younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
younger
Membervot seda ma tahtsingi. Aitäh.
younger
MemberJa rasv=kolesterool?
younger
Memberee…rasvade ladustamine maksas? Äkki keegi natuke valgustaks mind. Lihtsalt puht huvi pärast paari lausega, sest muidu liiga teemast mööda.
juuli 2, 2010 at 7:22 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #269820younger
MemberOi Ott, ma vist leidsin jah omale selle õige ala. Lõpuks. Seega kui Indrek mulle hakkaks jalaga p…e alguses ka ikka taguma, siis okt peaks olema ok. Kuigi…kuna ma pole varem võistluseelse dieediga läinud, siis see esimene kord saab suht raske olema. Eriti, kui ei tohi kaotada jõudu, mis mul hetkel väikeseks trumbiks on. Kuid usaldan Indrekut väga ja koos saame ilusti hakkama. Kas just oktoobriks hea vormiga, mis mind rahuldaks ja pealtvaatajaid ka, kuid motivatsiooni nüüd on.
younger
MemberKusjuures, kuna ma olen päästetöötaja ja tööl ka öösiti, siis ma söön muna isegi öösel. Leian, et see on parim, mida pakkuda saan. Vahel olen laisk ja teen valmis valgusheigi, kuid üldjuhul keedan alati päevaks valmis 20 muna ja söön 5-e kaupa. ei ole täheldanud mitte mingeid kõrvalmõjusid- ehk ala kõht kinni või kol. tase kõrge.
juuli 2, 2010 at 5:59 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #269803younger
MemberJaaaa, Sven tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vist leidsin miski ala ka enda jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes näeme järgmine kord, sain vahetuse.younger
MemberUskumatu, mis haigusi on ilmas… ei oska isegi kõige hullemas unes end tema asemele panna.
younger
MemberMnjaa…jalg on tal tõesti hea.
younger
MemberHullumaja mis aasta eesti sportlaste jaoks eelkõige raskejõustiku poolel. Kohe näha, et mehed nagu karud ja naised nagu Lindad. Super
younger
MemberMine vette, vesi on selliste vigastuse korral fantastiline abimees.
younger
MemberTaavi 1.
Janika 4.
younger
MemberClen on rasvapõletus- mees ei vinninud nii palju, kui teised aeroobset teha.
younger
MemberEks see rasvapõletus olegi selle kulturismi juures üks kõige hullem asi.
younger
MemberSeedimine kulutab energiat. Kas spordi eesmärk ei olegi energiat kulutades saavutada mingi püstitatud eesmärk? Mis mu keha saab sellest, kui ma sooja sööki söön?
Mina ei tunne abs mitte mingit vahet. Vahet organismile, kas ma söön sooja kanafileed või külma, ei ole. Aga vahel peab seedimisele andma kergemat toitu a’la supi näol.
See tingimata sooja toidu söömise “vajadus” on nagu see munajutt, et üle kolme muna nädalas süüa ei tohi. Minu arust liiga ületähtsustatud.
younger
MemberÄra raiska raha, sellest pole mitte minigt kasu sulle.
Ja seleta mulle (no ma natuke rumal), mis moodi on võimalik töö juures saiakesi süüa, aga mune või liha või köögivilju või kohupiima ei ole võimalik? Kes sulle üldse öelnud on, et toit peab soe olema? Mida annab “soe” toit?
-
AutorPostitused