zerocool
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zerocool
MemberKeskmiselt iga 4 päeva tagant hantliga, peale õlatreeningut, teen. 2 harjutust kahe erineva käte asendiga (kumbagi 2 seeriat). Üks harjutus käsivarre pealmisele ja teine seesmisele osale.Aga milliseid harjutusi sa täpsemalt ise teed? Hakkas täitsa huvitama kohe, mismoodi teised käsivart treenivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaheldust oleks vist vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberEhk oskate praeguseks talveajaks soovitada, millest oleks kõige parem teha salateid. Kas see välismaa kaup tasub ikka ennast ära ?Kurk, tomat, kapsas – kõik mis kätte satub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
zerocool
MemberTekkis selline küsimus, et mis harjutusi tuleks teha, et rinnalihase alaosa arendada? Ise kasutan kaldpinnal surumist pea allapoole, kuid jääb nagu väheks….Proovi otsingut kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sealt leiab ka nii mõndagi!zerocool
MemberIse olen teinud mõnda aega nüüd käsivart ja rannet. Ja tundub, et täitsa mõikab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kui korralikult kava järgi teha, peaks ka ilma spetsiaalse käevarretrennita hakkama saama.. vist!
zerocool
MemberTa ütles et polegi tarvis kooli kaasa võtta, et selleks ajaks on juba kodus. Pigem võikski kohe koju tulles siis jätta ära selle näksimise ju, ja kohe korraliku söögi teha, või kuidas?
zerocool
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtop…4tek%F5verdused
sealt siis saad oma küsimustele vastused ma loodan. kui ei, siis eks anna teada.
zerocool
MemberUnustasingi enne mainida, et teisipäeviti ja laupäeviti käin jooksmas ( umbes 5 km). Jõusaalitrenn on esmaspäevast neljapäevani. See 2 tundi sisaldab endas pooletunnist soendust (korvpall/võrkpall). Ülejäänud ajast pühendun jõusaalile. Seal ei tee kava järgi vaid tunde järgi, kuid alla 48 tunni ei anna ühelegi lihasele puhkust.Niiet tasub asendada saiakesed võileibadega ? Kaasa pole mul neid vaja kuskile võtta, sest sellel ajal viibin juba kodus.
sel juhul lase küll toidu- ja trennikava endale teha, siin pole muud midagi.
zerocool
MemberMinu jaoks on see juba paras huumor, et Sipelga 14 ja Õnne 13 eetriaeg on sama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kujutan täiesti ette hullunud penskareid, kes pühaduseteotust kiruvad…
zerocool
Membermis trenn see sul 2h kestab? kui tihti ja kui intensiivne? see jäi küsimata enne.
nagu ma aru saan siis jõusaal?
zerocool
MemberSelline arutelu on veidi aega tagasi juba toimunud siin, otsi natukene.
Üldiselt surumine ja kätekõverdused on ikkagi erinevad asjad.
zerocool
MemberKui eesmärgiks on kaalu alandamine siis soovitan hakata regulaarselt jooksmas käima. Kasvõi peale kooli väike ring teha iga päev alustuseks ja edaspidi järjest distantsi tõsta.
Kuna ise maadlen sellega kuidas kaalu tõsta siis väga kaalu langetamise koha pealt sõna sekka ei oska öelda aga rohkem värsket (puu- ja juurviljad) ei teeks kindlasti paha. Saiakesed võid asendada kodust kaasa võetud võileibadega või poest ostetud einebatoonidega (nii arvan mina, ärge maha laske).
Üldiselt paistab vähemalt minu jaoks su toitumine üsna korras olevat.. Üldiselt püüa jälgida toitude kalorisisaldust ja süüa veidi vähem. Muud midagist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
Memberomast kogemusest võin öelda, et mul aitas selle vastu sõudmine sõudeergomeetril. kui võimalust, siis proovi!
zerocool
MemberWremja on tagasi küll, aga loodame et paremal kujul, kui ta lõpuks oli

kui võrrelda wremja algus- ja lõpuaegu siis oli lõpus juba asi naljast väga kaugel.. muidugi huumor on maitseasi

zerocool
MemberÄkki käib treeningkava üle jõu? Tihti peale noored pingutavad üle harjutuste mahuga.ise seda hästi ei tahaks uskuda, võtan ikka tasa ja targu. samas, miski pole võimatu!
varem sain trennist jõudu juurde, selles mõttes, et kui midagi läkski kehvasti, siis trenn aitas pea otsas lahedaks, aga nüüd kuidagi vastupidine mõju..
no ei tea, eks homme näis mis saab
zerocool
MemberIse võin öelda, et lõuatõmbamisel ürita tõmmata nii palju kui jõuad iga päev. Muutusi paremuse poole on juba üsna varsti näha!
AutorPostitused