z4cc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
z4cc
MemberKurat , pole hetkel raha seda kava osta , ma tõesti telliksin selle , pole eesti arvet ja soome arvelt niikuradi kallis eesti arvele maksta , keegi ei saaks aidata toidukavaga ?
z4cc
MemberBest techno 2008.
z4cc
Membervabanust topelt postituse pärast , kuid tahtsin küsida , et võibolla päästaks see kui ma koguseid suurendaks ?
z4cc
MemberAega ja tahtmist on kindlalt , sest see toitumine on mul vaja paika saada. Uurin natuke.
z4cc
MemberTuunikala konserv on mingi 11 eeki ja nii ju
Kombineerid sellega. Lisad riisi ja/või midaig värsket + natuke hapukoort/maitsestamata jogurtit ja mida iganes veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna sinna sisse panna on veel hea. Ei pea lihtsalt paljast tuima konservi järama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures. soomes on see tuunikala ikka palju kallim . lasin õel eestist tuua eesti tuunikala . maitse oli hoopis parem ja hind ka teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tuunikalast aitab nüüdseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>z4cc
MemberNiih . nüüd siis niipalju et käed rind õlad kael , alakeha areneb edukalt. Kõht, on ikkagi probleemiks . Panin aeroobset trenni juurde . veloergomeetril 40m enne jõutreeningut. võtab läbi ja kui ratta pealt maha tulen tilgun nagu kevadsula. igastahes, j6udsin ikkagi selleni et ise ma seda toidukava pole korda saanud. sest miks muidu rasv ei kao. Esmaspäeval tellin toidukava. sain lõpuks eesti arvepeale raha. Nii, küsimus et kaalus olen juurde võtnud oma 3 kilo . võib see olla lihasmassist . sest toitumist olen pingasalt järgind . tean mida söön ja kuna ! .
z4cc
MemberTuunikala konserv on mingi 11 eeki ja nii ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kombineerid sellega. Lisad riisi ja/või midaig värsket + natuke hapukoort/maitsestamata jogurtit ja mida iganes veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna sinna sisse panna on veel hea. Ei pea lihtsalt paljast tuima konservi järama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjash:D ma proovin selle tuunikala ka ära sis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>z4cc
MemberJap olen uurinud seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>z4cc
MemberKatsu korraga ühes teemas püsida, liiga laili valguda teemadega pole hea.On olemas nii heade kui ka halvemate rasvadega toiduõlisid, keha vajab ka halvemaid, rasvade headuse/halbuse temaatikat saad uurida, kui otsingut kasutad, sisesta sõna “rasv” näiteks.
Olen soovitanud sulle siit saidilt kasutada kalori-arvutit, ja otsingu-mootorit, lisaks soovitanud teemas püsida rohkem, ole hea ja võta kuulda.
Mismõttes teemas püsida , kui ma olen lugenud on rapsiõli mida koduskasutame praadimisel ja muul on nö halb siis ma võiks ju ka vastuse saada , btw keegi pole käskinud sul mu küsimustele vastata , Aga tänud siiski . Lisan menüüse rasvu juurde . Aga üldmulje , midagi oleks veel vaja ?
z4cc
Membereijah , samas toiduõli ei ole siis see halb rasv ?
z4cc
Memberaga seda oleks m6tekas siis lõunal süüa , ja mis kujul praetult keedetult ?
z4cc
MemberRasvu pead saama vähemalt 40% päeva üldkaloraažist.mida soovitad , ja kuna süüa .
z4cc
Membernjiiih , kodujuustu s6in t2na , tegelikult sain isegi söödud et vahetan menüüs midagi selle vastu.
z4cc
Memberjustnimelt , kulturist !
z4cc
Memberkodujuust mul kurgust alla ei l2he
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tuunikala jaoks on rahakott liiga v2ike veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused