Zad
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Zad
MemberSelle võistluse magasin maha kuna istusin 2,5 kuud isolatsioonis(ajateenistus) ja ei teadnud sellistest asjadest midagi, aga järgmisel üritan kohal olla.
Zad
Member2 päeva puhkus on ilmselgelt liiga vähe, eriti veel tugevate trennide vahelMulle sobis…kui kreatiini võtad peaks 2 päevast maa ja ilm olema.
Zad
Memberma loodan ka.uuel aastal hakkan uut kava proovima ja võtan ka kreatiini käikuKreatiiniga läheb asi muidugi 2 korda libedamalt.
Zad
MemberNjaa…nii see ikka on. Mina surusin suve algul 135kg ja sügisel läks aind 100kg värisevate kätega üles…nüüd läheb jälle 135kg
Zad
MemberJälle mingi mõttetu surumise teema.Milleks seda teada on vaja palju teised suruvad. Kui tegelete jõutõstmisega siis minge võistlustele või vaadake edetabeleid sest see on ainus võimalus täpseid tulemusi teada saada. Siin võivad kõik pasundada et nii ja nii palju kuid õigeid surumiskatseid mõõdetakse ikkagi võistlustel. Loomulikult ausad inimesed vastavad ka ausalt aga kui õiget pilti tahad saada siis tuleks ikkagi ametlikke raporteid lugeda/võistelda või võistlusi vaatamas käia. Sest need a`la vanaisa puukuuris surusin mingit kettlerit 85 kilo on küll mõttetu teema.Ma arvan, et on inimesi, keda sellised teemad huvitavad…näiteks mina. Ma ei usu, et keegi siin valetama tuleb(mõni üksik võib-olla). Olen võistlustel käinud(tean kuidas suruda, et katse loeks) ja minu max raskus on kohtunike silme all sobilikuks loetud. Vaevalt, et keegi siin vanaraua kangutamisest kuskil keldris rääkima tuleb

Zad
MemberIgati tore uuendus…loodame, et selle tagajärjel siia liiga palju postihulle ei teki
(kuigi nende olemasolu on paratamatu)Zad
MemberMina olen poolt, sest siia võib tulla ka küsimusi, mis ei ole otseselt seotud jõutõstmise, kulturismi, fitnessi ega aeroobikaga. Võib-olla peaks pealkirja tsipa muutma/täiendama, et küsimsed eelnimetatud aladest ikka omal kohal püsiksid.
Zad
MemberSee on õige, et avatar pea igas foorumis kõigile lubatud. Pildi järgi on inimesi lihtsam ja parem eristada ja meelde jätta
aga otsustab ikkagi foorumi administraator ja tegelikult pole sellele ju nii suurt tähtsust ka…Zad
MemberSee 50 postituse piiri karmus oleneb peamiselt aktiivsete foorumlaste arvust…arvan, et 50 ei tohiks kellelegi raskusi valmistada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Avatare võib netist leida nii, et tapab.
See mul juba teine postitus siin

Zad
MemberVäga tore, et sellise foorumi siia saime…ma olen juba samalaadsetega lähedalt tuttav

Zad
MemberMa teen trenni 20.00-22.20 ja ei ütleks, et see halb aeg on. Mul pole eriti valikut ka millal jõusaalis käia ja see on ikka parem variant kui niisama logeleda.
Zad
MemberMul ka parematel aegadel 5kg nädalas juurde tulnud. Üks nädal tuli isegi 10kg, aga seda siianii ainult korra juhtunud.
Zad
MemberKuigi lugesin sellest teemast ära kõik postitused ei taibanud ikka, mis võistlustest jutt käib(daqqeri jutus polnud seda ka täpselt mainitud).
Zad
Memberkui suurtes kogustes võib kreatiini tarbida(kui sellel üldse minigsuguseid piiranguid on) ja kui palju sellest kasu oleks? Praeguseni tarbisin kreatiini esimesel nädalal ~20g päevas ja ülejäänud nädalatel ~10g päevas(nagu õpetuses kirjas).
Zad
MemberMina isiklikult ei tee kükki ja tõmmet üldse. Kardan enda selja ja põlvede pärast(kasv võib ka kinni jääda) ning jõusaalis on nende alade treenimisvõimalused ka suhteliselt kidurad. Rinnaltsurumist olen aga kõvasti teinud.
Üks näide väga heast surumistulemusest: 14-aastane, ~60kg ja surub rinnalt 90kg. Palju ta trenni teinud on, seda ma kahjuks ei tea.
AutorPostitused