younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
younger
MemberTeate, kallid foorumlased, ütlen ette ära- üks asi on teha neid alasid trennis, hoopis teine asi on seda teha võistlusel- HOOPIS KOLMAS asi on see, kui Rootsi peakohtunik su selja taga loeb- NO NO NO, kuigi ise arvad, et teed imehästi.
Aga suur aitäh korraldajatele ja suur aitäh Reval Spordile, Indrek Viskale ja üldse kõikidele võistejatele.
younger
MemberEt siis Rosinake, jätkad ehk blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>younger
MemberHuuh…mõnus.
september 30, 2010 at 6:22 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #262590younger
MemberPööbel nõuab pilte…!!!!!
younger
MemberTuleb meelde nali (vabandan Kaido ees juba ära)- Kas male on spordiala? Jah, on küll, kui eneserahuldamine on raskejõustik.
Kokkuvõttes- no on ikka naljamehi ilmas:)
september 27, 2010 at 5:48 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #277897younger
MemberNooh…positiivne on see, et kõik saavad medali
younger
MemberMina teen nii- täiskaerahelbed kaussi, piim peale, viinamarju, muid marju sisse ja kõhtu. Ei mingit keetmist ega mässamist. imehea on.
september 20, 2010 at 4:29 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #276865younger
MemberAusalt öeldes- ega Svenist seekord vist kellelegi vastast ei tule, pigem olen kohal, sest lubasin endale. Sai täna ka Viskaga väike photoshoot tehtud, eriti head midagi ei ole. Poolteist nädalat haigust on oma tööd teinud, nohu ja köha siiamaani. Kuid olen kohal ja annan endast maksimumi. Kaal kukkus haigusega umbes 2 kilo ja jõud ka kusagile läinud. Lihas läheb ka väga ruttu täis ja on üsna jõuetud, kuid…….sinnani on veel 3 nädalat aega.
Laval näeme, rsk!
younger
MemberTubli oled. Alguses ise tööd, siis küsid üle. Väga super.
Mõned nõuanded:
1. sea omale uus eesmärk mingiks ajaks. Su eesmärk on paigast ära- sa kas tahad kõhulihaseid nähtavale VÕI tahad juurde lihasmassi. Vastavat sellele pead leidma oma elurütmile vajaliku caloraazi.
2. Osta omale kaal ja köögikaal
3. Valku tarbi 2g /keha kg kohta. Rohkem pole mõtet. SV võiks olla 50% üldcal ja rasvad mitte mingil juhul alla 80gr päevas.
4. Ära nii üksluiselt toitu. Kus on leib? Kus on kaerahelbed?
5. Kirjuta iga nädal täpselt üles, mida kui palju sõid, siis saab edasi vaadata.
Edu
younger
MemberOh jumal küll. Okei.
Esiteks- makaronilause oli iroonia. Sorry.
Teiseks- tarbi pulbrit, sest pigem võta natuke üle, kui et vähem
Hera 80 pluss banaan on suurepärane variant peale trenni, nagu Ott ütles.
Pulber ei ole vähem kasulik. Nendel on oma koht neile, kes mingil põhjusel valku tavatoidust kätte ei saa.
younger
MemberVajalik milleks? Valk (räägime üldiselt, ega valk ise ei jõua kuhugi, aminohapped jõuavad) jõuab lihastesse umbes 2-4 tunniga peale tarbimist. Tee omad järeldused. Seega on tähtis see, mida sa varem sööd ehk maks hoiab ise oma tagavarasid aminohapete näol alles. Ja laseb need õigel aja käiku.
Ma ei ütle, et lisavalku tarbida ei tohi- vastupidi. Kui ma ka Tartus tööasju ajan, siis võtan shake kaasa. Kuigi saaks ka kohupiima võtta, on shake mugavam ja kiirem, kohupiima naljalt autoroolis ju ei söö tagasi kiirustades.
Kasvada saab muud moodi- pane aga kilo makarone iga päev sisse ja vaata, kus kasvad…
Lihasekasvatamisega on asi vähe keerulisem.
younger
MemberNo mina näiteks pean täiega pidurdama, et ma valku üle ei söö. Söön 5 korda päevas ja valgunorm on ca 160gr päevas. Seega kui Sa arvutad, siis üks toidukord ca 32gr valku. Samas…ka suure sv sisaldusega toiduained sisaldavad mingil määral valku (jah, need on taimsed ja pole nii täisväärtuslikud, kuid need on ka omal kohal toitumises), seega näitena võin tuua, et lõuna ajal ma võin süüa ainult 100gr kanafileed, sest muidu on valgunorm lõhki.
Ehk siis Sinu juurde tagasi- kui Sa sööd hommikul vähemalt 3 muna (M suurus, see on ca 156gr muna, vahet pole, mis moodi), jood klaasi piima otsa, oled oma esimese laksu valku kätte saanud ja aitab. Lõuna ajal, kui on supi kord, hoia kaasas üks kohupiimatoru kotis (mahtus mul, mahub ka sul) ning söö pool seda juurde, sest ka supist saad mingi osa ikkagi kätte. Nüüd peale kooli, ca kell 16 või 15 söö ära oma teine osa kohupiimatorust, lisa mingi puuvili (apelsin on minu lemmik) ning õhtul kodus sööd ju jälle normaalselt st saad valida enam vähem, mida sööd. Liha puhul kõik okei. Kui on õhtul mingi puder kodus, siis pigem joo piima kõrvale ja väike singiviil või 2 ja oled jälle valgu kätte saanud.
Sinu puhul ma arvan 120-130gr valku päevas on küll ja küll. Vaat palju keerulisem on osa süsivesikute ja rasvadega.
kui õhtul kõht tühjaks jääb (no mul jääb ka praegu), siis näri porgandit
younger
MemberSöö muna! Miks sa sellist asja taga ajad? Kust on tulnud arusaam, et pulber midagi kasvatab? Kui Sa jah tõesti mingil põhjusel ei saa tavatoitu tarbida mingi söögikord või on kartus, et ei säili need nii kaua, siis on tõesti toidukorra asendaja omal kohal. Aga kui eesmärk on loota kiiret lihaskasvu, siis unusta ära.
younger
MemberEsmapilgul paistab kohe, et sa sööd ikka rõvedalt valku üle. Sinu jaoks 160gr valku päevas oleks ikka rohkem, kui küll.
Selel asemel suurendaks sv hulka, sest tegeled ka poksiga.
younger
MemberHapukoor sobib väga hästi. Valku mina juurde ei paneks enam, vaid tõstaks sealt 200ml kohupiima juuest 2 muna hommikusöögiks. Kohupiima juurde võtaks ma mingi puuvilja.
Hommikusöögiks võikasid süüa on enam-vähem okei, päeva teises pooles püüa see komme maha jätta. Asenda korraliku riisiga ning võimüts selle otsa. Imehea.
AutorPostitused