yyy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yyy
MemberSõjavägi ei ole koht naistele. Kui tahad võidelda, mine trenni, tahad sõda mängida – mine paintballi.Kes ytles, et s6jav2gi pole naistele.Ma oleksin pidanud mehena syndima v6i syndima hoopis Iisraelis, kus on ka naistel s6jav2gi kohustuslik.T6esti ma ei taha teiega vaielda, ainuke mida ma tahan on teada saada infi k2tek6verdusta kohta.
yyy
MemberMiks sa üldse tahad sinna minna? Lihtsalt ennast proovile panna? Ma ei näe tüdrukutel erilist mõtet sinna ronida, kui tulevikus ei plaani end Kaitseväega siduda ning peale ajateenistust minna Tartusse sõjakooli. Kaks tüdrukut, kes meil olid, talitasid just nii. Mulle endale need 11 kuud meeldisid. Loomulikult oli seal päris palju asju, mis oli täiesti mõttetud ning kindlasti saaks asja lühemalt teha, aga kokkuvõttes oli päris tore, kui hakata vanu aegu meenutama.Miks ma ei v6iks niisama s6jav2kke minna? Iisraelis on naistel kohustuslik s6jav2kke minek.Kas leidub kasv6igi 1 inimene, kes kiidab heaks seda tegu.Mu ema koguaeg kysib, milleks mulle seda vaja on jne. Isa ka koguaeg vingub mu kallal, ytleb, et olen rumal jne, ju ma olen siis rumal,aga mida ma teha saan, et mul “tagumi nii sygeleb” ja tahan s6jav2kke minna.( Elan ise Tartus ja olen s6jakoolist ka huvitatud.)
yyy
MemberT-kas teil s6jav2es kahev6itlust ka oli?Kas s6jav2es yldse kahev6itlust on?
yyy
MemberKuidas asi neetidega on?Kui mul on ninat2pp ja nabaneet, kas ma pean need kinnikasvatama, et s6jav2kke p22seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yyy
MemberKui mul pole suuri k2elihaseid, kas ma suudan siis 58 perfektset k2tek6verdust 2ra teha kahe minuti jooksul?
yyy
MemberMingeid raskemaid tervisehädasi on ?Ei ole
yyy
MemberKüsi Imre Vähi käest – tema on kulturist ja elukutseline sõjaväelane. Samas siin foorumis tihe külaline, alias “Vend Vähk”.Suuri lihaseid ei maksa karta – neid saab ainult vere maitse suus treenides ja väga spetsiifiliselt toitudes ja taastudes. Kui Sa ei tea, kuidas neid saada, siis ei ole see ka võimalik.
Ja mine ikka sõjaväkke. Mine-mine! Kui Su elu on nii ilus, et ei ole ühtegi probleemi, siis mine sõjaväkke – kindlasti on abi. Kõik on seda sealt saanud. Aga tõsiselt rääkides – sõjavägi ei ole miski enese proovilepaneku koht, see on enese mahasalgamise koht. Aga mine – oled pärast targem, ehk? Muud Sa ju kuulda ei taha.
2kki saangi targemaks,ikka parem kui terve p2ev diivanil losutada.Probleemid???Miks peaksid probleemid s6jav2est tulema?Miks sa arvad, et s6jav2gi on enese mahasalgamise koht-2kki selgitaksid?
Sa eksid kui arvad, et ma muud kuulda ei tahagi.
yyy
MemberMinu suur probleem veel see, et ma kardan, et mind ei v6eta s6jav2kke.Ma niiv2ga tahan sinna minna,aga ma m6tlen, et kes mind ikka sinna tahab. Kas saab nii olla et mind ei v6eta s6jav2kke?
yyy
MemberT-kuidas lood tundidega on, kas 8:00/9:00-17:00 kestavad tunnid, kas pause ka on v6i 8/9 tundi istud yhe koha peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yyy
MemberKas keegi teist s6jav2es on k2inud?Kui jah, siis kuidas oli?Milline p2evaplaan seal on?Mitu tundi peab trenni j2rjest tegema?
-
AutorPostitused