zerocool
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zerocool
MemberUjulas valvetreener. Kusjuures, Zerocool, kuskohas sa rannavalvur oled, kas Tallinnas? Ise olin eelmine aasta Pirital ja Pikakaril…Tere-tere
Võru rannas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberÕpilane ja selle kõrvalt turvamees. Suvel rannavalvur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberTervist,Sai siis aasta aega tagasi jõusaal käidud, nii umbes 8-9 kuud. Enamjaolt sai treenitud ülakeha, harvem ka alakeha.
Kuid nüüd juba viimased pool aastat seljaga probleeme tekkinud. Alaselg tundub olevat nõrk ja kergesti väsiv. Hommikuti hambaid pestes pool küürakil olles nii umbes 3-4min. siis sirgeks tõustes on juba raskuski, kuna alaselg on selle ajaga jõudnud kangeks minna ja teeb kergelt valu. Sama on ka pika ajaliselt seistes või kasvõi liikudes, alaselg muutub kangeks ja hakkab valutama.
Kardan, et asi sai alguse sellest, et jõusaalis käies ei treeninud ma piisavalt seljalihaseid. Ja nüüd on tulemus käes, alaselg on nõrk ja kergesti väsiv.
Sooviks siis mõnelt spetsialistilt mõnda soovitust, mida peaks seljaga tegema. Äkki mingeid kindlaid harjutusi, mis aitaks alaselga tugevamaks ja vastupidavamaks teha.
kõik valud on ikkagi personaalsed, niiet sammud arsti poole kohe! seljavigastused jäävad muide väga erksalt kunagisi treeninglollusi meenutama, olen kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! üldiselt muud vist pole (juhul kui midagi tõesti tuksi pole keeranud), kui et tasapisi ja vaikselt hakata selga treenima, mis seal muud aidata saab!*PS! ega pole juhuslikult selline jama, et kõhulihased üle treenitud ja seljalihaseid väga vähe? see seletaks nii mõndagi …
zerocool
Member6 seeriat ja 2 kordust. See on JÕUkava.ee.. no arusaadav, et kui kaks kordust et siis on tegu jõukavaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga siiski on kuidagi harjumuspärasem variant ju 4×4 või 3×6?zerocool
MemberTere!
Küsin siiasamma teemasse, ei hakka uut teemat selleks tegema. Näppisin tööriistade alt surumiskava ja ei suutnud kohe kuidagi aru saada sellest.. kuidas see kava siis välja peaks nägema?
Näiteks see..
1.nädal 6×2 80% 80
mida see 6×2 endast kujutab? tahate öelda et kuus seeriat 2 kordusega? sellist asja kuulen-näen küll esimest korda.. samuti ka teisipidi oleks imelik kaks seeriat kuue kordusega.. väheks nagu jääks..
igatahes loodan et keegi oskab mu dilemmale lahenduse leida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberKuna selga kodus hästi treenida ei saa, siis pühapäeval, kui plaanis jooksu või rattatrenn, möödun trenni alguses lõuatõmbe tala juurest, kus teen seljale laia pealthaardega kukla taha tõmbamist 4x suutlikkuseni (esimene seeria ca 10 tk.) ja siis kitsa althaardega 3 korda suutlikkuseni, paus seeriate vahel ca 1-1,5 min.Koduses seljatreeningus kasutab üks mu sõber raskusi, mille laob kasti ja teeb nendega nö. variatsiooni jõutõmbest.. niiet see on üks asi mida võid proovida.. samas on sul ka kang olemas niiet saad ka seda kasutada.. hantlitega saad teha ka hantlitõmbeid.
ei tohiks olla ka väga raske leiutada kokku seljapink. siiski seda kõike vaid tõelise tahtmise olemasolul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui kaua oled oma kava kasutanud ja mis tulemused on?
zerocool
MemberKokad, pagarid palun soovitage mulle mingit tervisliku jooki peale jõusaali trenni .Palju tarbima jms .
