younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
younger
MemberMa ka enam kohvi ei joo, panen 2 kofeiinitabletti peale sööki hinge alla ja ülejäänud päeva limpsin teed. Hetkel evel unehäireid ei ole, seega jätkan nii.
younger
MemberOlen kah targem
younger
Memberuskumatu…
younger
MemberVõid täiesti rahulikult süüa ohtralt puu- ja köögivilja. Kui sinu soe söök sisaldab mingeid makarone ehk popim sõna pasta (mille peale itaallased panevad muidugi omale köie kaela) või kartulid, siis need võid küll ära jätta ja süüa selle asemel oma köögivilju ja puuvilju. Trennieelse võileivad ja jogurtid asenda nt kohupiimaga (juhul, kui sa saad seda süüa) ja puuviljaga.
Trennijärgselt pead saama süsivesikuid ehk siin võid süüa oma “pasta”. Valkude kohta ei oska miskit öelda, neid sa ju kirja pannud pole, lodoan, et su soe söök ikka sisaldab mingit liha.
Proovi süüa kindlatel kellaaegadel ja ära omale mingit kindlaid toiduaineid küll määrama hakka, nii läheb asi ikka liiga üksluiseks ja toidulaud liiga ühekülgseks. Kui tõesti tuleb suur magusaisu, siis tume shokolaad võtab selle ära ja mõjub organismile mõnusalt.
younger
MemberMöh…Mis asi see on?
younger
MemberMis tähendab ohtralt? Kas 300gr on ohtralt või 400?
younger
MemberOtt paneb kinni ja siin pole midagi seoses onupoja poliitikagaTäpselt.
younger
MemberNõus. Lisaks sellele tuleb enda tehtud toit odavam ja parem.
younger
MemberNäiteks Hesburgeri Megaburger:1055kcal, 43g valk, 71g rasv, 55g süsivesikud, 2g sool.
No on jah tavainimesele vist vähe palju:) Muidu oleks okei, aga see rasv seal rikub ära- kahtlase väärtusega. Iseenesest olen näinud, kuidas nad pihvi valmistavad- neil on kahepoolne elektriline plaatgrill, lüüakse pihv vahele ja plaadid kinni. Mis seal ainult niipalju rasva annab, jääb nats mõistatamatuks. Ise ka kasutan sellist grilli- liigne lihast tulenev rasv eemaldub, hiljem süües saan lisada oliivõli selle asemel.
younger
MemberSeda küll, et seaks pole vaja süüa, aga ma ei näe mittemingit põhjust mitte süüa burgerit, kui tuleb isu. Samuti ei näe massi ajal mitte mingisugust põhjust, miks ma ei võiks lubada endale sõõrikuid, kui tuleb isu. Ega siis iga päev endale seda sisse aja. Fakt on- kui üle ei söö, siis ei kasva ka. Ülesöömine tähendab suuremat rasvkudet. Nüüd ainult küsimus- Kas sa viitsid selle teatud aja tagant ka maha ajada!!! Kui ei viitsi, siis lähedk seaks. Nii lihtne ongi.
younger
MemberMa ei saa nendest tarkadest siin aru- Kui kokku panna sai, majonees, liha ja väike kurgi- ja tomativiil, siis on see automaatselt rämpstoit. Aga kui süüa eraldi, siis kõik just nagu korras. Söö oma burksi ja joo õlut peale. Kui hakkad massi ajal enda söömist piirama, siis vaene sina, kui peaksid hakkama maha võtma.
younger
MemberÄra sa jah üle pinguta. Head rasvad on päevalilleseemnetes. Kahju ainult, et minul neist allergia. Oeh…
younger
MemberÄra aeroobset mitte mingil juhul ära jäta. MIs moodi sa siis oma “pumpa” treenid? ÄRa sa seda karuteenet endale küll tee.
Ja ära siis jalgu unusta treenida eks.
Lihtsalt ei tule siin midagi. MIda aeg edasi, seda raskemini tuleb.
younger
MemberMa Lõuna-Eesti maamees ja ei oska vähe võtta. seega hoian mina eemale, sest järgmine hommik on ikka täitsa kehva olla. Saun on püha, saun olgu korralik. Ega heeringat ka ilma viinata solvata ei saa, ytlevad mu sõpradest autojuhid:)