younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2011 at 8:35 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #297630
younger
MemberTe muidugi saate aru, et te sarjate V taseme treenerit!!!!
Mis te arvate, et see tase antakse ilusate vuntside eest???
Kus krd kohast võtate te üldse sellise õiguse?
Ja Dr Mardnaga sama teema.
Mingid mehed paar aastat trenni teinud ja teises portaalis mingi tohutu valguvajaduse ajupesu saanud mehehakatised tulevad selliseid spetsialiste maha tegema?
aprill 11, 2011 at 7:17 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #296787younger
MemberTeate..kõik minu tuttavad meditsiiniinimesed ütlevad, et kulturismiga tegelejad peavad olema väga väga terved inimesed, et nende organism seda kõike (treening,toitumine,dieedid, jne) taluda suudab. Kui organism on korras ja negatiivseid kõrvalekaldeid organites ei ole, siis ei olevat hullu midagi.
younger
MemberAga kust kohast Sa võtad ,et valgud peaks 40% olema?
younger
Member“Sellist asja nagu liiga palju valku minu arust ei ole… seni kuni rasvu on piisavalt ja süsivesikuid samuti, võibki kõik muu toit valk olla.”
No mis jutt see nüüd selline on??
younger
MemberMulle lihtsalt maitseb. Las teised uurivad, mida tahavad.
younger
MemberMingi kuulipilduja on, arvatavasti USAkas
younger
MemberEi, kava ise on hea. Pidasin silmas, et äkki peaks seletama meie noortele hakkajatele, et mitte iga seeria ei tehta maks, vaid alguses vb ainult iga harjutuse viimane seeria.
Kui nad nüüd selle järgi iga seeria maks hakkavad lammutama, siis tulemusi me teame kõik.
younger
MemberÄkki peaks siia lisama, et sõbrad foorumi külastajad, ärge seda kohe homme järele proovima hakake.
younger
MemberTundub igati mõistlik ja vähekoormav ning -aeganõudev. Algaja kohta, kelle eesmärk vist ei ole lavalaudadele jõuda, vaid tunda ennast hästi ja vormis olla, on see igati hea.
Samas- kui sa sööd oma 1. vahepala kell 16:00, aga trenni lähed 20:00, siis läheb liiga pikaks. Aga ma arvan, et sa oskad neid toidukordi sättida küll nii, et sa päris tühja kõhuga trenni ei lähe ja teine vahepala tuleb ikka kohe peale trenni.
Trennis näeme!
veebruar 8, 2011 at 1:20 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #289260younger
MemberNii et Sparta spordiklubis nägid spordisõbrad hirmsaid asju. Väga võimas pildiseeria ning kindlasti võiksid Ott ja Marek veel teinekordki ühistreeningut teha ning kulturismisõpru rõõmustada!Aga miks mitte -Kiivikas- Kalmus- Vähk koos? Vot see oleks kirss
??:”>younger
MemberMind küll mingi puder hommikuti uniseks ei tee. Vastupidi. Kui ma putru ei saa, olen tusane ja unine.
younger
Memberise hardgaineri tüüpi ja larbin 120g sisse kiireid süsikaid, aeglased süsikad enne trenni teevad uniseks.
Sa mõtled ikka vastupidi eks.
jaanuar 5, 2011 at 9:43 e.l. in reply to: Lõppes taotluste vastuvõtt kulturismi, fitnessi ja jõusaali treenerite taseme-eksamile! #285372younger
MemberÜlihea. Tahtsingi juba pärima hakata, et millal toimub. Kogu jutt selge ja üheseltmõistetav.
jaanuar 3, 2011 at 12:01 p.l. in reply to: Sõber ARNOLD “Märatses” Vabaduse väljaku parklas… #285203younger
MemberMa ka eriti probleemi siin ei näe. Võib olla hilisemad sõnad oleks natuke pehmemad võinud olla, kuid pole Arnold eriti pika jutu mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.younger
MemberMisasja nad söövad selle raha eest? Musta kalamarja või?
-
AutorPostitused