younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 28, 2010 at 5:40 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #271965
younger
MemberJa ma olen olnud tema naaber Kivila tänaval ja nii kurb, kui see ka ei oleks, ma ei tundnud teda ära. Ma tean neid suuuri sääri ja käis tõesti pidevalt jalgrattaga sõitmas, kuid ei osanud teda kuidagi Ainiks pidada. Häbi kohe.
younger
MemberMina loen ka gramme. Kui on mingi uus toiduaine, siis panen sealt teksti kirja. Täna sõin pulgajäätist ja koju tagasi koos paberiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>younger
MemberTervitus,Mulle on jubedalt hakanud närvidele käima mu erineva suurusega rinnalihased, pingutades paistab see eriti hästi veel silma. Seni pole veel kellegilt märkust saanud või midagi aga ei taha ka seda ootama jääda :S Kas asi on sellest tingitud, et ma veel 18 olen ja võibolla kõik lihased pole sama tempoga kasvanud jne? Või olen jõusaalis midagi väga valesti teinud? Oleks väga huvitatud sellest kuidas see asi korda ajada, näiteks hakata julmalt negatiivses asendis rinna alumist osa pumpama või on ka muid vahendeid selle jaoks?
Tegin ka väikese pildi:

Jään Teie postitusi huviga ootama.
Selle nimi on loodus. Kõik ei peagi ideaalne olema. Mul vasaku õla nukk parema omast kõrgemal ja paistab silma. Juhtub. Ole õnnelik, et sul Downi sündroom pole.
younger
MemberTa meenutab rohkem meie Arnoldit…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei noh mis siin ikka norida. Äkki polegi tema süü üldse, äkki keegi suures kirehoos (või selle ootuses) ytles, et ta meenutab Inest, no mingi nurga alt või nii
younger
Memberei tea kuna paaris-jõutõstmine tuleb?üks ähib ja teine puhib
younger
MemberDeem see Eda-Ines on ikka üks naljakas kuju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 110% sarnane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
younger
MemberNooh Sven Jablonski on osa võtmas oktoobris siis AF-i nimekorjas. Dieet juba käib, sest üle poole kilo nädalas maha võtta ei taha- vaja säilitada maks jõud.
younger
MemberMina olen ka see mees, kes blokil tehes peab lisaks olemasolevatele lisama ka 20 kilose ketta, samas kükk just eriliselt tugev pole. Aga jõutõmme on mul ütleks et lausa suurepärane.
younger
MemberEi ole võimalik saada 10 kilo juurde. Pakun, et 2 maks, ülejäänud tuleb ümber organite ja naha alla ja seda sa küll ei taha. Sest seda sealt ära saada on ikka kuradima raske.
younger
MemberRespect tõesti.
younger
MemberSeda kindlasti jah. Aga see rohelise pakendiga kohupiim läheb küll üsna kummi…
younger
MemberNo praegult on Selveris Põltsamaa Ricotta R8% kohupiim 5.00 krooni. Nädalalõpu pakkumine. Mulle see ei maitse ja ei söö, aga möödaminnes jäi silma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärge väga tormake, seal säilivusaeg 5. ja 7. juuli, sellepärast. Eks paar päeva siia sinna külmikus ka ei juhti miskit.
juuli 4, 2010 at 9:50 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #269959younger
MemberIndrek Viska kindlasti vastab neile küsimustele ise. Mina ise olen lihstalt keegi, kes on leidnud selles alas võimalikku rakendust. Igatahes esimesed emotsioonid ja kogemused on head ning kuna esimene nö “pioneeri” võistlus on juba oktoobris, siis sai kriitilise pilguga ka kalorid üle loetud ning neid juba 200 võrra vähendatud.
Olge siis lainel.
juuli 4, 2010 at 5:47 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #269950younger
MemberAga tulge kõik järgmine neljapäev kaasa. Siis toimub juba sisetrenn ka ja kindlasti räägitakse ka kuidas eelisarendada lõuatõmmet ja rööbaspuudel surumist. Täpsem info tuleb kindlasti siia üles.
juuli 4, 2010 at 5:45 e.l. in reply to: Tulemused: Pean sõitma 115km keskmise kiirusega 35km/h muidu suren #269949younger
MemberRatas on väga väga võimas.
AutorPostitused