zon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zon
MemberKüsimus ka veel, et kas siis ei loe harjutustest mida teen.. Nagu nt lamades surumine laia ja kitsa haardega? Nimelt kitsas haare teeb ju sise rinda?! ning lai haare välis rinda..seda nö “välisrinda” ja nö “siserinda” ei saagi eraldi treenida, kitsama haardega suundub koormus rinnast hoopis rohkem triitsepsitesse.
Edu kangutamisel…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 8:10 p.l. in reply to: OLIMP CLASSIC LITHUANIA 2009 OTT KIIVIKAS ABSOLUUDI 3 KOHT #199450zon
Membervägev!!
zon
MemberVäga hull loodus ja treening!
Tarzan isiklikult välja roninud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma mõtlesin et see on mingi nalizon
MemberKava koostades tuleks keskenduda nõrkadele külgedele, kui nõrgad jalad keskendu kükkimisele kui rind siis rinnalt surumisele ühesõnaga baasharjutused tulevad eriti algajale kasuks, käsikutega käte kõverdamise soovitan vahetada kangiga kõverdamisega jne. Isiklikult minul mõjus paremini.
zon
Memberkõik kohad on sihukesi napakaid täis..
aprill 19, 2009 at 9:49 e.l. in reply to: Eesti pojat Suomes panid “porodele” murumütsi pähe… #191899zon
MemberNo olgem ausad tase oli vähemalt piltide järgi madal.
Ei puudututa muidugi meie poisse!
zon
Membermul selle kalkulaatori järgi säär 4cm võrra ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> säär mul 41cm, biits 37, et säär kalkulaatori järgi 41cm saada, pidin kaaluks 92kg panema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal endal 75kg praegu 
Ma olen nii loll et ei saa siiamaani aru kui räägitakse bitsepsi ümbermõõdust kas möeldakse selle all kõverdades so pingul mõõtmist või mitte, samas teistest asjadest rääkides jäeb mulje et mõõdetakse nö normaalolekus…
zon
MemberKas pilte ka ksagil leidub?
zon
MemberReklaami tegemata, kahel korral tellisin Otilt toitmiskava, ühel korral kui soovisin kaalu langetada, teisel korral jälle massi koguda, mõlemal korral töötas asi väga hästi. Seega soovitan Otilt, kui oma küsimsele mingit vastust ootasid!!
zon
MemberEhh.. Ma tean, et see minu ümber keerlemine oli suht ammu, aga vaatasin praegu ja isegi veidi naljakas hakkas lugedes. Tegelikult tooksin asjadesse veidi selgust. Pikkust miks on mul nii vähe? Asi on nimelt selles, et mul on sünnist saati jalad haiged (sääreluid pole) ning sellepärast on mul jalas toed, mis võtavad keharaskuses säärtelt ära. Sellepärast on mul põlvest allapoole jalad nii 15-18cm lühemad. Sõrmeotsast teise käe sõrmeotsa reegli järgi peaksin ma olema nii 177-178cm pikk. Selle sama asja pärast olen ma pidanud liikuma sellest east, kui ma lasteaias käisin vähemalt pool käte peal. Toolipeale kätepeal ja igale poole. Aa ja et mul pole ka siiski päris ainult pekk. Kui lihast pingutan, siis on suht kõva. Kõhupealt 4-packi selgelt on ikka paista. 6-packi mitte. Ehk siis keha poolepealt, on mul pikkused kehal samad, nagu 178cm inimesel. Ainult jama on selles, et ma ei saa sellises konditsioonis oma jalgu välja eriti treenida. Põhiliselt just sääred, kuna ülemistele osadele on niikuinii peaaegu kogu keharaskusest suunatud. Aa ja veel tahaksin seda ka öelda, et alates viimasest postist olen tublisti alla ka võtnud. Ega ma siis polnud ka mingi päris lame kõht, aga kaal on sama, kuid vöö on vähenenud ca. 8cm, biits kasvanud 2-3cm ning rind vähenenud u. 2cm. Aa ja ühte ma tahaksin öelda veel: ma ei saa ise ka aru, miks mul on keha kuidagi suureks kasvanud. Õlgade laius on sama, mis isal, kuigi ta on ka päris suur. Kunagi käis maadluses. Ja biits ka almost same, aga veidi väiksem. Geenid on ka head kindlasti, sest suuremat kasvu mehed (maamehe mõõtu) on peale isa veel ka onu ja vanaisa. Ja seda kõike ma räägin sellepärast, et siin tundub olevat intelligentsemate inimeste õhkkond, kui päris väikeste, kes hakkaksid norima või naerma.Kas Sina oled see mees kes kätekõverdusi suudab jalad õhus teha?
