younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
younger
MemberKuningas Ott vist omale sellist “vormi” vist lubada ei saa….
younger
MemberOleneb, kui pikk vahe on ärkamise ning treeningu alguse vahel. Ma teen tavaliselt ärgates valgu+rasva kokteili ning ca 75 minuti saab treening tuule tiibadesse. Ja mis kõige olulisem- rasv põleb mühinal;)See on tõesti hea lähenemine. Kuid kahjuks olen tööinimene, nii et nädalavahetusel proovin ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>younger
MemberBULDOOSER, siiski jalgade lähendamine on spetsiifilisem harjutus, see mõjutabki otseselt reie siseosa (kammilihast, pikka-, suurt lähendajat ja sirelihast). Muidugi mõjutavad paljud teised jala harjutused ka reie siseosa, aga teine asi on selle otsene mõjutamine, mis võiks siiski kavas sees olla.younger, väga valesti said mu jutust aru. Nimelt ma ei öelnud kordagi, et aeroobne treening on halb ja seda ei tohi teha. Olen ka korra ise läbi põlenud just tänu sellele, et süda jäi nõrgaks. Kusjuures tegin aeroobset 5x nädalas 30mintit peale igat treeningit. Point on aga selles, et südame treenimine hakkab alles peale 1 tundi, niiet tehes 30 minutit aeroobset põletame me sisuliselt ainult süsivesikuid, sest isegi rasvad ei hakka tavaliselt selle aja jooksul “põlema”. Minu soovitus on üks päev nädalas pühendada täielikult aeroobsele, nt sõita 2h järjest ratast.
Sellist informatsiooni sain mina spordiarsti käest ja mõningatest raamatutest, kuid ma ei väida et see sulatõsi on. Võibolla tuleb keegi tark ja laseb mu alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ei ma ei väitnudki, et sa nii ütlesid. Tegelikult pidi see lause algama uuelt realt. Paljud noored tulevad ja küsivad minult sellist küsimust. Ja südamele on hea nt ujumine ja pallimängud. Ja sinu soovitus on vast kõige parem. ilsuad ilmad ja ratta selga.
Üks kord nädalas või siis korra kahe nädala tagant võiks olema selline päev, kus sa sisuliselt tõmbad omal “keti maha” just aeroobsega. Väga mõnus vaheldus.
younger
MemberMõttetu küsimus lausa nõuab mõttetut vastust – to younger. Ja arenemist soovitan sulle. Ehk siis kui julged hakata avalikult solvama, siis samamoodi võiksid julgeda ka avalikult vabandada, nolk!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma kuidagi solvasin, siis ma ka vabandan. Aga ma ei ole kedagi solvanud. Pigem nagu solvasid sina mind. Aga poel hullu, ma pole nii hella hingega

younger
Memberto younger – asjalik küsimus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks minna tartu ülikooli magistrisse majandust õppima. palju peaksin lõuga tõmbama, et kindlasti sisse saada? mida juttu …Kle mine arene. KAs ma rääkisin Tartu Ülikoolist. Äkki tahab ta minna Sõjakooli või Päästekolledžisse või Politseikolledžisse või Korrektsiooni. Ära vahi nii palju oma mätta otsast.
Kõik need ajapeale tegemised nõuavad eritreeningut.
Tunnistan, et küsimus oleks võinud olla natukene teist laadi ehk a’la kuidas seda tehnikat ja kiirust arendada, kuid kui teil midagi asjalikku öelda ei ole, siis niisama omale postituspunkte koguda ja tarka panna on mõttetu.
younger
MemberTere!Lugesin siin Amazonis selle hommikuse rasvapõletus artikli läbi ja tekkis paar küsimust…
1.Kas ma siis kohe peale seda rasvapõletust söön hommikust?
2.Kas teen sama pikalt hommikul rasvapõletust kui tavaliselt õhtul?
Aitäh!
