Zaany
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Zaany
MemberEt rasva arvelt massi saavutada, ei ole kyll mõtet 500 raha toitumiskava alla panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa aru, mix siin selline suund, et rasvaprotsent viia võimalikult madalaks? Olete kõik siin võistlevad kulturistid või maratonijooksjad? Kui lihast niigi vähe ja see rasvake ka veel ümbert ära koorida, siis näed välja nagu gulagi vang.mitte kõik, mingi 10% kanti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zaany
MemberMina söön 3 muna omletti koos tükeldatud fileesingiga. + 60 g kuivhelbeid(ma söön seda FITi oma koos piimaga) + puuvili + 100g kodujuustu vahest
Zaany
MemberNo ma käin 3 korda nädalas jõusaalis.
Zaany
MemberMa ei suuda uskuda, ma tean, et mul ka tuttavad ei söö peaagu üldse, aga 400 kalorit ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee, nagu Archangel ütles. Ja kui su “sõbrannad” ütlevad, et sa oled loll või teed valesti, saada pikalt või proovi seletada. Paari aasta pärast on nemad anoreksikud ja sina heas vormis.
Kuigi mul on ikka raske uskuda, et see on tõsi. Mingi nali vist.
Zaany
MemberMa riivin lihtsalt porgandit endale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need poe valmissalatid on mingi jama kõik, ei ole maitsvat leidnud veel.Zaany
MemberSa küsisid seda ka ju eelmises teemas. Ei ole vaja kümmet teemat sellejaoks teha!Osta Maltot see pole magus ja saad oma süsivesikud kätte.
Eks ma proovin. Lugesin siin kuskilt, et mõtekam on malto + trauben shakesse panna.
Ntx 40g Hera + 30g Malto + 20 trauben (või rohkem malto ja vähem trauben, kui liiga magus)
Zaany
MemberVäga mõnus ta küll pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, peab vist midagi muud välja mõtlema. Kavas oli kirjas 400ml mahlaga 40g herat, see ei olnud just väga meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zaany
MemberTeema järgmine:Mul 1 tuttav tibi (164cm;56kg). Tahab saada kehakaalu iga hinna eest 50 peale. Plaanib siin mingeid paastulaagreid ja igasuguseid erinevaid dieete, mis mu arust jätavad kindlasti tugeva jälje tervisele. Küsimus selline, et kas soovitada talle siit toitumiskava tellida? Lisaks kõigele ei ole ta just väga liikuvama töö peal ja väidetavalt pole aega ka trenni vms teha, kuna väike laps kodus. On kellelgi veel sellist “probleemi” olnud?
Mul üks tuttav umbes sama pikk ja tahab mingi 46 peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niigi tikk juba(praegu 50 millegagi). See on see meedia mõjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zaany
MemberNojah ma lähtun sellest kavast, mis mul on. Aga aitäh, eks ma teen siis nüüd õigesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis tuleb mul tunduvalt raskusi vähendada….Zaany
MemberTeed 4 seeriat ühte harjutust ja siis liigud järgmise harjutuse juurde. Seeriate vahel puhka mõni minut, sõltuvalt harjutuse raskusestPäriselt ? ma olen teinud ükshaaval. Mul on kõhulihased 3x max, kas vaja tõesti teha paari min vahedega? eks ma proovin siis i guess.
Zaany
MemberVabandust, ei hakka uut teemat tegema, seda kava ei kasuta enam nagunii.
Tahan ikka olla kindel, kuidas see seeriate tegemine käib. Kas teen ühe ringi kõiki harjutusi (1 seeria) ja siis uuesti kõik läbi ja uuesti, või teen 4 seeriat üht harjutust ja siis liigun järgmisele harjutusele ?
oktoober 13, 2008 at 2:50 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168789Zaany
MemberHea, kuigi mu lemmik paar eilsest saatest oli kindlasti Lauri Pedaja ja Kristina. Edu mõlemale
Zaany
MemberHommikul võiks süüa omletti ja kodujuustu näiteks, leivad välja jätta, või süüa 1-2 tükki, juua klaas piima.
Zaany
MemberNo tänud siis kõigile. Hakkan blenderit tihedamini kasutama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zaany
MemberAga eks sa proovi ja vaata kuidas tulemus on ja kas oled sellega rahul. Ma ka algul püüdsin toitumiskava piinliku täpsusega järgida, aga olen jõudnud sellisele järeldusele, et sellel ei ole mõtet. Mul ei ole ju plaanis osaleda Eesti meistrivõistlustel kulturismis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algul muidugi ongi hea kui on mingi täpne kava olemas, siis saad asjadest aimu veidi ja hiljem oskad juba ka ise muudatusi teha.Seal oli ka ilusti kirjas, et kasutada enam vähem ja vastavalt tulemustele muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaljuhul tuleb efektiivsem, kui vanasti, ilma kavata. Ok, varsti magama. Homme vaja hommikul süüa hakata tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused