zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
MemberVähemalt särkide arv jäi suhteliselt minimaalseks:) Huvitav kas vabakava oli Otil sama mis meistrikatel?Jah
zwen
MemberHr. Kalmus
zwen
MemberTallinna Tehnikakõrgkool, Hoonete ehitus
zwen
MemberJama.
zwen
MemberMul oleks targematele kreatiini kasutanutele selline küsimus.Alustasin ise ka umbes nädal tagasi kreatiini kasutamist, aga ei märka mitte mingisuguseid muutusi. Selles mõttes mida eelpol on räägitud, nagu kõhulahtisus, suurem joogivajadus jne. Võibolla olen kreatiini lahustamisel mingi vea teinud, et võibolla peaks kauem loksutama. Mul on Tai Kane pulber. Ja nii kui vette või viinamarjamahla sisse panen, tundub peale poole minutist loksutamist lahus OK olevat. Kaua üldse seda kreatiini segama peaks, et ta kindlalt ära lahustuks?
Kui mina kreatiini kasutama hakkasin, pold mul mingit kõhulahtisust ja suurenenud joogijanu ka polnd.
zwen
MemberKusjuures päris nii se pole. Kui ma antibiootikume võtsin, öeldi, et piima ei tohiks juua tund-paar enne ja pärast tableti võtmist.
zwen
MemberMa kujutan ette, et sa näed sellise kaalu ja pikkuse suhte korral norm välja. Kui sa aga võtaksid 15 kg alla….Järele jääks mingi kõhn poisike. Aga see on ainult minu arvamus. PS. Kui oled lihastes oleks sellise pikkuse juures 100 kg ka norm.
zwen
MemberMul juhtus sarnane asi trapetsit tehes.(Kuigi tegin rahulikult ja aeglaselt ning raskus oli väike) Igatahes viie päeva pärast sain täiesti normaalselt trenni teha. Siiski annab veel praegu õrnalt tunda(möödas 2 nädalat)
zwen
MemberTäpselt see, mida ise õigeks pean. Süüa, süüa, süüa.. Talvel ma tegin päris mitu perioodi nii, et kõht oli terve päev “punnis”. 7 kuuga võtsin juurde 15 kg. Seoses suvega läks pisut küll maha, aga 11kg jäi. Ja ma ei ütleks, et rasvaprotsent väga suur oleks. Kõhulihased on näha.
zwen
MemberAndsin hääle imrele.Aga kas te seda bännerit vaatasite, kus oli mr.6-pack. See kõht meenutas väga imre oma
“>See ongi Imre oma
zwen
MemberSiinkohal võiks mainida, et ka onu Ott ütles, et võtab aastaringi.
zwen
MemberMe tegime näiteks koolis hindele 30s jooksul kätekõverdusi.(43tk tuli)
zwen
MemberSeljuhul tuleb enne igat manustamist pudelit kõvasti loksutada.
zwen
MemberSee kõhulihaste variant on küll päris andekas.
zwen
MemberKanafileed.
-
AutorPostitused