-zeec-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-zeec-
Member-zeec-
Member
“KÕIK MIS EI TAPA TEEB TUGEVAKS”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-zeec-
Membersüsivesikuid. võid kasutada sellist asja nagu MAXIM glükoosisiirup sees sisaldab 100g mingi 70gsüsivesikuid.Oskan seda kiita sest kasutan ise ka seda ja aitab lihasel kiiremini taastuda.kasuta seda trenni ajal.
-zeec-
Memberma söön ka umbes nii kui tahan siis söön.päevas umbes 3-6…..söö aga julgelt
-zeec-
Memberma ei tea mis teised söövad aga ma söön peale trenni vähe.piima joon küll. :Dainult rasva vaba.soovitan süüa midagi mis sisaldab rohkesti süsivesikuid ja valku.
-zeec-
Memberega ainult kõhu tegemisest ei piisa….põhiline on:
* tuleb rasva ka põletada – joosta on vaja paar korda nädalas ja vähemalt 30min korraga…
* süüa tasub 4-6 korda päevas aga koguselt vähem n. et kõhtu kunagi päris täis ei söö…
ma muidu teen kõike aga lihtsalt kõhtu tehes pekk ei kao kohult ja ma liigun ka päris palju.ma arvan et pean veel söögiga piirama
-zeec-
Memberräägi täpsemalt trennist ja toitumisest…kõhtu teen aga ma arvan et vähe.küsiks et mis moodi kõige paremini teeb.ütleme nii et peaaegu dieeti ei peagi mingit kindlat mida soovitad?muidu üritan süüa vähem kcal.
-zeec-
MemberKõige naturaalsem oleks L – Carnitin, kuid et kehakaal langeks, peab eelkõige tekkima defitsiit, st. kulutad rohkem energiat kui toiduga tagasi sööd. Võid ka proovida uut dieettoodet DR – 7, seal on ka see L – Carnitin sees olemas, kui sul on 3 põhitoidukorda siis tee päevas põhitoidukordade vahepaela 1 – 2 shake.küsiks et mis toodet soovitat rasvpõletajates?või et mis kõige paremini toimib?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud

-zeec-
Memberkas vett on kasulik tarbida trenni ajal kui on plaan kaalust alla võtta? ja kas valgusheiki peab ka mitte trennipäevadel võtma?tuleks vabal päeval ka vett juua kui soov alla võtta.treeningu ajal ei ole muidu hea tõesti kui sa palju korraga jood siis on tõesti halb kõhulihaseid teha.
AutorPostitused