zudokorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zudokorn
MemberPeale kõhu saad veel teha näiteks alaselga ja jalgu.
Hoia rannet.. pole mõtet end veel raskemalt vigastada.
zudokorn
MemberJet Li ja tema film “Danny the dog”.
Ülikõva mees ja ülikõva film.
zudokorn
MemberVäga hea alumiste kõhusirglihaste treenimise harjutus:
selili maha..jalad taeva poole..kätega võid toetada ning hakkad puusi maast üles rõstma.
zudokorn
MemberÜks odav kohupiim oli suhteliselt kõrge valgusisaldusega..16-17. Nime täpselt ei mäleta..vist oli mingi Põlva kohupiim ja lehma pildiga.
zudokorn
MemberMulle meeldivad kõik naised
zudokorn
MemberEi ole küll spets, aga elektriga lihaste treenimine kõlab veidi vaimukalt või mis?
zudokorn
MemberTegelikult on tihti probleemiks, et rinnale tehakase liiga palju seeriaid ja/või treenitakse neid liiga tihedalt, tagajärjeks on ületreening. Nii, et seesuguste soovitustega tasub ettevaatlik olla.Ületreenida ka ei tasu. Aga olgem ausad, rind vajan rohkem treenimist kui näiteks biitseps.
zudokorn
MemberRinnalihased on suured ja vajavad mõnevõrra rohkem vaeva, st rohkem harjutusi. Harjutustest soovitan erinevate kalletega lendamist. Minul pani just see rinna kasvama.
zudokorn
MemberPuhas või mitte, siiski on Arnold arenenuim BB läbi aegade. Ta ei ole lihtsalt suvaline oss, kes jõusaalis rauda kangutab.
zudokorn
MemberJõusaal on ka muidu tore koht. Minu arvates saab seal väga edukalt asjade üle järgi mõelda. Jõusaal annab sulle kenad lihased, aga ka hea tuju, parema enesehinnangu ja parema enesetunde.
Igaljuhul minge jõusaali ja tehke muud sporti. Terves kehas terve vaim.
zudokorn
MemberRate.ee?
Jube mõnsa teema eks ole:)
Aga minu arvamus reidist..üks tore roosa sait, aaaaga muidu s*taks mõttetu.
zudokorn
MemberKõige tähtsam oleks valku võtta peale trenni..aga võib ka võtta mingil muul ajal, keegi ei keela.
Proteiin ei ole steroid, nii et seda pole tarvis karta. Siiski tuleb igat asja kasutada mõistuse piirides.
Lisa valgu kasutamine annab lühikese ajaga tulemuse..ümbermõõdud kasvavad jne.
zudokorn
MemberMunad ja pähklid on täiuslikud toidud. Kanapoeg vajab arenemiseks kõiki aineid ja need on just olemas munas. Samamoodi peab pähklist kui seemnest arenema täiesti uus puu. Ka see areng vajab väga palju tähtsaid aineid. Pähklites on keskmiselt väga palju valku (ligi 20%)..samas ka rasvu..Olen kuulnud, kuidas inimesed ennast pähklitest paksuks on söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise ma pähkleid ega rasva ei karda, kuna suurimaks eesmärgiks pole ehitada kivikõva ja punnis keha. Kui toitumine korras hoida ei maksa neid rasvu ka niiväga karta. Rasvad on head energiaallikad ja kasutatakse kiire ainevahetusega hästi ära.Kui eesmärgiks pole järsku kulturistiks hakata, siis peaks ka ilma spetside toidulisanditeta ka väga edukalt hakkama saama..tuleb süüa lihtsalt 4-5 korda päevas korralikult ja tervislikult..ikka kartulat, jahu, liha ja midagi värsket.
zudokorn
MemberSiis pole hullu aind siis võid arsti poole päärduda kui need pildid ka peas rääkima akavad sinuga
zudokorn
Memberkohati täitsa tuttav tunne..
ma tean nt seda, et mõnikord on väga raske üksi jõusaalis käija..hea sõbraga oleks parem.
asi võib olla ka pisikeses stressis, mille põhjused võivad olla väga mitmesugused.
mul on alati peas üks pilt, mille pärast ma rabelen..sellel pildil olen mina tulevikus..
AutorPostitused