Tere,
Tead… Kui sa oled tööinimene ja pead kella 8-ks tööle minema, siis mina soovitan sul see poolteist tundi magada hoopis. Magamine on ikka ülimalt oluline. Ma olen hetkel väga vähe magada saanud ja ega see treening ei ole ikka see. Kui aus olla, siis täitsa masendav.
Õhtul peale tööd, kui viimane süsivesikute portsjon tuli lõunasöögist, on sama hea efekt. Lsiaks sellele see liigutamise mõnu.
Aga kui on aega magada, siis muidugi. peale treeningut kohe valku ja süsivesikuid. Ja täitsa julgelt võid süüa.
younger
Memberseda peaks kõige rohkem arendama tõmbed plokil ülalt kukla taha, harjutustepangas on ka selle näidis olemas.Pigem teeb kukla taha tõmbed laiemaks. Soovitan tõmbed ette rinnale ja sirgete kätega alla surumine
Pigem teeb kukla taha tõmbed laiemaks. Soovitan tõmbed ette rinnale ja sirgete kätega alla surumineMA pidasin silmas, et pigem teeb kukla taha tõmbed paksemaks.
younger
Memberpalju keegi kätekõverdusi suudab kolmekümne sekundi jooksul teha nii, et rind puutuks maapinda,,,,,,ise suudan 34.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on väga asjalik küsimus. Osadesse koolidesse sisseastumisel ongi füüsilised katsed aja peale, nt kang rinnalt, kükid, lõuatõmbed. Kui on ilusti kontrollitud kõverdused, st keha sirgu, rind maast umbes 5 cm kõrgusele, käed 45 kraadi ja siis ilusti sirgu, sisi ega palju ei suudagi, kui just spets trenni pole teinud. See on hea tulemus. ise olen teinud nii max 45 korda. Aga peale seda oli rind mõnnalt täis ka.
Arvan, et sa teed rohkem, kui nii mõnigi siin targutaja. Aga seda juhul, kui sa teed korralikult.
younger
MemberEesmärk nagu ma aru saan, on kasvatada lihasmassi. Esiteks hakkas silma treeningu pikkus, nimelt kestavad su treeninug veidi liiga kaua. Treening peaks kestma 45min kuni 80min ehk siis 1tund 20minutit. Siis enne igat trenni teed 22 minti jooksu, mis lihasmassi kasvatamise puhul ei ole vajalik, piisaks ka ühest 30minutilisest aerboosest treenigust nädalas.Siin vahetaksin harjutuste järjekorda ja asendaksin lamades lendamise lendamisega positiivsel kaldpingil ehk siis.
1. Lamades surumine kangiga 3 x 10
2. Lendamine hantlitega positiivse kaldega pingil (nurk 30 kraadi) 3×10
3. Rinnatrenazööril keskosale ( pec – tec, liblikas ) 3 x 12
Sel viisil saaksid kõik rinna 3 osa eraldi treeningu.
Biitsepsi puhul vahetaksin asjad nii:
4. Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3×6-8
5. Biitsepsitele kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdamine 3 x 8-10
Kangiga küünarvarte kõverdamine on üks põhilise biitsepsi massi kasvatamis harjutusi ja teadagi, baasharjutused (massi kasvatamis harjutused) peaksid alustama lihasgrupi treeningut.
Omaette teema on lihase shokeerimine ja sel puhul muudetakse harjutuste järjekorda täielikult ja nn “põhitõed” ei tundu enam kehtivad, kuid see on juba veidi samm edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>8. Kõht – alaseljapingil 4 x 25
9. Selg – pingil 4 x 25
Liikudes edasi teise päeva juurde asendaksin siin ainult ühe asja, kuna sa juba teed 2 harjutust jala tagaosale (Jalatagaosale kõhuli trenazööril jalgade kõverdamine 3 x 10 ja Sirgete jalgadega ettekallutused kang turjal 3 x 12) siis asendkasin viimase nt sellega: http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…k/jalg/f027.gif
Kuna siis saaks ka treeningu reie siseosa.
