-zeec-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-zeec-
Memberma proovin jahutatud rohelist teed trenni ajaj juua, see pidi aitama rasva põletada.anna teada kui tee aitab ja mis teed sa jood.vasta kui viitsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-zeec-
MemberIgasugune lihtsüsivesikute jook on esmane kütus organismile, selle tarbimine võib aidata treeningut paremini läbi viia – st. energiat on rohkem, kuid inimestel kelle sooviks oleks ka keharasvaprotsendi kontrollimine ei anna lihtsüsivesikute tarbimine treenigu kestel oodatud tulemusi, sest organism ei kuluta oma varusid.et kas mul oleks parem vett juua,sest ma tahaks rasvast lahti saada.või kuidas
-zeec-
Memberno tõesti pointist muffigi aru ei saanud
-zeec-
Membersegane lugu aga lihast ei ehitata ainult valkudest ka süsivesikud aitavad palju kaasa kiirele taastumisele jne.
-zeec-
MemberMa ei tahaks küll loota et see tõsi oleks sest ma muud erilist toidu kõrvale ei võta kui piima ja eriti veel peale trenni.aga ikka rasvavaba peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ei viitsi küll mõelda mingist kilest kõhus 
-zeec-
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “KÕIK MIS EI TAPA TEEB TUGEVAKS”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ütle seda invaliidile, kes on nt ratastoolis..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis sa arvad küll valesti või oled kuulnud

-zeec-
Membervali omale sobilikud seeriad ja kordused nii et päris ära ei sure no nii mingi 3-4 seeriat
-zeec-
Memberaga kas vee asemel väib juua glükoosi siirupit?
-zeec-
Memberei oska su küsimusele vastata sest ei käi seal
-zeec-
Memberma teen ka ühekorra nädalas ja 4seeriat ja 5 harjutust
-zeec-
Memberma ei tea kas ma teen valesti aga kui ma kätt teen siis ma teen trits,bist ja õlga samal päeval
-zeec-
Membersama mure kuidas rannet tugevamaks saada.no eks ma proovin järgi nii pealthaardes kui alt
-zeec-
Membertee algus niipalju kui jõuad ja hiljem kujuneb välja palju sa teed kuid ära üle pinguta.ja tee teatuid seeriaid ja kordusi.ma ise ka kõhulihaste algaja ja juba on väikseid tulemusi näha.HEAD TEGEMIST SIIS.
-zeec-
Memberma söön joon ka tavaliselt:kohukest,piima,mõnda väherasvast praadi,jogurtit,ja vahel ka suppi kui isu on.