zon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zon
MemberKoolis peaks bioloogia tunnis rääkima sellest kuidas ja miks ikkagi lihas kasvab treenijal ja kuidas ei ole võimalik rasva põletada ,samal ajal kvaliteet lihast kasvatades….. aga see et proteiin=valk kui lihtsamalt väljenada peaks olema sama selge et jõuluvana pole olemas….
ehk siis oleks niisugusi postitusi siin vähem! Parim soovitus loe siinseid postitusi ja artiklkeid!!
zon
Member95% on võib-olla liialt ülepakutud..endal tuli küll üsna kergelt ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuleb küll 10 tk isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 4, 2008 at 10:27 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #171085zon
MemberOlgu lihasmassiga kuidas on aga meie mees on üks kuivemate… puhtamate seast kahtlemata…piltidelt juba!
november 3, 2008 at 12:26 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #170868zon
MemberJõudu võistlusteks, …..oleme Sinuga!
zon
MemberÄkki seletad lahti mida sa mõtled selle pealiskaudse lausega – “Päris nii see ei ole”, et need jõusaalis juttu ajamas käivatel tüüpidel on parem tehnika? Inimesed on erinevad ja kes teab mõnele sobib üks tehnika teisele teine .. kolme aastaga peaks inimene ise järeldusele jõudma mis temale õige on ja kõige parema tulemuse annab, ei saa ju ainult õpikust maha teha mõtlemata väljaspool piire ja julgemata katsetada. Ja vb ongi mõne inimese areng kinni kuna nad on ise nii rutiinis kinni ja teevad need kolm aastat trenni oma samade vanade arusaamade järgi. Peace, arendan lihtsalt diskussiooni, need on minu mõtted …Minu pealiskaudse lause taga olev mõte -nendel “jõusaalis juttu ajavatel” tüüpidel ongi just selline vale tehnika nagu seal videos…
zon
MemberNo igastahes parem tehnika kui neil tavalistel jõusaalis hängivatel tegelastel, ta on lihtsalt rõhku pannud äärmisele isoleeritusele kus lihaskiudude rakendumise hulk on väiksem kui teise tehnika puhul. Eks igal ühel kujuneb oma arusaam …Eks selline treeningtehnika arendab ka kindlasti lailihast kuid jah … vähemulatuslikumalt kui teise tehnika puhul..see on minu arusaam, ise teen sama harjutust samuti erinevalt, kui seal videos näidatud on.
Päris nii see ei ole! Kui kellelegi tulla midagi õpetama siis ikka õigesti, mõni võtab õppust valest ja vehibki 3 aastat ja masendub kuna selg ei arene
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zon
Memberkas meil mitte gruusiaga pole olnud või on hetkelgi samasugune lipp..?võimatu
zon
MemberVenitusfaas on minu teada kõige olulisem asi. Tema aga jahub , et ainult käsi tohib liikuda. Lollus…Just venitusfaas on selle harjutuse võti. Ja ülemises faasis peab ikka töötama selg mitte õlg.
zon
MemberKes ei oska see teeb, kes ei tea see õpetab!
“>zon
MemberÜks asi on kvaliteetne puhas lihasmass, teine asi on rasv. Puhast lihasmassi on isegi aastaga 1-2 kg väga raske lisada.vaidlen vastu, täisproffidel on 1-2 kg hea tulemus. Kes aga teeb esimesi aastaid tenni ja toitub õigesti, pole 3-5 kg puhast lihasmmassi mingi ime aastaga saavutada, (…..oma kogemusesele toetudes), pidasin silmas eelkõige meessoost isikut kes järgib korraliku treening ja toitumiskava.
zon
MemberOlen juba suhteliselt kaua kangi tõstnud ja valutama hakkab ainult see rinnalihase osa, mis jääb kaenlaaugu juurde.Ja tahakski siis küsida, et kuidas seda rinnalihase alumis osa treenida kõige paremini, sest kui seda pole siis ei ole ju
üldse aru saada kas sul on rinnalihas või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rööbaspuudel surumine, hantlitega lendamine horisontaal pingil.
zon
Memberjah, sooja teen trenni alguses 10 min ratast ning venitan lihast, ning venitan ka peale igat seeriat…Venitamisega on ka nii et seda tuleb mõistlikult teha. Panin varem tähele et kui venitasin enne rinna seeriat liiga kõvasti lõi ka õlga seeria keskel valu sisse mistõttu pigem lõpetada tuli valu pärast mitte et jõud oleks otsakorral.
zon
Membermees, ole normaalne. esiteks, ära vehi kätega. teiseks, pane särk selga. kolmandaks, ära taha liiga palju teada. neljandaks, kas sa lähemalt kui 6 km kauguselt siis ei leidnud jõusaali? viiendaks, galor on ühik, aga gramm on raskus. kuuendaks, kilogramm on samuti raskus. seitsmendaks, midagi ei tohi liialt koormata. kaheksandaks, aeroobses tegevuses võivad kõik osaleda. üheksandaks, iga kord ära ära jookse. kümnendaks, peale jõusaali lase leiba luusse. kui sa mõnd nõuannetest järgid, siis läheb sul hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> gracias!Gramm on massi ühik, kalor on energia ühik, mõlemad on ühikud ära peksa segast.
Tuletaks kõigile veel meelde et jutt käib alati kcal….kilo kaloritest mitte kaloritest vahe on tuhande kordne, see jutt eelkõige selleks et algajatel segadust ei tekiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zon
Membertere ma olen 15.a poiss kg 64kg jõukas olen käinud ligi kaks kuud ja nüüd tahaks massi juurde saada.Mis oleks kõige parem massilisaja äkki .Mass2 ja kuidas on teile mass2 mõjunud on ja kas ültse on .
Jään vastuseid ootama. a ja palju ta massi nagu juurde annab umbes
Lugesin sealt purgi pealt aga pole kirjas palju see massi juurde annab aga kui korraga sisse süüa siia umbes 2kg
zon
MemberNii, sõbranna on kaalujälgija ja viimasel ajal kaanib päevast-päeva coca-cola lighti, see mis ainult 0,4 kcal 100ml kohta sisaldab.On ka endale see kalori vaene jook meeldima hakanud, aga mõned laidavad selle joogi jube maha

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas seegi oskaks siin öelda, mis seal light variandis nii jubedat on, mida selle kaua aegne tarbimine teha võib? Saan aru, et seal nn terve Mendelejevi tabel sees on
Aga see ei paista tervist eriti mitte mõjutada olevat.Väga tänulik kui keegi teab. Olen sama erinetatest naistekatest küsinud, aga pole arukat vastust saanud.
Kõhu ajab punni…..sama effekt nagu õllega, tegemist gaseeritud joogiga ja minu arust nendega liialdamine on ebatervislik, suhkruasendaja on ka halb seal sees. Tegelikult pool liitrit päevas ei tohiks halba teha aga mina isiklikult hoian mullijookidest eemale.
AutorPostitused