ztex
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ztex
MemberKahju et Ferrarisse ei lähe…
Kui Schummi suudab uuesti võidulainele minna, siis on küll ulme mees. Miskipärast kardan, et ta ei hiilga enam aga loota võib.
detsember 12, 2009 at 9:31 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241705ztex
Membermiks ei hakka?oh kus tuli netigangster välja.
Matš oli hea.
ztex
MemberTrenn 450.-
Lisandid ~300-400kr
Söögile pole arvet pidanud, kuna ei pea ise ostma.
ztex
MemberRaske juhus. Kui inimene ise ei taha ennast aidata, siis kuidas peaksid seda teised tegema.
Aga nagu eespoolt välja tuli, siis spordisaalis pakse küll imelikult ei vaadata, pigem kusagil burksi süües.
ztex
MemberPole hullu, rannahooajaks saavad vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ztex
MemberKuna tegu on kalli alaga, siis naised vaatavadki et need kes suured neil ka raha.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ztex
MemberMult ema küsib iga kord kas pean “neid asju” sisse sööma omale kui mingit uut purki näeb..Sama siin. Küsis veel kas mu rahast pole kahju, ütlesin et ma võiksin selle asemel kusagil kanepit ka tõmmata, siis jäi vait.
ztex
MemberMa olen 100% kindel, et nüüd keegi ütleb et see oleneb geneetikast, aga huvitab ennastki, et mis suurusjärku see aeg jääda võiks.
ztex
Memberreaalsus on see, et jõusaalis 99% 15-16-17 suruvad max 60 kg.See on ikka väga mööda väide ju.
ztex
MemberKreatiini pärast pole küll mõtet arsti juurde minna. Parem jäta tarbimine järgi ja vaata kas saad asja korda, suht kindel et saad.
ztex
MemberEndal ka võttis kreatiin laadimise ajal ikka korralikult kuse lahti. Öösiti pidi käima vahel lausa 2 korda. Päeval ka suht tihedalt, aga lõpuks harjus vist organism ära ja nüüd pole probleemi. Laadimise ajal oli kindlasti segu liiga rikas ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ztex
Memberkarta on et maitse on p**k:DMaitsel pole häda midagi ju.
ztex
MemberPeamine põhjus siiski geneetika.
ztex
MemberHaigelt hea vorm ikka.
“>ztex
MemberAndsin oma panuse.
AutorPostitused