Yx_naine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Yx_naine
Membersidrunimahl
mesi
maarohuteed
küüslaugukapslid
palju värsket köögi ja puuvilja
ja käed-jalad soojas
Yx_naine
Membergannibal
see oht võib jah ühel heal päeval kummitama tulla, aga miskipärast arvan et ennem läheb lint…
Yx_naine
Memberhead võimalust pakub (max tugevusega) võimlemislint, seod otsad kokku ümber miskise posti
ma kodus radiaatori ümber harilikult sõlmin
ja siis pistad jala läbi, ümber põlve jätad selle lindi, seisad küljega radika poole nii kaugele, et lint pingul
siis hakkad sikutama sirget jalga radikast eemale teise jala eest mööda
ja niimitu kordust ja seeriat kui heaks arvad
teine variant on lint sättida mitte põlve vaid pahkluu ümber ja samamoodi teha
olen kodus mässanud
päris tõhus
ainult et lint lagunes lõpuks ära ja kuna käin palju nüüd ka spordiklubis siis pole kodus aega lisaks vehkida
Yx_naine
Memberplaaniks oli korra nädalas aeroobikasse, siis ujumas käia ja jõusaalis käia. nädalavahetustel oleks siis nt teinud madala pulsi sagedusega kalüpsol 30 min ja siis kõhulihaseid erinevatele lihasgruppidele.kuna trenn ei ole just kõige koormavam siis …
Kui arvad et treeningud, mis siin üles lugesid, pole piisava effektiivsusega siis ehk tuleb sul seda koormust muuta, toitumist tuleb nagunii jälgida
ujumise kestvus näiteks – kuigi ujumine kaalu langetamise kohast pole kuigi effektiivne on ta üldiselt väga hea tegevus
aeroobika – sel puhul oleneb mis stiili aeroobikat oled teinud, võibolla tasuks mõni teine stiil valida
ja kalüpsel 30 minti – no vaat öeldakse et rasvade põlemine algab treeningu 20-30 minuti järel
kui selle treeningu eesmärk on rasvi põlema panna siis tuleks teha seda pikemalt vähemalt 45 minti tundub mulle, või siis selle 30 mindi järel veel pool tundi aeroobsemat liikumist
kõhulihased võib veel sinna otsa muidugi alati teha
rasvapõletamise kohta lugesin äsja kuskilt et kui teha hommikul tühja kõhuga trenni siis energiat hakkab organism ammutama depoorasvadest, sest kuskilt mujalt saada pole
kust seda lugesin ei mäleta
kuidas õigem ja tervisele ohutum oleks ka täpselt ei tea, ehk mõni teadjam kommenteerib?!
mina teen riisi või spagettidega (mitte õhuks) sedasi et keedetud kraamile panen ühe või kaks konservi juurde ja siis veel tomat lisaks tükeldada
õhtuks sobib kodujuust sama konservi ja tomatiga ntx
-
AutorPostitused