zon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zon
MemberParim rasvapõletamise tempo pidavat 60-70% max SLS olema. Siin saidil peaks kusagil aeroobse kohta päris korralik artikkel olema, soovitan läbi lugeda!
zon
MemberMismoodi siis yka korralik seeria peab lõpema valuga või ilma valuta?
zon
MemberKeskoolipäevilt bioloogiatunnist mäletan seda fakti, et mingisugune piimhape pidi inimesel pärast treeninguid lihastesse minema kyll, mis mikrovigastused eriti tundlikuks teeb. Äkki oskab mõni targem siinolijatest kommenteerida!
zon
MemberKui ma teen aeroobset trenni õhtul u 3-4 tundi enne magama minekut, eesmärgiga 2 kuuga kaotada yleliigne 2 kilo oma torso ymbert.) kas ma n peale 40min jooksu võin kergelt einestada. Või oleks parem paastuda homikuniPoole tunni sörkjooksuga kulutab 70 kg kaaluv inimene 330 kcal energiat. Madala intensiivsusega tööl on rasvade osatähtsus energiakulutuses 50%, antud näite puhul 165 kcal, 1g rasva annab 9,3 kcal, seega rasva vähenemine ca 18 g. Kuus on 30 päeva x 18 g = 540 g kuus rasva arvelt.
Süsivesikud annavad 1g = 4,1 kcal energiat, seega kulub ca 40 g süsivesikuid,
30 päeva x 40 g = 1200 g süsivesikute arvelt. Kokku 1740 g kaalukadu kuus, juhul kui toitumine on sama. See on teoreetiliselt nii, praktiliselt muutub organism kulutades säästlikumaks ja effektiivsemaks ja kaalukadu on väiksem.
Ma pole kyll mingi ekspert, aga peaks ikka nii olema, et süsivesikud ringlevad antud hetkel veres ja seederingluses, nii et nad on pidevas kiires muutumises ja sellekaudu kaalukaotust hinnata oleks väär nagu seda teha veekaotust arvestades, kyll aga jah energiakasutust protsentides. Yleliigne sysivesik moondub hiljem ju rasvaks kui seda ära ei kulutata energiana. Siinkohal saaks kyll täheldada kaalukaotust valkude arvelt, millest koosnevad meie lihased. Nii et kaalukaotus tuleb keharasvad+lihasvalgud! Kysimus ongi selles et kaotus protsent rohkem keharasvadele langeks.
zon
MemberSee sõltub jah soost, vanusest, genotüübist, kehakaalust jms.
zon
MemberKõike mõõdukalt. Suhkur on tglt aju toit, nii et sedagi on teatud määral vaja!!
zon
MemberKui saaks ainult midagi kiiresti! Ma loodan et sa ei taha kehakaalu rasvaprotsendi abil tõsta. Pigem tee mõõdukalt trenni söö normaalseid asju ja naudi seda kõike- eelkõige trenni loomulikult!
zon
MemberOlen kuulnud et õlut võib juu´a kuigi tekitab söögiisu, aga parem mitte sinna kõrvale midagi näksida. Tean inimest kes joob iga õhtu kaks ölut ja ei ole tal mingit õllekat.!!
zon
MemberIndividuaalne küsimus!
zon
MemberJah see on yks igavene probleem. Arvan,et kui aktiivsest treeningust eemalduda mingiks ajaks peaks ka toitumist vähendama. Üldfüüsilist nii palju kui jaksad(jooks, kätekõverdused, lõuatõmbed, sprinteritele iseloomulikud kiirendusharjutused koormavad ka päris hästi). Ühesõnaga loomingulist lähenemist eelkõige ja et motivatsiooni jätkuks:)
AutorPostitused