zon
MemberLisaksin siia veel ühe p’õhjuse miks kriipsjalgu palju on kellel ylakeha vaid treenitud, nimelt inventaar jõusaalis, kui kükkimiseks vajalikku kangi koos üle 100 kg raskustega ja toetuspingiga pole ei saa ka jalad areneda eriti, ise olen treeninud mingi aeg sihukeses kohas. Võimatu on midagi välja mõelda.
zon
Membertäna leidsin sellise tegelase
kasulik kõigile algajatele… head vaatamist
zon
MemberMa olen dieedil, ning ühe toidukorrana söön sea välisfileed aedviljadega, ei leia küll et paha oleks kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suur vahe on tegeliklt millisest osast lihast me räägime, filee on kahtlemata kõige kvaliteetsem ja rasvavabam osa lihast, ja kui arvestada et seafilees on umbkadu 17 protsenti valku siis on see hea valik dieedi pidamiseks, tavalise nö valimata liha korral võib aga selle rasva ja valgusisalduse vahekord enamvähem võrdne olla ja seega saab küll kätte vajaliku valgu aga ka mõtetult palju rasva.
zon
MemberPidasin silmas eelkõige rasvaseid toite mille sisaldus on üle 10 protsendi, see kodujuustu n’äide oli vb tõesti halb aga dieedi ajal peaks minu arust tarbima rasvasid mis on nö head rasvad, hea variant on nt lõhe sealiha asemel, sealihas ei ole küll niipalju häid rasvu et peaksin seda eelistama, üldiselt on kergem dieeti pidada kui süüa asju mis ei anna palju kaloreid aga koguseliselt vb täidab natuke kõhtu ka.
Ps olen tellinud erinevatelt tegijatelt toitumiskavasid ja pange tähele kanafilee, proilerifilee või looma sisefilee kaasaarvatud veel kalaliha ei ole mitte keegi mulle kavasse mõnda rasvasemat lihatoodet pannud. Dieedi ajal võiksid olla rasva allikad muud.
zon
MemberOlen noorem neiu(18) ning nagu peale jõule ikka, oleks vaja mõni üleliigne sangake ära “kaotada”(kaalu alandada) – samas sooviks siiski naiseliku figuuri säilitada, st. vältida mehelikke lihaseid.Laiskvorst ei ole, teleshopi saunabeltidesse ja “kapsasupi” dieetidesse ei usu. Käin iga õhtu stabiilse tempoga jooksmas 30-60min, olenevalt tujust ja ilmast. Söön 3 vahest 2x päevas (pudrud, supid, toorsalatid) ~2 korda nädalas ka mingi lihatükk. Piimatooteid ei tarbi v.a kohupiim (kuigi need maitsevad mulle), rämpstoit-shokolaad-mulliga joogid ei kuulu menüüsse. Iga söögikorra juurde kuulub roheline tee, viil greipi ja nii “moe pärast” L-karnitiini kapsel. Kööki enam peale kella 6’t asja ei ole.
Kuna tegutsen sisetunde järgi ja olen võhik sel teemal, küsiksin siis teadjamatelt inimestelt, et Mis on need suurimad vead mis nn. algajad kaalulangetajad üldse teha saavad ? Oodatud on ka võimalikud toote-soovitused, raha probleemiks ei ole.
Esimene ja kõige sagedasem viga on see et ei teata umbkaudugi seda kui suur on tarbitav kcal hulk päevas, minu soovitus on-pane kõik kirja mida ja kui palju sööd, seejärel kasuta siinses portaalis olevat kalori arvutit. Täpset kcal kogust soovitada ei saa kuna ei tea sinu pikkust, kaalu, rasvaprotsenti ….aga umbes 2200 kcal juures see võiks olla naistel kaalu langetamisel. Kui aeroobset teed pea iga päev siis kohe peale aeroobset natuke kiireid süsivesikuid(puuviljad sobivad hästi, nii naturaalsel kui kuivatatud kujul), see aitab natuke olemasolevat lihasmassi säilitada. Üldjuhul võiksid kõik toidukorrad (umbes 4) sisaldada midagi valgurikast. Ja rasvastest toitudest pigem hoidu, mina nt segan rasvatu kodujuustu oliiviõliga on parem variant kui 4 protsendliline, aga see pole vast enam nii oluline.
Edu!
AutorPostitused