younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
younger
MemberMinu kogemus on see, et see tuleb üsna ruttu tagasi.
younger
Memberhttp://www.delfi.ee/news/paevauudised/eest…e.d?id=31582735
Rõõm on tõdeda, et ka siga pole unustatud. Asjad hakkavad juba liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan, et need murunäksijad hakkavad ka vähe rohkem oma tervise peale mõtlema.younger
MemberMa teen juba päris pikka aega kava, kus vahelduvad- 1 nädal kiirelt, teine aeglaselt. Töötab krd hästi, sest nagu öeldu- aeglaselt tehtavad kordused ei mõjuta niivõrd närve ja närvid on just need, mis kipuvad “äraq väsima” ja tekib ületreening. Kord rämedalt raske trenn, kord raske trenn, kuid ilma ennast lõhkumata.
Ega polegi muud soovitust kui et- PROOVI ÄRA
younger
MemberPARIM
younger
MemberLiisa 5.
Oleg 3.
Natalja 3.
younger
MemberIsegi ootax argumenteeritud fakte, et sai/sepik või kasvõi leib soodustab kuidagi lihasmassi arengutOotaks isegi fakti üks kõik, millise toiduaine kohta, et soodustab lihasmassi arengut.
younger
MemberAga ma mina eelistan sepikut.
younger
MemberKohe Peale trenni, paned mett ka peale…..jammi. Anna aga minna
younger
MemberOi palju palju õnne, mu lemmiknaine!
younger
Member2kilo 2,5% piima on ca 1100 Kcal ja 2,5dl maitsestamata jogurtit ca 120Kcal. Kokku siis 1220 KcalKui saad sellest kogusest 400 grammi siis jagades 1200 neljaga saad 300Kcal 100gr kohta
Nüüd võib mõni targem parandada, et kas töötlemisel muutub kalorisisaldus väiksemaks. Peaks kuumutamisel eralduma suures osas ainult vesi, mis ei tohiks toiteväärtust muuta või siiski?
Ega siis õige piim 2,5 pole, arvan, et äkki teeb ikkagi koorimata piimast. Poelurrist pole eriti mõtet teha. Parem siis minna paar klikki linnast välja ja maalt õiget piima osta.
younger
MemberMinu arvamus- kui Sa saad kusagilt isetehtud kohupiima, oled õnnejunn.
younger
MemberNeed vanilje maitsega säästu kohupiimad on tõesti head. Lisaks odavad ning rasva mingi 0,5g vist, kui ma ei eksi.ja miks väike rasvasisaldus hea on?
younger
MemberMina sain küll ajateenistuse ajal super-hästi süüa. Ainult noorteajal oli vahel söömisega väga kiire, eriti, kui said oma jaoga viimasena laua taha. Hommikul puder ja kohvi ja võileivad, lõuna 3.-käiguline, õhtusöök, lisaks veel ka õhtuoode. Kui toimkonnas olid, oli ka öösöök. Viimase peal.
younger
MemberProovi mõttes
younger
MemberMina olin lõpetamas oma jõutõmbe trenni, kui tulid saali 2 ilusat naist. Ja ma mõtlesin, et tyhja kah, teen 7. seeria, kangil 200kg. Tegin oma teist kordust, kui läbi parema käe käis räme valujutt läbi. Panin siis kangi ilusti maha, kõndisin tähtsa näoga riietusruumi ja karjusin nii meeletult selle valu pärast. Nats rebestasin oma parema käe kõõlust, mille tulemusena sain käia opil (6 kuud peale õnnetust) ja jätsin kokkuvõttes hüvasti 13 kg oma kehakaalust. Ja mõtlesin siis, et tühja kah, ostan jalgratta.
AutorPostitused