younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 14, 2010 at 7:04 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #283784
younger
MemberOle nüüd. Ega see osa mullegi meeldi, kuid seda ainult korra.
younger
Memberuskumatu jalg on sul, mees.
november 21, 2010 at 7:28 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #205670younger
MemberJüri on veel suurem üllatus. Super
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne kindlasti mõlemale.november 21, 2010 at 4:56 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #240804younger
MemberLihtsalt fantastiline. Näed, minu ootusi ületas 1 koha võrra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>younger
MemberKas tõesti on inimesi, kes endale niimoodi vabatahtlikult teevad? Või äkki keegi sunnib? No kurivaim, kui söömise ka ära jätan, milleks üldse elada:)
november 16, 2010 at 2:50 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #278559younger
MemberImre 5.
Jüri 12.
younger
MemberMa nagu mõtlengi, et kas see ongi tänapäeva ajakirjandus….võiks ju natukenegi vaeva näha ja ma nagu postimehest olen senini natuke rohkem arvanud….kvaliteedi mõttes, kuid kui juba ainult foorumis kirjutatu põhjal lugusid tehakse, siis ma ei oska enam midagi arvata.Ott, Sa oled Eesti kõvem arvamusliider, kui Sa ise arvad vist.
younger
MemberAh, mis vaidlete. Ega Te neid igapäev sisse aja. Ja pannkook on ju PANNKOOK…mm..pühapäev, maasika toormoos ja jäätis, nagu Ott ütles..mmm. EI mingeid lolle kaalutlemisi, et mis see sisaldada võiks, lihtsalt tõstad suhu…jammmi.
Tuletabki meelde, et varsti kohe ju pühapäev…jeeeeeee
november 8, 2010 at 2:17 p.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281788younger
MemberVäga super oled tõesti.
younger
MemberVäga hea valik lausa ja see naeratus, mis sealt poest alati vastu vaatab, on hindamatu.
younger
MemberAga Imre, sinna on ju peaaegu kuu aega. Kuidas Sa ennast hoida suudad?
younger
MemberSuper ! Palju õnne!
younger
MemberVäga suur kiitus kohe!
younger
MemberIndrek Viska vabakava oli kõige suurem elamus..natuke lihvida ja ausalt öeldes tõeline leid.
Edu sulle, Indrek.
oktoober 14, 2010 at 7:21 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279061younger
MemberVideo oli väga lõbus ja huvitav. 52 minutit sai läbi ikka üsna kiiresti. Eriti head pärlid olid need, mis Taavi Kooviti ja Juroki kohta sai maha pandud, sai ikka naerdud. Lõpus nagu ma aru saan, oli väike viide ka Kalmusele, ridade vahelt (?)
“> “Ega näited pea kaugelt otsima.”See oli Oti enda kohta, mitte Mareki kohta ja polnud seal ridade vahel midagi.
AutorPostitused