ztex
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ztex
MemberValisin juba jõutõstmise. Teema valikuga läks kiireks ja ma ei suutnud otsustada, teema valiku tähtaeg oli juba ammu ja kuna mul jäi see asi viimasele päevale andsin igaksjuhuks mõlemad.

ztex
MemberValeinfot kindlasti ei levita, ise midagi leiutama ei hakka võtan materjali kindlatelt allikatelt. Hetkel üritan kõik olulisema IPF lehelt ära tõlkida. Vingerdamise all mõtlesin seda, et ma pean töö kiiresti valmis tegema ja kuna ise olen alas põhimõtteliselt sees siis on kergem oma tööd kaitsta. Kindlasti saan õpetaja ees juba sellega plusspunkte et EMV-l osalesin.
ztex
MemberMul tähtaeg juba nii lähedal, peamine et midagi valmis saaks ja kuna keegi sellest alast midagi ei tea siis kergem läbi vingerdada. Ma jätan alati kõik asjad viimasele minutile.

ztex
MemberMa arvan, et võiks välja valida üks konkreetne jõutõstmise liiga, millest sa tahad kirjutada, väikese võrdluse teiste liigadega võib ka välja tuua, kui soovi on. Siis võiks rääkida selle liiga ajaloost – kus ja millal ta tekkis, millal jõudis Eestisse, milline on praegune seis Eestis jne. Siis rääkida selle liiga reeglitest, põhimõtetest, varustusest. Alles pärast seda jõuaks mingite rekordite ja tulemusteni, kuid see ei tohiks kindlasti võtta 19 lehekülge.Peakski tegema siis IPF kohta, nende kodulehelt leidsin piisavalt materjali. Peab tõlkimisega alustama.
Tänud kõigile soovituste eest.
märts 14, 2010 at 6:02 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261199ztex
MemberTänud, ühesõnaga tavaline T-särk põhimõtteliselt.
märts 14, 2010 at 4:15 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261186ztex
MemberMis reeglid T-särgi kohta on mis trikoo all kantakse?
märts 12, 2010 at 6:07 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #260999ztex
MemberEi olegi standardile vastvaid trullereid. Mul kõik sellised, mis tõstele umbes 20 kg juurde annavad. Umbes sama teema nagu maagiliste kossuketsidega, mõnel on maagilised jõutõstmistrullerid.Täiesti haige mis reegleid välja mõeldakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul annavad ka kossutossud 50kg jõutõmbele. 
ztex
MemberMõnus motivatsiooni video.
ztex
MemberSaan aru, et piisaks siis ka retuusidest ja mingist liibuvast särgist? Nende sokkide koha pealt, põlvini ulatuvad korvpalli sokid ei sobi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ztex
MemberKõhustuslikud on tavaline trikoo (täiesti tavaline maadlusetrikoo näiteks), täistallaga jalanõud. Pikad sokid olid ka vist kohustuslikud jõutõmbes.Kas peab kindlalt trikoo olema? Need retuusid vms ei sobi?
veebruar 27, 2010 at 7:07 e.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258768ztex
MemberKes tööl kõrgemal positsioonil on – on pugeja, kes koolis paremini hakkama saab – on nohik ja tuupur, kes sust tugevam on – on kompleksiga eneseimetleja, kellel on parem auto – on väikese riistaga pede. Õige mees on nõrk, kole, loll ja vaene.Väga tabavalt öeldud, praegu tundub et teema algatajal on endal mingid kompleksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ztex
MemberMul on küsimus selle surmis kalkulaatori kohta siin fitnessi lehel, kas kerge päeva 5×5 on apsukas, sest teie saadetud kavas seda 5×5 kergel päeval pole.
2 korda olen juba kergel päeval selle 5×5 teinud, aga esmaspäeval oli tunne väga kahtlane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ztex
Memberhttp://www.upload.ee/image/407257/pilt.JPG ma ei tea palju siit pildilt aru saabkaal võib paar kg suurem ka olla kuna viimati kaalusin detsembris
Triits olematu biitsaga võrreldes. Biits on uhke, aga ümbermõõdus kahtlen sügavalt.
ztex
MemberPaljudel massilisajatest vale arusaam. Kui sa selle ostad siis sa mingit reaalset kasu ei saa kui toitumine paigast ära ja need ei ole mingid imevahendid mis su kohe kasvama panevad.
ztex
MemberAga mulle meeldib nii teha, et nädala sees ei joo üldse ja siis laupäeval joon kõigi päevade eest. 7×0.5=3.5l
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tore uudis tegelikult.
AutorPostitused