zerocool
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zerocool
MemberKuna minust on foorumis seoses selle teemaga juttu olnud juba, siis küsi. Käinud mõlemas sellealast haridust andvas koolis Eestis. Kõrgema neist lõpetanud 2003. aastal.Tänud! Saatsin küsimused sulle privaatsõnumiga.
zerocool
MemberIse soovitan:
Osta endale sobivas kaalus hantlid, seejärel vaata siit lehelt harjutustepangast harjutused ja proovi midagi teha. Kui oled saavutanud selle julguse et saali minna siis otsejoones treeneri juurde!
“>zerocool
MemberOn küll näpunäiteid igal pool laiali, aga kõike koos pole veel näinud.Soov: ilusate lihaseline ülakeha (jõusaal 3-4 korda nädalas E,T,K,N)
Küsimused selles, et kui normaalse kehaehitusega (184 cm/ 70k… pole rasvas aga pole ka nähtavaid lihaseid) inimene tahaks voolida omale ilusa ülakeha, siis:
1) Milline peaks olema täpne toitumiskava (kellaajad, grammid, tooted jms…)? Ja kõik kohad täis jutte, et ei tohi süüa magusat ja peaks ainult kapsast näost sisse ajama, aga kui magusained täiesti toidust välja arvata, siis mõjub see ju omamoodi organismile halvasti?
2) Kuidas põletada kõige tõhusamalt kõhulihaste pealt rasva? Loomulikult neid samas aktiivselt 3-4 korda nädalas treenides. Jooksmine/rattasõit võibolla? Äkki midagi veel lisaks? Ja kui kaua, millise koormusega….?
3) Igal pool on eri arvamused lihase suurendamise osas. Kuidas siis lõpuks on õige, kas rebida maksimaalseid raskusi väheste kordade arvuga vähestes seeriates või vastupidi – nii umbes 10-15 korda kergete raskustega umbes 10 seerias?
4) Treeningkavad on koosatud natukene arusaamatult… Öeldakse, et lihas peaks 48h puhkama jne. Aga kuidas on see võimalik, kui näiteks ühel päeval treenin biitsepsit ja õlga ning järgmisel rinda ja triitsepsid, siis kangi surudes rinna jaoks kasutan ma ka ju eile treenitud biitsepsit. Lihas ei saa ju 48 tundi puhata nagu peaks?
5) Kui kellegil on aega ja viitsimist, siis äkki aitaksite koostada traaningkava (harjutused, kordused seerias, seeriate arv jne…) , saavutamaks korrektselt väljatoodud lihastega ülakeha? Siinkohal ei räägi ma loomulikult atleedi kehast, vaid sellisest millega poleks häbi rannas ringi käia

Tänan kõiki, kes viitsisid vähemalt läbi lugeda ja veelgi enam neid kes vaevuvad vastama. Arvan, et ma pole ainuke kellel on sellised küsimused ja sellised soovid, oleks abi ka teistele.
* Treeningkava on targem lasta koostada oma jõusaali treeneril või telli siitsamast lehelt.
* Kõikidele küsimustele leiad siit otsides kindlasti vastused!
* Kui trennipäevad on E, T K, N siis on see juba esimene viga! võta trennipäevadeks näiteks E, K, R. Algajatele on kindlasti abiks ingliskeelne ütlemine: less is more. Ühesõnaga mina käiksin sinu asemel nendel päevadel, mida soovitasin. Vabandust kui segane jutt sai, kell na paljuvõitu juba.
zerocool
Memberharjutustepanka vaadatesja kui külaline juhuslikult ei tea, siis harjutustepangale pääseb ligi – ülevalt menüüribalt Tööriistad -> Harjutustepank ja sealt edasi klikkides sobivale lihasele. Jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberOkei võtame kõik rahulikumalt nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las igaühele jäävad omad arvamused, kõik oma arvamuste muutmised toimuvad ju ikka elus läbielatud kogemustega mitte foorumis üksteist tümitades ja jõuga teisele oma tarkusi pähe surudes. Niiet võtke kõik aeg maha ja las aeg paneb mõistuse pähe teistele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberÜtleme nii et kogu raha mis vaba on, lähebki toidu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberOlge selle grimmi ise tegemisega väga ettevaatlikud!!! Korra juhtus nii, et mees tõmbas oma naise võistlustel pinoteksiga üle (vaatas, et ilus värv) aga naine lõpetas haiglas. Oleks äärepealt ära surnud. Kui juba võistlemiseks läheb siis peaks ikka korraliku grimmi ostma. Jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆 pinoteksiga
how dumb can a man get?zerocool
MemberVõrno rebib
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa, olid alles ajad.. vanasti oli rohi rohelisem ja telekast midagi vaadata

zerocool
Memberehk saad siit veidi targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.discussbodybuilding.com/posing_oil/m_91577/tm.htm
kõike head!
zerocool
MemberVõin lisada siia, et meil on kooli ajaloos üks inimene selle edukalt sooritanud … ja seda tänu sellele et tal tõmbasid käed krampi vms. kehalise õpetaja sõnad

ise ka proovinud ja võin öelda et naljaasi see ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see oletus, et ju ma ikka jõuaks kui prooviksin ei maksa küll midagi.
zerocool
MemberTee E, K, R, P ja järgmisel nädalal siis T, N, L ning siis jälle E, K, R, P – trenn seega üle päeva, ühel nädalal 4x ja teisel 3x. Jõuad nii trenni teha kui ka puhata. Räägin omadest kogemustest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hea idee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud!

zerocool
MemberIse kirjutasid:ise olen selline, et trenn on 3 x ndl ja ootan juba pikisilmi järgmist trenni toimib rahustina mu jaoks ja tagab õhtuks hea enesetunde. lisaks on peale jalatrenni mõnus ka see tunne, kui jõusaalist, mis asub 3-ndal korrusel, hakata koju minema, ei saa ma mitte lihtsalt trepist üles vaid ka trepist alla eks igaüks peaks leidma midagi, mida trennis nautida, kasvõi mõni harjutus..Katsu kõigepealt endas selgusele jõuda, jube vastakas jutt sul…
Tõesti minu kirjutatud jutt. Kui loed uuesti ja rahulikult läbi mu jutu, siis näed et mure oli ühe trenniga, senimaani oli kõik okei olnud ja praeguseks ennast leidnud jälle. päikest!
zerocool
MemberMa arvan ka et ületreening.Palju sa trennis pingutad ja kas peale jõusaali tunned et oli väsitav trenn.
Püüan teha nii, et üks kord väga intensiivne trenn, nö. täiega ja järgmised 1-2 korda rahulikult võtta. Samas kui juba kang pihku haarata siis tahad ikka rohkem ja rohkem raskusi peale tõsta, on ju nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale trenni on ikka tunda jah järgmise päevani vähemalt trenni”mõnu”
zerocool
MemberSelline lugu, et varem tegin treeneri koostatud kava järgi ja tulemuseks olid vaid valusad lihased. Nüüd mängin ise treenerit ja teen tunde järgi – seega ei oskagi täpselt öelda mis lihast mis päeval teen. Tundub kindlasti väga rumal idee aga siiamaani on end õigustanud minu arvates. Siiski nädala-paari jooksul kavatsen trennikava tellida siit.
zerocool
MemberIgatahes tundub et sain mööda sellest mõõnast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatamata sellele, et kaks trenažööri olid eile rivist väljas ja pilet maksis 50 eeki oli ikkagi superhea tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud kõigile kes oma arvamusi avaldasid!!
-
AutorPostitused