zerocool
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zerocool
MemberMinu arvates võib ületreeninguga olla tegu. Treenisid ikka soovitustele vastavalt? Kaalu on ka muidugi vähevõitu sellise raskuse ülesajamiseks.
zerocool
MemberTänud vastuste eest!
Kahtlemata ei ole plaanis ainult kaalu taga ajada nagu mainisin ka oma algses postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid siiski, eluaeg on suht väiksema kehaehitusega oldud ja viimasel ajal veidi suurem olles tuleb tahtmine veelgi suurem olla.. Selline mõttekäik siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni teen alati täie pühendumusega ja 100% keskendudes ja söön ka kõvasti, kava järgi.
Kui kellegil on veel miskit lisada, on kõik arvamused-soovitused teretulnud!
zerocool
MemberSee on vaga individuaalne(pole teada sinu vanus/pikkus/kaal/sugu), aga teada saada palju sina kaotad, selleks osta/laena pulsikell ja ongi olemas!
zerocool
MemberPalju kaotab kaloreid u. 30 minti intensiivselt sulgpalli mangides?Aitahh
Kulla Calisto, Ott Kiivikas on küll andekas inimene ent mitte siiski sulgpallitreener. Intensiivne tähendab kõigi jaoks midagi erinevat niiet osta endale vastav mõõtevahend ja saad oma küsimusele vastuse.
zerocool
MemberEndal on olnud võimalus näha, kuidas kukla tagant surumisel lasi üks vend kangi liiga ruttu alla ja kukutas raskuse endale kaelalüli peale.. see oli üks väga väga valus vaatepilt.. kui teete, olge vähemalt ettevaatlikud
zerocool
MemberJuku küsib emalt kes on lits. Ema: “Oi Juku, lits on üks väga kole ja hirmus inimene!”
Juku: “Kas hirmsam kui Dracula”?
Ema: “Jah, palju hirmsam.”
Juku: “Kas hirmsam isegi kui draakonid või kollid?”
Ema: “Jah!”
Juku tormab selle peale teise tuppa vanaema juurde, tõstab käed üles ja hirmutab:” Uuuuu..vanaema..ma olen lits!”
Minu hetke lemmik
zerocool
MemberNo ei ole sõnu. Äkki keegi teab öelda eestlaste söödutäpsust ? Päris tihti lükati pall lambist ette, samas see uus ründaja oli pidevalt kahe keskkaitsja vahel. Eesti jalgpall on suures madalseisus, juba teist või kolmandat vooru on Eesti ainuke meeskond, kes pole väravat löönud Euro 2008 valiksarjas. Kas tõesti pole Eestil ühtegi tõsist realiseerijat ? Selline tunne nagu ees oleks mingid jorsid, kes kohati sööta oskavad, enamasti löökideni ei jõua, kui jõuavad löövad mööda.Natuke statistikast –
Jelle Goes-i taktikepi all 26 mängu, nendes 5 võitu, 5 viiki, 16 kaotust.
Euro 2008 valikturniiril – 6 mängu, 6 kaotust, 0 väravat, endale lastud 11 väravat ! Enne tänast mängu oli saanud Eesti 19 lööki postide vahele, milline imeline realiseerimisprotsent !
HEIA EESTI !
Vaatamata Sinu “optimismile” olen mina küll täiesti rahul mänguga. Uued koondislased õigustasid oma kohta täielikult, seega on ka noori peale tulemas. Olukordi loodi üpriski palju kui arvestada vastase tehnilist ja individuaalset ülekaalu. Arvan küll, et Eesti liigub õiges suunas ja tuleks jätkata Jelle Goesi all, sest see mees ei tee lühiajalisi käike, Eestis pole võimalik ega mõttekaski niiöelda meeskond üles pumbata korraks.. Jelle vastutusala on väga lai, vaatamata sellele, et on olemas abitreenerid ja noortetreenerid, tegeleb ta ka nendega üsna aktiivselt.
Inimesed saage aru, et kõike mis loeb, ei saa lugeda!
