-zeec-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-zeec-
MemberSama lugu siin aga mul lääb ainult ujudes muidu trenni ajal ei lää.kas ujumisel on siis suurem koormus!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-zeec-
MemberMaitse asi aga mulle küll pannkoogid meeldivad!
-zeec-
Memberpeaks ka nii proovima!sest ise teen praegu poolkükke 4seeriat aga tahaks ka täiskükkidele üle minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-zeec-
Memberära tee kerekallutusi küljele, sealt need tulevadki. külgmisi kõhulihaseid tee nagu kõhtu ikka, aga nt keretõstetel parem küünarnukk vasaku põlve juurde jne.oh hea et mainiti et kerekallutusi küljele teha ei tohi sest mul on sama probleem ja ma mõtlesin et kallutamine aitab.ma tegin muidu küünarnukiga põlve juurde ka siis ma enam ei tee kallutusi küljele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud-zeec-
Memberjust lisaks Goth_-ile.kohulihased,kätekõverdused,jooks,hüppenöör ja kui võimalus hankida kuskilt hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edu teile mõlemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-zeec-
Memberküsimus?olen kuulnud et süsivesikuid tuleb või võib võtta ka hommikul?mis olex õige
MemberKõik oleneb eesmärgist, mida tahad saavutada!Lihasmassi lisamine on sisaldunud mitme tuntud profipoksija treeningprogrammi: Roy Jones jr, Oscar De La Hoya, Evander Holeyfield on siinjuures parimad näited.
Kui tahad kasvatada lihasmassi, siis soovitan teha 1-2 kuud kestva kontsentreeritud jõubloki, mille jooksul tuleks vähendada poksitreeninguid ning lisada jõutreeningute arvu. Soovitatav on pidada ka nädala sees üks puhkepäev. Kindlasti tuleks jälgida ka, et koormus küünarliigesele, põlvedele ja seljale ei oleks liialt suur. Tihtipeale on poksijad hädas peale kontsentreeritud jõuetappi just nende vigastustega, tingituna liigsest koormusest nendele piirkondadele.
Lihasmassi lisavate jõuharjutuste näol on tegemist peamiselt aeglase jõu arendamisega, poksiliigutused aga on iseloomult kiirusharjutused, seepärast ei maksa tähelepanuta jätta ka kiirusjõu treenimist. Kiirusjõu arendamisele võib minna peale lihasmassi ja maksimaalse jõu juurdekasvu saavutamist.
Ükski musklimees pole olnud hea poksija! Lihasmassi juurdekasvu tulemusena häirub lihastevaheline ja lihastesisene koordinatsioon, mis mõjub negatiivselt löögikiirusele ja täpsusele. Seega ei maksaks jõu tegemisega üle pingutada. Poksijad on oma lihaselise väljanägemise saavutanud peamiselt erialaste harjutuste tulemusena kasutades spetsiaalseid jõuharjutusi väikeste lisaraskustega, hantlitega, kangiga, oma keharaskusega ringtreeningu meetodil.
Kontsentreeritud jõukoormuste etapi puhul võik poksitreeninguid olla nädalas 2, jõutreeninguid 3-4. Spetsiaalse poksitreenigu etapil poksitrenne nädalas 3-4, jõutrenne 1-2. Nende vahel puhkenädal.
Jõudu ja jaksu treenimisel!
Suured suured tänud sulle sellest jutust sain nii mõndagi targemaks.
MemberMina võtan ainult peale trenni ja natuk trenni ajal dextroosi(viinamarja suhkurt)
Membermatil ajad ennast sellisesse poosi et matti puutuvad vaid pea ja jalad ja kõhuga üles ehk selgaga mati poole ja siis hakkad nimoodi pea peal ukerdama ja ringe tegema. ühest tysoni videost nägin. ma ei oska seleteada. maadlejad teevad seda vist? neil ainult kael ongi.hugo, maadlejatel on ikka midagi muud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma ise endine maadleja ja ka praegu aegajalt võistlen.algajale selline harjutus peris raske, soovitaks (ükskord enne ka siin kuskil soovitasin sedasama), et pane otsmik matile ja käed ka, aja tagumikk uppi ja hakka sedasi kolmele punktile (pea + käed) toetudes oma kaela liigutama edasi-tagasi.jalad õlgade laiuselt.kui kael juba rohkem kannab, siis võid end silda visata ja sedasi kiikuda.võid ka varbseina najal pea peal seistes oma kaela liigutada.aga ettevaatlikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-zeec-
Memberpaned rihma yle pea ja sinna otsa riputad raskuse! siis teed peatõsteid vms.vaata saiti http://www.shapefit.com/training-neck.html
tänud sellest oli suur abi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberkui ma tavaliselt jõusaali lähen siis ma jõuan trenni alles kell 18.008hiljen(hiljemalt)kas see teeb kasu või kahju sest lõpetan tavaliselt kell 20 .00 no erinevalt
-zeec-
Memberma olen sellele ammu mõelnud aga pole aega ja nüüd lähi ajal peaks küll minema.kui keegi veel käind on siis võiks kogemustest rääkida
Membertänud infi eest lähen kohe tsekkama
Memberma venitan ka peale trenni aga osad venitavad juba peale 1 harjutust.on see hea?
Memberhuvitav mõju olimuidugi seda võis mingi muu tegur ka tingida teisel korral saab paremini kirjeldada, aga trenni ajal andis pidevalt uut löögi jõudu tänu oma maitsele ja higi võttis rämedalt välja ja sellist pulsi peksmist ei olnud ka, aga trenni lõpus ei jaksanud riideid ka vahetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis teed sa jõid kui ei ole saladus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused