zeus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zeus
Memberise soovitaksin spartakiaadi, juues tunned kuidas energia voolab tagasi lihastesse.Kasutan seda pikkade treenignute ajal ja siiani on see parim.
Samas sama hästi ajab asja ära ka Artic
zeus
Membermina vaatan igal juhul, mis set et homseks on järeltööks õppida vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 11:16 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97974zeus
Member5 korda nädalas,oma 10 tundi tuleb ära pluss paar aeroobset jooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zeus
MemberBulls’i omad käravad küll, ise kasutan ka neid. Aga nagu mõni mees siin juba mainis, siis pigem ilma randmetugevduseta. Ega ma ei tea, v-o oled juba praegu nii kõva mees, et laksad jõhkraid raskusi…kui aga pole, siis mõtle, mis pärast liigestega on, kui juba väikeste raskustega tugevdusi kasutad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jõutrenni eesmärk ei ole ju ainult lihaskonna tugevdamine…

Ka mina kasutan Bullsi kindaid.Need on ikka oma ala parimad. tugevdusi ei pea väikeste raskustega kasutama.
zeus
MemberPikamaa jooks.Olen juba pikamaa jooksu ca pool aastat teinud, aga tulemust ei ole. Tundub et reied muutuvad veel jämedamaks
zeus
MemberSeega ei kõlba nagu kuhugi?kulturismiga tegelejale võibolla mitte aga nt kergjõustiklastele ja jooksjatele kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zeus
MemberKindlasti Marek Kalmus.
??:”>zeus
MemberIse tahan ka kaalust alla v6tta. teen madala SLS -iga jooksmist enne hommikusööki.
zeus
MemberTalvel saab täitsa edukalt joksmas käia, tean seda omast kogemustest.on olemas ju mitmesugused sooja hoidvad ihupesud.Tuleb riietuda kihiliselt seal juures võimalikult õhukeselt et ikka soe oleks ja tuul läbi ei puhuks.Liigesed hoiab soojas pakasega nt Capsicam
oktoober 25, 2006 at 4:11 p.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #93347zeus
MemberKindlasti tuleb syya korralikku “maatoitu” ja vastavalt ka treenida.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)