zander14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zander14
MemberTa on on ju 15. See mõnitamis teema võib jah pärsis tõsine olla, ärge suruge teda. See jutt, et ahh ära tee välja, see ei mõju.Mäletan ise, kuidas põhikooli ajal sai isegi kambaga “teistsuguseid” mõnitatud. Nüüd muidugi olen ma palju inimesena muutunud, nagu ka enamus need teised narrijaid, lihtsalt ealised iseärasused. Aitaks ainult, kui leiaksid kellegi suure ja tugeva, kes neid mõnitajaid ähvardaks ning vajadusel ka füüsilist vägivalda kasutaks.
Räägitakse küll, et vägivald ei aita ning teeb asja aina hullemaks, jne. Aga oleme ausad, paljudel juhtudel on ta ainuke välja pääs
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga asjast rääkides. Kõigepealt lase põhjalikult seda kilpnääret uurida.
Ise ka 15 a ja 90 kg poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnitamisega küll probleeme pole koolis,keegi lihtsalt ei julge norida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jh kui vaadata endast kuni 3 a vanemaid siis jh kõik on sellised 175cm-185cm ja kaaluvad 60kg(poisid)(Mõni erand on ka).Neid tuleks norida et nad liiga kõhnad on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zander14
Memberolen kuulnud et 1 kuu puhkusega pidi kaduma umbes 3 kuu trenn
zander14
Memberhttp://www.elu24.ee/?id=21373Mis arvate sellest uuringust ?
Silma jäi selline huvitav asi, et keskmine osalenud mees kaalus üle 90 kg ja nende kaloraaz oli piiratud 1800 kCal- ini päevas.
zander14
MemberHarjutustepangas on see harjutus nime all Good Morning (alaselg).Mure siis selles, et teen harjutust juba pikka aega ja praegu 58 kiloga, aga kardan, et asi võib ohtlikuks muutuda.
Nimelt ette kummardamine pole probleem, aga kangi turjale saamine on.
Kõige raskem hetk on kangi rinnale saamine, kogu kehaga aitan kätel selle sinna tõmmata ja asi võib suht ebastabiilseks muutuda.
Soovitused oleks äärmiselt teretulnud.
Ma sain su jutust aru et sa nagu rebid maast langi turjale?Kui oigesti aru sain siis selleks kasutatakse kükipukki
zander14
Memberaga milline siis võiiks see kava ollahommik-valk-süsivesikud
Lõuna-valk-juurviljad
ennne trenni valk-süsikad
Peale trenni prote jook
Õhtu-valk-juurviljad
zander14
Membertäiskükk on 105 ja jõutõmme 180
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kükk 105 ja rinnalt 115.mees sinu asemel ei muretseks biitsepsi pärast vaid paneks rõhku jalgadele mul viimane rekord rinnalt 90 kg ja täiskükk 120kg! Tee ise omad järeldused.Kükk peaks rinnalt surumise rekordist vähemalt 10 kg suurem olema.(minu arvamus).Muidu jõutõmmbel pole viga midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zander14
MemberPaide ujulas on ju ka jõusaal või vähemalt kunagi oli kui Paides elasin.On küll jh ujula kus on jõusaal aga see on suveti kinni!
zander14
MemberVabandust, muutmise käigus tuli teine samasugune post
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jooksmiseks pole vaja tugevaid jalgu vaid võhma mida saab aeroobse treeninguga.Muidugi tugevamad jalad aitavad ka kaasa jooksmisele.