Tänan .
eks see sõltub ikka sellest, mida oma “tervislikult joogilt” ootad…
zerocool
Membernäiteks 15-20 kordust ? ja seeriaid või korra aind teha ?ise teen kaela kord nädalas kõiki eelnimetatud harjutuse ühe seeria. võin öelda, et tulemus on pikapeale ka näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas, kui ei tegele mingi spetsiifilise alaga, mis kaelalt tugevust nõuab, on see vist üsna mõttetu tegevus. samas, we´ve got democracy 
zerocool
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oh see õigekiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õieti – nagu
Õigesti – korrektselt
õigekirjanats
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zerocool
MemberScorpion, vastus sinu küsimusele http://sloleht.ee/index.aspx?id=227013
Igatahes ise lähen teen ühe mõnusa seljatrenni selle jura peale ja siis vaatame mis edasi saab. Võtan raudlati igaks juhuks kaasa
zerocool
MemberNonii, ongi käes. Savisaar palus venemaa meedias avalikult vabandust, venemaa meedia esitab moonutatud pilti juhtunust ning vene duumasaadik ütles konkreetselt ära, et tuleb sõda. Eesti armee võib minuga arvestada kui sõjaks läheb! Ilma võitluseta ma küll oma riiki käest ei anna. Kõik kes teisiti arvavad – TE OLETE VALEL POOL PIIRI!
zerocool
MemberNonii, eks näis mis saama hakkab.
Jutud käivad, et pronkssõdur on öö varjus minema viidud. Kas see ka nii on saame varsti ka teada. Ometigi üks julge käik Eesti poolt. Minu austus Eesti Politseile igatahes olukorras käitumise eest. See et neid ainult Tõnismäele jagus oli politseistrateegia. Need mehed, kes korda tagasid tegutsesid küll väga hästi minu hinnangul. Diskussioon on oodatud
zerocool
MemberJa pean vabandama. Algses postituses, kus on trennikava, olen ära vahetanud omavahel triitseptsi ja biitseptsi harjutused. Parandasin ruttu, enne kui keegi jaole jõuab
zerocool
Member***et siis teed küünarvarte kõverdusi ja siis teed uuesti, aga siis keskendud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. või siis mõtlesid, et haare kitsamalt. kui nii, siis soovitan pigem hantlitega kõverdusi käed “haamriasendis”.hea oleks kui teeksid iga harjutuse ja seeria kurnatuseni, mitte ainult antud õla oma.
rind on suur lihas. miks teed talle ainult kaks harjutust. samal ajal kui biitsal on sul näiteks kolm harjutust.
Keskendatuse all pidasin silmas küünarnuki toetumist põlvele

*** märkasin, et jala kakspeale ei olegi harjutust, see viga tuleks ära parandada.
millist harjutust soovitaksid? / ise kasutad?
***ka panin tähele, et seljale on harjutusi ainult nn paksusele. soovitaks ikka laiusele ka midagi – lõuatõmbeid näiteks.
Lõuatõmbeid teen üldiselt iga trenn harjutuste vahepeal ja nii kitsa kui laia haardega, varieerin. Küll aga ei tee neid korrapäraste seeriatena ( a la 3×8) vaid nii palju järjest kui jõuan.
*** üldiselt kava suht viisakas, kuid mina vahetaks ära käte-ja rinnapäeva. kurnatud triitseps võib segama hakata rinnatrenne. üks minupoolne soovitus oleks veel see, et varieeri harjutusi rohkem. jääb selline mulje, et iga trenn on samad harjutused. mina ja ka paljud teised näiteks ei kasuta kunagi ühtesid ja samu harjutusi kaks trenni järjest. iga trenn peaks olema midagi uut. selline süsteem töötab tunduvalt paremini.
Suured tänud põhjaliku vastuse eest! Sain palju uut teada, mis kindlast mööda külgi maha ei jookse
. Edu treeningutel!PS vabandust, ei suutnud toime tulla quote’idega ja nendega võitlemisel jäin kaotajaks. Sestap ka need märgid tähistamas kasutaja Barbell lauseid.
zerocool
MemberMilleks see teema ? Usun, et enamus inimesi teavad seda. Vahet pole, mis ta kasutas ja mida tegi, sel ajal olid teised seadused ja osad asjad ei olnudki keelatud ! Respect igaljuhul talle !mina leian küll, et see teema pole asjatu!
kui inimene võttis vaevaks selle siia kopeerida ja algajatel/asjast vähem teadjatel ei pruugi asjast aimugi olla, on neil kindlasti väga huvitav seda artiklit lugeda. niiet pigem saagem paremini läbi ja ärgem virisegem
AutorPostitused