Ja mina ütlen küll, et mängujärgselt võisin tunda uhkust, et olen eestlane. Öelge mida tahate.
juuni 2, 2007 at 6:16 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #116758zerocool
MemberMa arvan, et kõige lollikindlam viis vormi saavutada on vähe valku, vähe rasva ja vähe süsivesikuid.Kõik ju sõltub – kas oled ülekaaluline enne või alavormis … ehk siis mispidi inimest vormi vaja ajada on..
zerocool
MemberUsk koondisesse on täiesti kadunud, kuigi minagi loodan uuele ründajale. Seisuks pakun 3:0 või 3:1 Horvaatiale. Äärmisel juhul 2:0. Aga mis Inglismaa mängust ootate ? Inglased mängivad teatavasti selg vastu seina, ma usun et Eesti saab sealt küll sauna.tjah.. inglismaa on tõusnud tuhast minu arvates jälle koos Beckhamiga. Jälgisin eilset Brasiilia-Inglismaa vastasseisu ja … ei ole midagi öelda, Inglismaal nõrku kohti polegi, kui eht vananev väravavaht välja arvata (samas mis Eestil vastu panna on) siiski on Robinson väga kogenud. Standardolukorrad kasutavad nad tapva tõhususega ära (Beckhami tsenderdused ja Terry pealöögid), keskväli on maailma parim minu arvates, ründajaid on neil igat masti, tõenäoliselt saadetakse välja Alan Smith-Michael Owen duo, kes säras ka brasiilia vastu. Ühesõnaga arvan ma, et Eesti võib mängida 0:0, kuid juhul kui õnn naeratab meile. Rünnakud võivad meil areneda välja vaid standardolukordadest. Ehk õnnestub ka kiire äärevahetusega miskit teha… kui poisid söödud täpseks saavad.. (ohkab, oleks see vaid nii).
Nii ja nüüd karm reaalsus – Horvaatiat peetakse Inglismaast kaliiber suuremaks tegijaks, seega pole eestlastel tänagi sugugi kergem kui inglaste vastu.
Ennustan Inglismaa 4:0 Eesti
zerocool
MemberKÕIK 15 aastased ? Mina olen näiteks 15, kaalun 70 kg ja surun 75 kg.muidugi ei pidanud ma silmas KÕIKI 15-aastaseid, see oli pigem selline ennatlik üldistamine
zerocool
Memberzerocool
MemberSelline probleem on, et olen praegu 14 aastane ja külastan ka päris tihti jõusaali. mõni aeg peale seda hakkas enesetunne halvenema tulid sellised kiirelt üleminevad hood nagu, et peas lõi kõik tuimaks ja oleks tahtnud kohe pikali heita. ja seda on nüüd juba päris tihti. ühe teise trenni treener katsus pulssi ja ütles et süda jätab lööke vahele. Kas äkki teate mis seda põhjustab ?Kõige tõenäolisemalt pingutad üle trennis. Selle lahendaks eale ja võimetele vastav kava. Samas tuleb arsti juures nii või naa enne kõva treeninguga alustamist käia, niiet käi seal ära. Kui kohe päris südamearsti juurde ei taha minna siis käi kasvõi perearsti juurest läbi.. targemaks saad kindlasti. Enne seda ära trenni rohkem tee – minu soovitus.
zerocool
MemberIse joon peale trenni alati paki keefirit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasulik ja maitsev ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enamikel päevadest lisaks ühe paki veel õhtul ka.zerocool
MemberAga siiski tahan öelda, et väga tasemel film oli minu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik see veri, võitlemine ja puhas mehelikkus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selline tunne, et vaatad ära ja lähed rebid trennis kohe kolm korda rohkem emotsiooni ajel
kõigile, kes pole veel näinud, soovitan kindlasti!zerocool
MemberAha, üks ajalooline huvitav fakt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, et spartalased üksteist niivõrd hästi kaitsesid ja teise eest vaatasid oli tugevasti seotud sellega, et eelisarendati homosuhteid sparta armees… naised olid üksnes “uute sparta poegade” loomiseks. ühesõnaga sõjaväeline taktika eelkõige. Õnneks on ajad muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused