Zad
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Zad
MemberNjah. Ise olin ka võistluste osas kergelt üllatunud-vähe osavõtjaid, viletsad diplomid, medaleid noored ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned tüübid olid jah suht. kondid, aga oli ka normaalseid tüüpe. Võistlesin noorte vanusegrupis ja võin õelda, et ma pole kont(suutsin kaalu võistlusteks 79,5kg peale langetada) ja jõusaalis olen ka oma 1,5 aastat käinud. Enda kaalukategoorias sain 2. koha, üldkokkuvõttes 5. koht. Senine Eesti rekord minu kaalukategoorias oli 120kg. Mina surusin 125kg ja võitja 130kg. Niiet selle aasta tase polnud sugugi nii vilets kui mõned arvavad. Osavõtjaid oli küll vähe. Minu 2. koht(noored, kuni 82,5kg) on samas ka viimane…Siin paar põhjust miks osavõtjaid vähe oli (ja miks ma ise ka peaaegu tulnud poleks): 1)puudulik ja raskesti leitav informatsioon internetis ja ka mujal 2)keelatud ainete tarbimisega vahelejäämise puhul ülisuur trahv(keelatud aineid on ülipalju ja ma ei julgenud eriti võistlustele tulla, kuigi olin kindel, et ma ühtegi keelatud ainet tarbinud ei ole). Siin avaldub 1. punktis väljatoodud info-ma ei teadnud, et noortel ja juunioridel dopingukontrolli üldse pole. 3) Probleeme võistluskohale jõudmisega(ei oleks ilma TÜ poolt organiseeritud bussita kohale tulla osanud, ma ei õpi TÜ-s ja ei ela Tartus).
Zad
MemberToidulisandite tarbimisel mingisuguseid vanuselisi piiranguid ei tohiks olla(pole vähemalt ühtegi sellist näinud, millel on).
Massi juurdesaamiseks soovitan korrapäraselt suht. süsivesikute ja valgurikast toitu süüa ning jõusaalis kõvasti trenni teha. Abiks võid võtta ka valgu (ja kreatiini)pulbreid, mis massi juurdesaamisel tublisti kaasa aitavad. Kindlatest toodetest oskan isikliku kogemuse põhjal soovitada ainult kreatiinmonohüdraati(Tai Kane). Valgupulbrite osas usaldan Ott Kiivika arvamust(Protein No 1, Whey Lemon).
Zad
MemberHea kuulda. Mõlemad variandid olid netist leitud. Esimene neist siis järelikult vale.
Zad
MemberMidagi imelikku selles tõesti pole. Ma ise olen 18-aastane, kaalun 80kg.Parandasin lamades surumise tulemust 5 kuuga 40kg võrra(75kg-lt 115kg-le).
Muidu tean, et üks 14-aastane poiss, kes kaalub 60kg surub rinnalt 90kg. See peaks tema vanust ja kaalu arvestades väga hea tulemus olema.
Zad
MemberTavalise inimese kohta(kes jõusaaliga praktiliselt elus kokku puutunud pole) on enda kaalu ülessurumine juba hea tulemus. Muidu mul üks tuttav on 18-aastane, kaalub ~60kg ja surub rinnalt 95kg. Tema kaalu ja vanust arvestades on see (vähemalt Eestis) hea tulemus.
Zad
MemberPäevas on mul kolm kindlat toidukorda, mis läheb mulle maxma ca 500 krooni kuus. Hommikusöögix üldjuhul puder, mõned vorstileivad, jogurt, tee. Lõunax korralik supp, praad, magustoit(piisavalt liha/kala, salatit,leiba, kohupiima/jogurtit, tass teed või piima). Õhtusöögiks on tavaliselt kartul, kaste, liharoog, salat, leib, piim.
Koolisöökla pole just eriti kallis.
Ülejäänud 500 krooni kulub mul kahele lisatoidukorrale ja toidulisanditele, mida tegelikult tarvitan suht. vähe.Ostan endale poest lisatoidukordadeks piima,liha, müslit, jogurtit ja puuvilja.
Loodan, et saan kõiki vajalikke aineid piisavalt, kuigi pole seda kunagi tegelikult kontrollinud.
Lõuna-Eestis on elu muidu tükk maad odavam ka kui näitex Tallinnas.
Zad
MemberNo mind ei saa just kulturistiks kutsuda, aga trenni teen korralikult ja ostan/kasutan ka toidulisandeid…pappi läheb selle kraami peale umbes 1000 krooni AASTAS. Kui üldse kogu toidu peale kuluvast rahast rääkida, siis tuleb umbes 1000 krooni KUUS.
Zad
MemberOleneb sellest mida sa saavutada tahad. Kui tahad treenida vastupidavust siis tee kergemate raskustega rohkem kordusi. Kui tahad paremat tulemust max raskuse surumisel, siis tasub teha raskemate raskustega(vähem kordusi, rohkem seeriaid). Püramiid pidi max. treenimisel küllaltki efektiivne olema. Soovitan ka vaheldusrikast treeningut.
Zad
MemberSain! See 4700 tõi lihtsalt lollid mõtted pähe *häbi*
Zad
MemberKas see on ikka 100% kindel, et isegi organismi ülisuure valgu, kreatiin jm. toidulisandite tase pole keelatud?
Zad
MemberMa praegu umbes 80kg ja teen trenni 70-90kg-ga.
Max siiamaani 115kg
Zad
MemberMa olen umbes samal arvamusel
Zad
MemberKahju kuulda…endal on sama probleem.
Algul taandusid nad küll veic, osad kadusid isegi päris ära, aga nüüd mingi aasta jooxul ple paranemisest märkigi
-
AutorPostitused