Zad
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Zad
MemberKõvemad rammumehed on looduslikult juba suured ja tugevad. Massi on neil ilma trennitagi kõvasti.
Zad
MemberVõid ju midagi maitsvat peale ka ampsata. Kui sheiki jood, siis hoia nina kinni, et maitset nii hästi ei tunneks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zad
MemberEktomorfil on ülekaalus aeglaselt kokkutõmbuvad lihaskiud, mis on hea vastupidavusega, kuid visa kasvuga. Sellise kehatüübiga inimesed lõikavad jõutreeningust kasu, kui rasketel trennidel kasutada 80-90 protsendilisi raskusi (100%=suutlikus), kergetel päevadel aga 60-70%.(Pikkemalt juttu Artiklid-Tervis-Erinevad kehatüübid).Kas see 100% on raskus mida ma jõuan teha ühe korduse?
Või kui ma suuda teha nt. 50 kg 3×10, 90%=45kg, pean ma siis tegema 45ga seeriaid, 60%=30kg.
Kas kerged ja rasked päevad erinevad korduste poolest?
Jah, 100% on maksimaalne raskus, mille oled võimeline üles suruma. Vastavlt sellele arvutad raskused, millega trenni teha. Korduste arvu koha pealt ei oska aidata.
Zad
MemberEi mäleta enam ise ka täpselt, aga M. Kalmuse rekord ulatus vist kuskil sinna 225-250kg kanti.
Zad
Member40cm. võib-olla venitab välja, 80kg ja 20-aastane.
Zad
MemberSegane vend. Sellised friigid saavadki ainult Guinessi raamatusse.
Zad
MemberKahju, et kõik surumisvõistlused sügiseti toimuvad…suvepuhkus sai just läbi ja ma alles taastan vormi. Kui ma õigest aru sain, siis võisteldakse ainult lamades rinnalt surumises? (Mul need muud jõualad just eriti kiita pole).
Zad
MemberValus laks igaljuhul. Loodan, et midagi väga hullu ei juhtunud.
Zad
MemberKreatiini võib tarbida ka pidevalt, ei pea pause tegema.Ja siis lõpuks organism ei tooda seda ise ja pead koguaeg sööma ??? minimaalne paus võib olla kreatiini kuuril 2 nädalat..soovitavalt 1 kuu.
Kust sa selle lolluse peale küll tulid. Kreatiin pole ju mingi steroid.
Kopeeritud foorumi ühest teisest teemast:
Kas on mõtet tarvitada kreatiini kuuridena?
Antud arvamus tuleneb steroidide maailmast. Atleedid – “keemikud” kasutavad kuure selleks, et vähendada steroidide kõrvaltoimet ja, et retseptorid ei kohaneks steroididega.
Dr. Greenhaffi uurimused näitavad, et kreatiini tarvitamine kuuridena ei anna mingeid eeliseid. Kreatiini tarvitamisel lõpetab organism ise kreatiini tootmise, kuid niipea kui lõpeda kreatiini tarvitamine, siis see taastub. Leiti, et kreatiini tarbimisel 20-30gr seitsme päeva jooksul ja seejärel 5-10gr 4-5 nädala jooksul ning seejärel kõik uuesti, on hea skeem.
Zad
MemberUSA-s on alati huvitavaid ja naljakaid seadusi vastu võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimesed võiksid seal ise enda eest rohkem hoolitseda mitte koguaeg teleka ja arvuti taga hamburgereid ja coca-colat näost sisse ajada.Zad
MemberSellist õnnetut lõppu poleks küll oodata osanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Park’i perekonnal ja Märtinil on rasked ajad ees…Zad
MemberKreatiini võib tarbida ka pidevalt, ei pea pause tegema.
Zad
MemberSellise valulise kõhuga sul trennist suurt midagi välja ei tule, jäta parem päev vahele.
Zad
MemberMinu teada peaks sangpommi enam-vähem sirge käega üles loopima ja rahulikult alla laskma. Vaba käsi ei tohiks vastu keha toetuda.
-
AutorPostitused