zuura
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zuura
MemberTänan nõuannete eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zuura
MemberKas te oskate mulle teha või soovitada mingit toitumis kava?Midagi sellist mis sobib ka rinnaga toitmise ajal!Tänan südamest kui oskate mind aidata.
MemberMul on ka selline probleem,et iga natukese aja tagant tekib magusa isu.Kuidas sellega toime tulla?Kas selline toitumine on ka hea kui sööd 5 korda päevas iga 3-me tunni tagant väikseid portse ja ei näksi selle vahel?Ja mida asendada magusaga?
MemberJook mida joon on põhiliselt vesi.Magusatest limonaadidest olen rohkem hakanud eemale hoidma,sest need pidavat olema halvad.Tõsiasi on ka see,et ma tõesti ei söö eriti juur-ja puuvilja.Kas ma peaks loobuma ka rasvastest toitudest?
MemberSööme me pea-aegu,et kõike mis meile maitseb.Või järsku oleks hea veel oodata selle kaalust alla võtmisega?Kuigi ma ei jõuaks oodata,kuna olen selline inimene kes võtab kähku kaalus juurde aga väga aeglaselt kaalus alla.Ja kuna abikaasa on sellise sportliku välimusega ja olemusega mees siis ei tunne ma ennast tema kõrval hästi.mis ma siis tegema peaks?
Member10 kuune laps vajaks veel rinnaga toitmist…Ja seda ta ka veel saab ,kuni ta saab aastaseks.Aga sellegi poolest tahaks natuke kaalust alla saada,sest endal juba on raske olla.Kuna ma pole iialgi nii-palju kaalunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused