna vastasel juhul nad ju ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott K. ütles huvitavalt, et kreatiin on nagu trumpäss. Kohe mängu alguses pole seda ju mõtet välja käia. Tee trenni, söö korralikult ja kui tunned et areng aeglustub võta kreatiin juurde.
zwen
MemberRinnalt surumine 5×15*, 10, 8, 6, 4Kaldpingil rinnalt surumine 4×10, 8, 6, 4
Kaldpinnal lendamine 3×10, 8, 6
Rööbaspuul surumine 3×15, 10, 6
Hantliga pullover 3×15
Kas on nii, et 5 korda tõstan 15kg (I puhul), siis teist korda 10 kg jne… ?
Aitäh kes viitsisid mu teksti läbi lugeda ja sellest aru said ning paluks siis mu kahele küsimusele vastust.
Tänud ette !
Nt: Rinnalt surumine 5(
zwen
MemberVahel koos sõbraga 31. detsembril jões -10C ujudes jneMinu teada vesi jäätub 0 C juures.
jääd saab ka lõhkuda tavaliselt käiaksegi jääaukudes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõgi oli lahti, sest voolav vesi nii kergelt ei jäätu. -10 oli õhk.
zwen
MemberVahel koos sõbraga 31. detsembril jões -10C ujudes jneJust nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zwen
MemberSiin on ju nii ilmselgelt näha, mis on eestlaste teadmised ja arvamused kulturismist. Isegi õiget pilti ei leita ja veel hilisõhtune aeg – tähendab, et keegi mitte mingil tingimusel ei saaks teada, et pilt ja saade on erinevad ja et keegi ei näeks kulturiste, muidu järsku mõni hakkab viimaks trenni kah tegema ja eestlased ei taha ju seda eriti, muidu ei vaadata spordisaateid ja viimaks ei leidugi “tugitoolisportlasi”! Ma ütlen..õõõh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestlaste suhtumine pole jah just kiita.
AutorPostitused