zander14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zander14
MemberRohkem teraleiba mitte ainult et kõht jääks tühjaks
zander14
MemberMis nõu sul ikka vaja on Kui toitumine korda ja tee ka trenni.Soovitan toitumiskava tellida saad selle kaalu endale 3 kuuga.
zander14
MemberPlaan teha järgmiselt:1päev rind+triitseps
puhkus
2.päev selg+biitseps+käsivars
puhkus
3päev õlg+trapets
4.päev jalg
ja peale jala päeva algab kohe rinnaga pihta.
vaatan et sul täpselt sama treeningu plaan mis mul.
Ma soovitaks
E-trenn
t-vaba
K-trenn
n-vaba
R-trenn
L-trenn
P-vaba
Endale sobib se väga hästi.Näiteks kui teha E ja K trenn järjest ei sa K erilist trenni tehtud sest triits ja rind alles valusad hea vaba päev vahele jäta siis taastub triits enam vähem ära ja saab parema trenni(Kuidas kellelegi rohkem meeldib)
zander14
Member15
zander14
Memberõlga on kaks korda nädalas sest on mõeldud eralid treeningut õla esi ja tagaosale. Trapetsi trenn oleks ju mõtekas läbi viia õla tagumise osa treeningul ?Lihtsam kogu õlg ühel päeval ära teha ja saab parema koormuse.Ma vaatan et nendest harjutustest sul põhiliselt koik õla esiosale ja iks õla keksosale aga tagumist osa nagu ei teegi?
zander14
MemberTegin nüüd uue , natukene teistsuguse kava, uurides teie viiteid jne . Kas tuli nüüd parem ja kas oleks soovitatav teha laupäeval näiteks poksi ja selle kõrvale isoleeritult mõnda väikest lihast triitsa või biitsa?
zander14
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 13 aastane ja 183 cm pikk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suurest kõhust saad lahti kui hakkad korralikult toituma ja soovitavalt ka trenni tegema.Selleks telli siit lehelt toitumisprogramm.Ja treeningkava leiad tööriistade alt.zander14
MemberLihasmass on üks sõna, aga ärme norime me kõik oleme vigased omal moel.1.päev . Rind . Tritseps . kõht.
2.päev . Selg . Bitseps . Käsivars.
3.päev . Jalg . Säär . Alaselg .
Selline jaotus ehk on parem, ühel päeval ära treeni 2 suurt lihasgruppi, eks! Seeriad jäägu 4 juurde Kordused 8 kanti .
Söö päevas korraliku toitu 3 x ja valgujooki joo 2 x päevas. Peale trenni ja enne magama minekut. Tee 6 nädalat massi ja 4 nädalat jõudu.
Põhiline, et saaksid valku kehakaalu kohta 1,5g .
Valk muutub amonhappeks ( vabandust, kui eksin ) seda on vaja lihaste ehituseks.
Aga kuhu jääb õlg ja traapets!?
zander14
MemberÕlavigastus paranebki tavaliselt kaua, annab tunda ka 6 kuud hiljem. Jätka määrimist, ega paremat lahendust ei ole.Küsimus Et siis järeldan et trenni ei või teha???
zander14
MemberPildil on Marek Kalmus

zander14
MemberKellegil veel midagi sellist on või ainult mul et teatud toodete infot ei näita ja kõik on ingliskeeles??Võib-olla olen midagi paigast ära klikkand aga ei oska viga otsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine poe lehele ja vaata paremat kätt olevat riba seal üleval pool on kolm lippu klikka eesti lipule siis koik korras jälle.Mul sama jama iga kord pean uuesti vahetama.zander14
Member1-2cm siia sinna. Sellest pole küll midagi.
zander14
MemberEga jah, kui lihasmassi tahad, siis tuleb ka natuke rasva peale ja kui tahad pekki kaotada, siis lihast samal ajal kasvatada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvan, et oled vähe lugenud ja oled mõnest asjast valesti aru saanud…..Selle kohapealt vaidleks vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Algaja võib vabalt samal ajal rasva põletada ja lihast kasvatada.Muidugi suurema treeningustaaziga treeniate kohta se ei kehti.zander14
MemberSinu asemel vaataks rohkem rasvaprotsenti kui kaalu.Kahjuks ei tea kus mõõta rasvaprotsenti.
zander14
MemberSiis väike polster nagu oleks jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan sellest järgneva 3 kuu jooksul lahti saada.AutorPostitused