Skip to main content

zerocool

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 90 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kätekõverdused…. #105625
    zerocool
    Member

Kätekõverdustest niipalju, et ise tegin 30-sed seeriad 600 tükki kokku. ei jälginud küll seda aega mis kulus, aga ega ta väga pikk olnud. samas surumisega on mul suht kehvasti ikka, raskused kasvavad väga vaevaliselt minu jaoks :roll: aga samas ma olen leppinud sellega :o

in reply to: mure motivatsiooniga #105622
    zerocool
    Member

Tänud asjalike vastuste eest! :o

kuna mu treeningajad on suhteliselt varased siis treeningkaaslase leidmine on suhteliselt probleemne ja siinkandis väga palju järjekindlaid saalikülastajaid ei leidu ka.

kindlasti proovin rohkem süüa B ja C vitamiini, nagu soovitas Oldman.

Üleüldse on elus väga palju draamat praegu, kodus ja koolis.. igale poole neid pingeid jagub. Samas eks ta kõigil ole ju nii :roll:

Kõik edaspidised soovitused, nõuanded jne. on samuti väga teretulnud ja soojalt oodatud.

Päikest ja rõõmu! :lol:

in reply to: palun täita väike küsimustik #105541
    zerocool
    Member

täitsin ka ära aga ma ei saa aru mis täpsust sa sellega saadki taga ajada kui küsimused on nii aia taha..

in reply to: massiline õgimine #105512
    zerocool
    Member

söö aga söö terviseks :o

kui trenni teed normaalselt edasi kulub see kõik massilisamiseks ära, mis on hea.

muidugi juhul kui sa hoopis kaalus alla ei taha võtta :roll:

in reply to: Õla esi ja tagaosa #105511
    zerocool
    Member

kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.

suruja, kas plokil lõuaalla tõmbed teed täiesti lõua alla välja? ise jätan u 10-15 cm lõuast allapoole. kas seal on suur vahe sees?

õla esiosale ka mul kõige parem harjutus välja pakkuda kangi üles surumine kaldpingil

in reply to: Küsimus! #105510
    zerocool
    Member

kustkohast sa ümbermõõtu võtsid?

kas küünarnukist altpoolt või ülalt?

ja kas ümbermõõtu oled võtnud peale trenni, kui lihas on verd täis või nö. normaalses olekus?

täpsusta

in reply to: Mida süüa pärast trenni? #105507
    zerocool
    Member

Massilisajad koosnevad valdavas osas erinevatest süsivesikutest,suhkruvee joomine lisaks on liiast,kui su trenn just mahukas kõrge intensiivsusega vastupidavusalatreening ei ole! Poiss,kas tahad jääda suhkruhaigeks?

huvitav, siiamaani olen saanud soovitusi just suhkruvee kasutamiseks. põhjuseks siis see, et muidu läheb väärtuslik valk raisku ning selle asemel saab vabalt suhkrut kasutada. või on see info täiesti vale siis? ise usun et mõistusepiires tarvitades ei tohiks hullu olla..

või kuidas õigem oleks, eks enamik ikka targemad siin, niiet ootan huviga

in reply to: allergia toidulisandite vastu? #105506
    zerocool
    Member

Soovitan soojalt lase teha vereuuring.. või on vist isegi spetsiaalne allergiatest olemas. Saad täpselt teada, mille vastu sul allergia on, mitte ei pea omal nahal katsetama ja sel viisil oma tervist enam kahjustama. Võimalik, et vastava raviga saad lõpuks ka sellest allergiast lahti, niiet kui võimalik siis arstile

in reply to: Kuidas pikkust juurde saada #105505
    zerocool
    Member

Sarnane teema on juba siin olemas. Ja pikkust küll kuidagi nüüd juurde ei saa treeninguga. Kui su keha on veel arengujärgus siis kasvad iseenesest. Samas pole pikkus nüüd mingi väga oluline näitaja minu arvates.

CSI-s kunagi oli selline osa, kus näitas väga lühikesi inimesi, kes olid oma pikkuse kasvatamiseks nõus panema jalaluu vahele kruvid, kust neid siis aeglaselt pikemaks “venitati”. Selline viis on väga kallis ja väga valus ja jooksma nad kunagi ka ei hakka enam. Sellest ka minu üsna kindel järeldus, et trenniga pikemaks kasvada ei saa.

Ole nagu oled, pikkus pole elus kõige tähtsam!

in reply to: Velotrenažöörid #105439
    zerocool
    Member

Kettler on ja üsna mõistlik loom. Ja seda nii hinna kui kvaliteedi suhtes. Kindlasti ära hakka midagi Kodu-Santtilast tellima, nendega on halvad kogemused paljudel tutvusringkonnas.

Hinnaklassis 5-8 tuhat oleks kõige mõttekam kodukasutajale arvan ise.

in reply to: Täiesti algaja, mida? kus? millal? #105437
    zerocool
    Member

Tuleb trennist leida midagi, mis on nauditav. Kasvõi näiteks valutavad lihased võivad naudingut pakkuda. Tunned ja tead, et asi areneb, kuigi tulemusi veel näha pole.

ise olen selline, et trenn on 3 x ndl ja ootan juba pikisilmi järgmist trenni :roll: toimib rahustina mu jaoks ja tagab õhtuks hea enesetunde. lisaks on peale jalatrenni mõnus ka see tunne, kui jõusaalist, mis asub 3-ndal korrusel, hakata koju minema, ei saa ma mitte lihtsalt trepist üles vaid ka trepist alla :o eks igaüks peaks leidma midagi, mida trennis nautida, kasvõi mõni harjutus..

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #105436
    zerocool
    Member

Halveneb verevarustus ka lihastesse, see võib olla otsene või kaudne mõju lihase kasvule.

just! seda peetaksegi peamiseks miinuseks sportlastele. muidugi neile kes tegelevad kestvusspordiga ja ka puhkpilliorkestris mängijatele on lisaks veel võhma vähenemine (kopsumaht)

ja ma ei saa ütlemata jätta et kui oled normaalne trennimees, siis suitsud jäta vähemalt trennipäeval koju! või veel parem viska minema..

in reply to: Mida süüa pärast trenni? #105435
    zerocool
    Member

ise joon peale trenni suhkruvett ja massilisaja viskan ka kohe hinge alla praegu. koju jõudes kohupiim ja korralikum söök.

ise pole ka kuulnud, et ei tohiks midagi ette valmis teha joomiseks

in reply to: Nalja videod #105372
    zerocool
    Member

vat sellised mehed on poolakad

in reply to: Täiesti algaja, mida? kus? millal? #105284
    zerocool
    Member

Mul endal oli näiteks nii treeninguid alustades, et hommikune söök tundus kui mõrv. Võileib ja teetass oli tavaline maksimum hommikuti. Rohkem ei suutnud, hakkas vastu. Aga mis aitas? Endale sisendamine, et võtan trenniasja tõsiselt ja kui tahan selles edukas olla, siis on see hommikune eine ka vajalik. Ja üllatus üllatus, nüüd on hommikune eine ikka väga mitmekesine ja suur.

Soovin edu, kindlasti saad endalgi süsteemi käima

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 90 total)