youngman16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
youngman16
Membertore jutt,vähemalt mõistlik vend vastas!
youngman16
Membersiin naisi ka halloooo
youngman16
Membertee kõhulihaseid iga õhtu enne magamaminekut,see aitab!!Tegelt ka,aga samas ka jooksmine ja jalutamine!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>youngman16
MemberMinu suurim probleem julgus!!No tõesti ei julge tänaval mõne tüdrukuga rääkima minna!!
youngman16
Memberkevade poole võiks koos joosta !!
youngman16
Memberkle saame kokku siis jookseme koos?
youngman16
Membernetist!
youngman16
Memberkõhulihaste trenn pidi kaalu andma??
youngman16
Memberkui tugeva punnitamisega tekib see? kas see,et ma tõstan lihtsalt kangi see vist ei peaks tekitama ?
youngman16
Memberseda ma tahaks;D
youngman16
Memberhomseks loodan,et naised vastavad!
youngman16
Memberklassiõed ei viitsi spordiga tegeleda ja neil pole aega!(selles porbleem ongi) miks siin ükski tüdruk ei vasta?
youngman16
MemberKeeruline värk siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on võimalik – aga ei tasu loota, et saad “all-in one” pakkumise paari tunniga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõni otsib terve elu ning ei leia normaalset suhetki, rääkimata siis veel sellest, et paari tunniga leida keegi, kes oleks nii elukaaslane ja treeningpartner ühes.
Kas siin pole mulle sobivat tüdrukut kes oleks nõus minuga treenima või suhtlema???
Saan aru kõigest,et ega tundidega muidugi ei leia,aga kas siin naisi ka on??
youngman16
MemberSamas suhet jah sooviks tutvust!!,aga samas treeningpartneriga on kergem trenni teha,aga jõusaali trenni meeldib ikkagi üksi!!
youngman16
Membersee huvitab ka mind nii väga,et kuidas õlgu laiemaks saada??
ekto-meso vahepealne olen!!
-
AutorPostitused