Skip to main content

zoue

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaalu juurde vaja #274434
    zoue
    Member

1.Nii et siis saiakesed,friikartulid ja ja spagetid on korralik toit.

Ahahh.

2.Kuna tead jõusaalis treenimisest nii mõndagi,selgita palun,mida võiks tähendada kogu ja tihedalt trenni tegemine masinatel.

Kas see on mingi treeningkava nimetus?Kuidas see kava välja näeb?

no ma nimetasin midagi lihtsalt söökidest.

Tatart söön ka nädalas paar korda ning kohupiima.

eitea ma , ära hakka peale

in reply to: Kaalu juurde vaja #274412
    zoue
    Member

Miks “mõttetud lisandid”? Sinu jaoks küll, jah, kuna sul pole tõenäoliselt toitumine korras. Toidulisandid ei asenda tervislikku toitumist. Kuidas ma seda tean, et su toitumine korras pole?

Sa ütled küll, et sööd 4 (vähe) kuni 7 korda päevas, aga oleneb mida ja kui palju sa sööd. Pead kulutama vähem energiat kui sa sisse sööd. Nii tiheda (kuid õige) söömisega, õige trenniga sa lihtsalt hakkad kasvama. Kuna sina ei kasva, siis järeldus: vale toitumine. Kui pika aja jooksul sa 4-7 korda päevas oled söönud?

Teine võimalus on, et sa sööd-sööd, aga trenni ei tee. Lihaskasvu tagamiseks sa pead ka trenni tegema. Kirjuta ka oma treeningkogemustest.

Noo Toitumine suhteliselt korralik,

Hommikul tavaliselt mingi võileivad ja vb liha ka vahepeal.

2-3 tundi hiljem tavaliselt liha, spagetid jne

Ei söö õuna ega midagi sellist(õun tekitab mingit kõrvetised vms)

Igatahes olen ujumistrennis käinud ja jõusaaliga tegelen .

to archangel,

Ma olen trenni teinud pmst koguaeg. Mul kodus ka masinad olemas ja teen suht tihedalt ning ujumistrennis üritan käia nii palju kui nahk suudab. Mitte ainult ühte keha osa . Ma tean mõndagi jõusaali treenimistest jne. Eisöö õuna . Mõtlen rohkem saiakesi/korralikuimaid ja ikka igapäev suht mingi ma ei tea friikartulid + salat + liha .

Aganoh,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)