Ning viimase asjana muudaksin 4’da päeva juures triitsepsi treeningut. Triitseps on on tegelikult üsna keeruline lihas, nimelt on tal kolm pead (sellest ka nimi õlavarre kolmpealihas) ning preagused kaks harjutust mida sa kasutad on mõlemad nö üldised harjutused, ehk mõjutavad triitsepsi kõiki 3 pead võrdselt.
Ideaalne oleks siis läbi treenida kõik triitsepsi kolm pead, seega minu soovitus oleks järgmine.
1. Lamades prantsuse surumine ez kangiga (langetades kang pea taha, mitte ostsesise kohale, sest just nii mõjutame pikka pead) 2×6-8 http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…ritseps/046.gif
2. Allasurumised plokil köitega (käed liigutuse lõpus viia maksimaalselt lahku, et mõjutada rohkem külgmist pead) 2×8-10 http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…ritseps/078.gif
3. Allasurumised plokil althaardes (sest just althaardes mõjutame keskmist pead) 2×10-12
Hm ja siis kui nüüd jooks enne igat trenni ära jätta, siis 5m velgoergomeetril enne trenni on täiesti piisav (ideaalne 10) ja loomulikult suurte lihasgruppide puhul on vajalikud soojenduseeriad. Ning venitused võiksid teha treeningu lõpus, mitte alguses.
Pole nõus sinu väitega, et ühes pooletunnisest aeroobsest nädalas küll. Vähemalt kolm korda nädalas 30 minutit peab ikka sees olema. Süda vajab ka treeningut. Pole kasu väliselt tuunitud autost, kui tal mootor korrast ära. Massi ajal on kaks päeva nädalas vaba. Üks võikski täiesti vaba olla ja sel päeval võiks olla see “söön mida tahan”, aga teisel vabal päeval saab jooksmas käia või rullitamas või ujumas. ja seda rohkem kui pool tundi. Loll jutt, et massi ajal ei tohi aeroobset teha. Lausa peab.
younger
MemberMa vaatan, et enamikel, kellel on kava ära jaotatud ning mingisugused lihasgrupid langevad ühele päevale, siis juhtub tavaliselt nii, et rind+triitseps, selg+biitseps, jalad ja õlad satuvad samadele päevadele. See teeb siis nii, et nädalas saab trenni ainult 1 lihasgrupp.Nagu ma olen aru saanud, siis rinda treenides treenib kõvasti triitsepsit ja selga tehes saab vatti biitseps.
Küsimused: miks panna rinna päevale lisaks veel triitseps, kui see saab niigi trenni ja selja päevale biitseps?
kas ei tule kasulikum, kui need lihasgrupid üksteisest eralda ja teha triitsepsit rinnaga erineval päeval ja biitsepsit seljast erladatuna( nii saaks käed 2x nädalas trenni ja kasu peaks suurem olema)?
Kas kava: selg+triits, rind+jalad, õlg+biits on tõesti halvem kui rind+triits, selg+biits, õlad ja jalad?
Tehke mulle palun selgeks, miks on ühte moodi kasulikum teha kui teistmoodi, kuigi harjutused on samad ja teisel juhul saaks lihaseid isegi rohkem treenida. Mulle jääb see mõistmatuks.
Teen ka umbes sama kava järgi praegu, st selg+triits, õlg+jalg ja rind +biits. Arvan, et rind ja jalg ühele päevale ei sobi.Mõlemad on liiga suured lihasgrupid. Kui võtta arvesse, et jalapäeva lõpus on ka sääretreening, siis omast käest võin öelda, et selle jaoks eriti enrgiat ei ole ja kiputakse varastama või hoopis jäetakse tegemata.
Õla esiosa saab tegelikult minu kava järgi küll kaks päeva järjest päris rasket treeningut, kuid see on mul kõige paremini arenenud. Ühel nädalal teen ühte lihast kaks korda, teisel nädalal üks kord. ja toimib täitsa hästi.
Tee niii nagu ise tunned. Minul on sinu kava järgi väga hea, aga muuda seda vahel. Proovi.
-
AutorPostitused