zander14
MemberTere, oleks teie abi ja tarka nõu tarvis, jutt siis järgmine oleks soov saada endale vähekene lihasmassi eriti just ülakeha oma koduste vahenditega. Hetkel elan ja töötan inglismaal, ommikul 5 ajal kodust minema ja õhtul kella 6 koju, olen liinitööline mootorratta tehases, oleks suur soov oma pekist mida eriti just kõhu ja väheke rinna peal on lahti saada. Töö mida teen on ka füüsiliselt suhteliselt kurnav pidev liikumine ja 5-10 kiloste metallosade ümberkeeramine ning airtoolidega nende kallal töötamine sellepärast suht väsinud kui õhtul töölt koju jõuan ja eriti sinna jõusaali poole eriti ei sooviks minna vähemalt mitte alguses, hantlid ja muu odavama kraami saaksin endale koju muretseda ja rattaga saab ka päevas mingi 10km mägiseid teid sõidetud.Kaalusin aasta tagasi umbes 130kg enne seda aasta umbes oli seljahäda ja väike opp ning peale seda läks kaal lakke, lihsalt mitte söömisega saavutasin pool aastat tagasi 91 kg (pikkus 1.92m ja vanus 21) Äkki keegi oskab soovitada kuidas toituda ja kuidas ennast kodus treenida et saaks ilusad lihased ära on tüütanud paksuke olemine sooviks just normaalseid kõhu ja rinnalihaseid valku ja sellist asja vist mulle vaja pole kuna mul pekki veel alles ja tahaks sellest lahti saada.
Oleksin igasuguse abi eest tänulik ja vabandan kui jutt tiba segane pikk tööpäev seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe teemasi toitumise kohta pane otsingusse(TOITUMINE) .Põhilised toitained mida sööma peaksid on muna,kala,liha,teraviljatooted,piimatooted.Kõige lihsam arvuta välja oma päevane kaloraaz mis kulutad ja tee andale toitumiskava väiksema kaloraazia mis kulutad tarbi palju valke, umbes 20% päevasest kaloraazist rasvu ja ka süsivesikuid kuid mitte palju ja söö kvaliteetseid süsikaid nöiteks:teraleib,pudrud.
zander14
MemberRäägi nats lähemalt(asukoht, ajad, hinnad, veebileht?), kui viitsid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asub praktiliselt ujula kõrval jõusaal pole väga suur ja varustus on vene ajast suht vanad.Eelmine aasta oli 100 kr kuu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aso aeg millal lahti on iks miinus eelmine aasta oli e-n lahti ja kella 5 ohtul kella 7.30 ohtul.zander14
MemberIse ka kalmuselt kava tellinud koik korras nagu kava ette nägi.(Vaata et tänaval kalmusega ei kohtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )zander14
MemberJaa, meil oli vanas jõusaalis nii, et kes 90kg rinnalt surus, see oli tehtud mees, sest kang oli kõver
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>zander14
MemberÜldiselt on kange pooleks läind küll ja küll. Ka päris korralikke, mida tõstmisvõistlustel kasutatakse.Mina ise sellise asjaga pole hakkama saand, aga juppideks olevaid kange olen näiinud küll.
Kahjuks ei tea, mitu kilo peal oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõstmises mõjutab se ka kangi et näiteks nende rebimiste ja tõukamistes on suht järsud liigutused ja kang paindub ikka paris korralikult isegi kergemate raskustega
zander14
MemberTänud!Tgelt vaatasin ise ka et se diameeter kus sa kinni hoiad on sama palju kui suurel kangil lihtsalt otsad nats lühemad ja kitsamad.Loodame et käes pooleks siis ei lähe:D
Et weel iks küsimus leidsin sellele kangile raskusi ja tahaks teada ega mingi saast pole?http://www.treenikodus.ee/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=11&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_name&limit=50&limitstart=50
zander14
MemberSoovitan toitumiskava tellida saad selle kaalu endale 3 kuuga.Kust ma saan tellida toitumis kava.? Ma nii tahaks alla saada
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151 siit saad tellida toitumiskava seal taidad ankeedi oma andmed jne muidugi ega se eriti odab pole 500eek aga tulemused on karanteeritud!Kui vaja saab ka treeningkava tellida!Mine http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37 siit saad ise valida mida sul vaja läheb!
AutorPostitused