zwen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zwen
MemberMees läheb pärast naist dushi alla end pesema. Kell heliseb, naine läheb uksele, kuivatusrätik ümber keha. Ukse peal on naabrimees, kes ütleb itsitades:
“Lase rätik alla kukkuda ja ma annan sulle 500 eurot.” Naine laseb rätiku alla, naabrimees vaatab hoolega ja pikalt ning annab 500eurot naisele. Naine läheb pead kuivatama vannituppa.Mees küsib dushi nurgast: “Kes oli?”
Naine: “Ah, naabrimees oli.” Mees: “Kas ta maksis sulle 500eurot tagasi, mille ma eile talle laenasin?”
Moraal: Ära majandusasju jäta endale ainult teada!
zwen
MemberEt nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,umbes sealt
|
/ —siit
|
pmst niimoodi läheb küljelt allapoole ..
Mida tegema peaks?
Sa mõtlesid külgedel olevaid sangasid?
zwen
Member1dl on 100ml. Kui sa oskad võtta 300ml vett, siis täpselt samamoodi mõõdad 100ml pulbrit.
zwen
MemberMis m6ttes vale? Kas liikumine ei ole sport? Mina eelistan jala käia igal v6imalusel.Point oli selles nagu ma Tank’i postitusest välja loen, et algselt oli antud teema “Küsi Kaido Leesmannillt” all.
zwen
Member“Tireltõus on see kui võtad rippkangist kinni, viskad jalad õhku ja teed ringi peale torule.”-Igatahes nii oli ühes teises teemas kirjas.
zwen
MemberHommikuste röstsaiade asemel hunnik putru ja pakk kohupiima.
zwen
MemberPumba efekt peaks mõne tunniga ära kaduma ju.Võibolla tõesti ei saa seda nähtust pump efektiks nimetada, aga peale pikemat pausi jalgu teges lähevad nad jälle üsna kiiresti suureks küll.
zwen
MemberJalg on lihtsalt pump efektis. Ise olen sama asja kogenud.
zwen
MemberVaata suuremaks ja väiksemaks minemist saab reguleerida toitumisega. Selleks, et SUUREKS saada peab ikka ränka vaeva nägema.
zwen
MemberVastasin nii, sest: Paari kuuga pole võimalik “korralikku” lihast kasvatada. Valgu koksid on hoopis teisejärgulised, tähtis on järjepidev õige toitumine. Samuti loen ma Sinu tekstist välja arvamuse, et on võimalik saavutada suuri lihaseid ilma suuri raskusi tõstmata. Paraku pole see nii.
zwen
MemberEi ole.
zwen
MemberSiinsamas süüdistatakse Kalmust steroidide kasutamises ja tehakse sellest hullem skandaal. See on ju täielik sigadus. Kui ta oleks kasutand, miks pole ma teda siis 2x suuremana näind.
zwen
Member16a hakkasin alles trenni tegema. Surusin siis 55kg, kaal oli ka umbes sama.
zwen
MemberKusjuures lailihasele on: Kangi tõmbamine kuklasse. Huvitav nimetus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zwen
MemberAlustasin trenni tegemist u4 aastat tagasi. Oli vasak õlavars siis 1cm väiksem ja on ka nüüd. Mind see ei häiri kuna vahet pole märgata.
-
AutorPostitused