zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
Memberküsimus on hüpoteetiline, ei maksa arutada teemal kes kui hästi tehnikat valdab või palju asjaga tegelenud on.päris huvitav võiks olla, kui 140 kg kalluv Coleman nügiks mõnd sama rasket sumokat…
aga sulle Mr.Y: loe rohkem raamatuid, ole uudistega kursis jne. siis saad ka maailma asjadest paremini aru ja ei arva enam, et sumokad kaaluvad 300-400 kg

sumokad kaaluvad 120 – 180 + mõned erandid
ettekujutus, et kulturistid on tugevad on subjektiivne
üks keskmine kulturist ei paindu, on aeglane ja ei ole osav ja ei ole vastupidav
mis kasu on steroididega pumbatud biitsepsist kui süda seda ära toita ei suuda
ja ära toita ei suuda seepärast, et keha toidetakse kunstlikult
Ära loobi siin valesid väiteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zwen
Membertahaks kah teada, ma olen räige nuub. Aga tõesti tahaks teada mis vahet on kulturismil ja fitnessil?Otsi netist pilte nii kulturistidest kui fitnessistidest ja võrdle.
zwen
MemberVot sellised reeglid on toredad. Reeglite järgi surumine, kus kang tuleb korraks rinnal seisatada ei näita ju inimese maksimum võimeid. Norm üritus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zwen
Member+46kg ja mitte s…gi.
zwen
MemberMul on jälle selline probleem, et spagaat jääb jõusaalis jalgu treenides järjest vähemaks!
Varem sai mõlemat pidi ilusti ära tehtud, aga nüüd läheb asi järjest keerulisemaks. Muidu venitan küll korralikult enne ja peale jalatrenni….ja kodus -vabal ajal. Lood pole ka kõige paremad jalalöögi kiirusega, mis samuti vajub järjest rohkem ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oskab keegi äkki mingit tarkust jagada, kuidas jõusaalis jalgade treenimisega paraleelselt saab jalad uuesti venima ja kiiresti käima?
Huvitav?? Mina arenesin just painduvuses edasi tehes peale jalatrenni venitusi. Lõpuks tegin spagaadi ära ka.
zwen
MemberKusjuures 5cm päevga pole probleem. Ära söö midagi ja lase end tühjaks. Endal on näiteks õhtuse ja hommikuse vööümbermõõdu vahe olnud 6cm. Õhtul oli kõht lihtsalt päevajooksul söödut täis. Teine asi, õmble nööpi pisut edasi, ise tegin nii.
(Ega see üritus juhuslikult abiturientide ball pole?)
zwen
MemberMinuarust olete nagu eestlased ikka, mõnitage mõnitage, peaasi et endal siis hea on.Aitaks teisi kes linnugripis on, ei kus sa siis sellega, parem mõnitan, lahe ju, teistel ka nalja kui palju ja tore.
Rebane on ise rebasegripis, ja jookseb mööda metsasi emastel rebastel järel äkki?
Kehv tunnistus koolis??
zwen
Memberaga miks siis on kirjas et esikolmiks saab diplomi ja medali ja PAIDE parim saab karikaJu siis on nii.
zwen
MemberKõige normaalsem tundub No 1 shokolaad!Whey lemon super on ka enamvähem,kuid natuke liiga magus!Mulle Whey Lemon meeldib. Just hea magus. Glükoosi ka veel hulka ja väga hää.
zwen
MemberMa olen nii aru saand, et sügisesed võistlused on lahtised ja kevadised paidekatele.
zwen
MemberPaideJust. Nagu Kesk-Eesti või nii…
zwen
Memberkossar: ausalt ve
zwen
MemberMina küll pole märganud, et kellelgi lihaste kasvatamisel nägu kandilisemaks läheks. Dieedi ajal tundub aga küll kandilisem. See sellest, et rasvaprotsent madal.
zwen
Memberma tahtsin küsida et kas triica saab ju peaaegu 3 korda näd tampi et kolm kui ma teen ploki tõmbeid vastu kõhtu ja kaela taha ja siis reedel kui ma teen õlale trenni siis nagu triic-le surmav? või kuidas?
zwen
MemberÜkskord kehalise kasvatuse tunnis jooksin suure hooga ja äkki jalalaba välisküljele(kogu keharaskus taga) Kukkusin mats pikali. Põhimõtteliselt roomasin pingile ja ootasin kuni õpetaja tõi külmasprei. Asi läks tõsiselt paiste(luumurdu küll polnud) Peaaegu nädala ei saanud kõndida. Hiljem ka nii juhtund, kuid mitte nii hullult. Nüd kui samamoodi ära väänan ei juhtu suurt midagi, 5 min. pärast on valu kadund, kõõlused vist nii välja veninud.
AutorPostitused